Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Jenom, že ...ne radši nic
| Toto je spoiler!!!: |
bylo zvláštní sledovat, jak se potkal se svým tátou, který tady byl ale vlastně ještě mladší, než on. Jak mu čuchal k tomu saku, vidět ho někdo, tak mu asi píchne sedativa a nazdar ![]() |
| Ten konec mi strašně připoměl Neverwhere, nemůžu si pomoct. "- Ican't feel it." A pak ten jeho úsměv předtím než skočil z té střechy... Ale nejlepší bylo stejně "Oh I hate this channel!" |
| Po 2x06 jsem si lámala hlavu, jak to Sam asi nakonec vyřeší, když se s ním Maya rozešla a Annie není skutečná...no, asi se dá říct, že ten seriál přece jen měl happy end. |
| Jak figurka Gena mlátila figurku pána s brýlemi víkem od popelnice a ještě zamává, to je priceless. Nebo jak Annie řekne: "Potřebujeme hlas rozumu" a v tu chvíli se Sam na Gena vrhne je skvělý moment A jak mu krásně odsekne: "I am seeing things"..."You are always seeing things" Já teda ale osobně miluju 2x04 o něco víc, protože jsou tam úžasné momenty. Moje absolutně nej je scénka, jak dávají ten mikrofon do prodejny s auty a okolo jedou policajti. "We are the law, you bloody clowns! God help us!" Ale pěkně je tam vidět Samovo zoufalství, jak si myslí, že na něj zapomněli. |
| Ten úsměv, než skočí ze střechy, je úžasný. Tedy, rozhodně se mi tam hrozně líbí, jak tam graduje hudba a při těch strunách na konci skočí...brr, ještě teď mi leze mráz po zádech. Taky tam miluju ty paralely s první epizodou, jednak tedy hudba - Life on Mars vlastně zní celkově jen ve třech epizodách, první a poslední 1. série a poslední epizody 2. série, ale v o to intenzivnějších momentech. Potom ta scéna s Annie a tím bušícím srdcem a vlastně i ta střecha. V první epizodě neskočí, tady už ano. |
Pirx tam sice bude mít asi úvod a bude se promítat úvodní díl, ale tady by se rozhodně dalo z toho tématu vytěžit víc. Snad za rok | Toto je spoiler!!!: |
Ta úvodní figurková scéna fakt nemá chybu, musela jsem to pak zastavit, protože jsem kvůli záchvatu smíchu nebyla schopná vnímat, co se děje ![]() A ano, je fakt že 2x04 je skvělá epizoda - i když u tohohle seriálu je problém najít epizodu, která by nebyla skvělá |
A v roli Annie? V Americe musí mít každá míry modelky, aby vůbec mohla hrát a tak těžko najdou nějakou s tak roztomilým kukučem a oplácaností.
"Sam isn´t happy. Oh no, is it Gene Hunt?" ![]() |
http://www.tv.com/video/14189/life-on-mars?o=tv&tag=video;title;0