Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 25.05.2008 - SGA-Project Fanklub startuje

25.05.2008 - SGA-Project Fanklub startuje

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 27.5.2008 14:55:24
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak členský poplatek poslán :D Snad to dorazí v pohodě
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 27.5.2008 19:05:20
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aktuální stav: 69 přihlášených, z toho 17 členů se zaplaceným příspěvkem...z toho plyne, že by si více lidí mělo vzít příklad z Blackthundera, Eleiry a dalších, kteří vzorně plní členské povinnosti :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 27.5.2008 19:12:42
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rád bych ale taky čekám na vzor pro složenku kterou mám doma,do banky se mi moc nechce. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 27.5.2008 19:18:49
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Těm co čekají na složenku: pokud podniknete výpravu na nejbližší přepážku České spořitelny tak:
1. nemusíte čekat na vzor :lol:
2. ušetříte (pošta vás zkásne o asi 20 Kč poplatku, na přepážce je to zdarma)
3. členstký poplatek budeme mít na účtu hned druhý den, čili získáte přístup o něco dřívě
4. nikdo vás tam neukousne :)

:wink:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.5.2008 20:21:43
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi bych měla přestat být tak vzorná. Příliš často jsem dávána za příklad :lol: :)
Tak já většinou platím přes bankomat. Konečně jsem se to po dlouhé době naučila a zjistila jsem, že je to vlastně velice jednoduché. :D

Příspěvek 27.5.2008 20:27:09
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro všechny, kdo čekali na vzor složenky...právě byl přidán, tak můžete zítra spěchat na poštu :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 30.5.2008 08:37:42
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Těm co čekají na složenku: pokud podniknete výpravu na nejbližší přepážku České spořitelny tak:
1. nemusíte čekat na vzor :lol:
2. ušetříte (pošta vás zkásne o asi 20 Kč poplatku, na přepážce je to zdarma)
3. členstký poplatek budeme mít na účtu hned druhý den, čili získáte přístup o něco dřívě
4. nikdo vás tam neukousne :)

:wink:

Tak s bodem 2. bych si dovolila nesouhlasit. Chtěla jsem členský příspěvek zaplatit tímto způsobem, ale chtěli po mě 45 Kč. je je pravda, že složení tech peněz na učet je zdarma, ale identifikace platby skrz variabilní symbol už stojí tech výše zmíněných 45 Kč :roll:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 30.5.2008 08:55:06
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Už sa vypĺňala registráciu, keď som si všimla adresu :? Otázočka, sú tieto registrácie možné aj pre východných susedov? :wink: Ako je to potom v prípade objednania vecí? (myslím hlavne poštu)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 30.5.2008 13:31:02
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Anijsha: Při vkladu na pobočce můžeš ale zadat i variabilní symbol. ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 30.5.2008 13:53:35
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak už jsem členem - kdy bude nějaká objednávka z Amazonu? :D Nebo výběr nějaký Dr. Who stuff? :lol:
Osobně už mám vybraný dvě důležitý věci který chci:

http://www.amazon.co.uk/Doctor-Tardis-Port-Powered-Station/dp/B000F46CQM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=toys&qid=1211888132&sr=8-6

a
http://www.amazon.co.uk/Doctor-Who-Electronic-Sonic-Screwdriver/dp/B0009P5YXO/ref=sr_1_42?ie=UTF8&s=toys&qid=1211888225&sr=8-42

ještě jsem tam našel další pěkný věci - ale pro začátek :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 30.5.2008 14:35:58
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vydrž, všechno bude :) Na ten šroubovák jsem zrovna teď koukala, když jsem si objednávala DVD Life on Mars. Byla jsem překvapená, že ho na amazonu mají, resp., že není vyprodaný. Ale nekoukala jsem, jak je to s objednáváním do ČR. :dontknow: Možná přes forbiddenplanet.co.uk, ale tam mají tyhle věci věčně vyprodané.
Na nejbližší schůzi se rozhodne, co se bude dělat za suvenýry - vlastní, i objednané :wink:
Momentálně řešíme hlavně propagaci a vychytáváme "mouchy", tak nám dej dva, tři týdny :wink:

EDIT: No vidíš, Ashrak ti dal odpověď. 8)
Naposledy upravil Klenotka dne 30.5.2008 15:31:13, celkově upraveno 3
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.5.2008 15:19:05
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Tak už jsem členem - kdy bude nějaká objednávka z Amazonu? :D Nebo výběr nějaký Dr. Who stuff? :lol:
Osobně už mám vybraný dvě důležitý věci který chci:

http://www.amazon.co.uk/Doctor-Tardis-Port-Powered-Station/dp/B000F46CQM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=toys&qid=1211888132&sr=8-6

a
http://www.amazon.co.uk/Doctor-Who-Electronic-Sonic-Screwdriver/dp/B0009P5YXO/ref=sr_1_42?ie=UTF8&s=toys&qid=1211888225&sr=8-42

ještě jsem tam našel další pěkný věci - ale pro začátek :lol:

Bohužel tě asi zklamu, tyhle dvě věci jsou vedeny jako Toys and Games a ty se daj poslat jen do nasledujicich zemi:

Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Iceland, Italy, Republic of Ireland (Amazon Merchants only for PC & Video Games, Toys & Games and Gift items), Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales).

a nevim jestli nekdo ma kartu a dorucovaci adresu jedne z tech zemi.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 30.5.2008 15:37:33
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Anijsha: Při vkladu na pobočce můžeš ale zadat i variabilní symbol. ;)

Hmm :scratch: možná jsem se postavila k nějaké blbé přepážce :scratch: :oops: V každém případě jsem to zaplatila starou dobrou složenkou :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 30.5.2008 16:51:25
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Da sa zaregistrovať aj zo slovenska, koľko stojí to tričko a da sa to poslať poštou na slovensko?
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 30.5.2008 21:09:24
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Anise23, Leja: Pokud vím, tak mezistátní převody jsou docela drahé, takže by se to muselo pořešit nějak alternativně... nebojte, vše se probere na nejbližším zasedání Správní rady. Slovenští fanoušci a fanynky se registrovat samozřejmě můžou, ale s platbami bych počkal, až bude jasno jak se budou provádět.
Ohledně odesílání na Slovensko, to se bude také řešit na setkání...

Stay tuned ;-)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM