Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 25.5.2008 09:54:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

4x07 jsem ještě neviděl (nějak mě upoutávka neupoutala a tak čekám na titulky)
ale k traileru na druhou půlku řady:
Toto je spoiler!!!:
Jak tam Donna říká Doctorovi: "Rose se vrací - to je dobře ne?" Tak jsem musel nahlas říct - "neeeee" :lol: Doufám že to tam ta blond pinda schytá aby od ní byl konečně nadobro pokoj :evil:

02x01 - Planet of Giants
Docela povedený začátek další řady, jen by mě zajímalo
Toto je spoiler!!!:
jak za boha mohli Doctor a Susan vlést do domu tou odpadní rourou?

02x02 - The Dalek Invasion of Earth
Ten závěrečnej "proslov" (kterej jsem znal stejně už z různých music videíí) byl naprosto úžasnej - dokonce mě to vyhrklo slzy do očí a to jsem ani
Toto je spoiler!!!:
Susan
neměl moc v lásce...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 25.5.2008 11:16:10
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mně v tom traileru přišlo, že Rose neumí mluvit. Nikdy předtím jsem to nezaregistrovala a považivala jsem to za část přízvuku, ale ona prostě neumí artikulovat.
Ale mě teda víc zaujala ta Temnota (Nekonečný příběh?:)) a jsem hodně zvědavá, čím nás letos ve finále překvapí, protože zatím to podle epizod moc na story-arc nevypadá. I když pravda, moc ho nehledám a hledat nechci :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.5.2008 00:22:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x07
Skvělý díl :D.
Toto je spoiler!!!:
Miluju narážky, miluju vtípky :). Dickens s duchy mě dostal ;-). Super scény s vyslýcháním, kde drtivá většina lže, jako když tiskne :lol:. A ta Doctorova vzpomínka taky zabodovala :D. A pak s tou otravou, že potřebuje šok...mno, vteřinu předtim jsem si říkala, co by byl pořádný šok...nezklamalo :rflmao: .

příště
Toto je spoiler!!!:
Knihovna? Jé, část mé knihovnické duše je v očekávání :).

noximo: Tolkien...hmm, ale to snad raději ne. Kdo ví, co by mi s tim udělali. To už bych brala jako svatokrádež :D.

trailer na druhou polovinu:
Toto je spoiler!!!:
ROSE!!! :) :D :) (i když Doctor se tváří podezřele...ale to může být to i ono). A jinak to vypadá zajímavě...temnota...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.5.2008 07:04:38
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Já ti je klidně vypálím, ale asi by sis to měla vzít celé, i s Eccelstonem. Ten je taky výborný, a navíc ti celá série bez první řady moc smysl nedá.

No díky. Nakonec jsem se dostala k 3. serii a tak začíním od ní...Je fakt, že mám tím pádem mezery, ale David Tennant se mi tak moc líbí, že to určitě sjedu několikrát a doplním si mezery. Zatím jsem přes sobotu a neděli viděla 1-7. díl 3 serie a jsem unešená! Ale nevím například , kdo je Rose atd...což jsou asi fatální nedostatky :).
Prosím tě Klenotko tedy o 1. a 2.- serii 3. mám ze 4. si nechám stáhnout ty dosavadní díly.
Posílám ti adresu - viz. soukromá zpráva.
Moc díky
After hard working I like hard playing

Příspěvek 26.5.2008 11:23:13
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Mrs. Sheppard: Začínání od třetí (29) řady? Tak tomu říkám asi nejlepší začátek co může bejt :D
Protože se ze mě stal takovej težkej fanoušek až díky téhle řadě :D Mnohem zajímavější příběhy, mnohem příjemnější společnice - žádná blonďatá pinda :lol: :lol:, Blink :wink: hmmmm že bych si tu řadu pustil znova? :lol:
Ale otázka docela důležitá, začínala si s dílem 3x00 nebo 3x01 ? Protože už v 3x00 je narážka na finále téhle řady...
Hmm kdybych nekoukal ted na druhou řadu (Druhou jako druhou ne jako 28 :lol: ) tak si to asi shlídnu znova :lol: :lol:

Příspěvek 26.5.2008 12:01:48
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D začínala jsem dílem 3x00! Tak aspoň něco. No jsem tím úplně pohlcená. Včera jsem se musela násilím odtrhnout od monitoru, nebo bych nedělala nic jiného, než že koukala na Doktora. Teda Martha se mi taky moc líbí a myslím, že mezi ní a Dr. je chemie a jiskří to. Už jsem taky shlédla nějaké yuotube - videa, takže jsem viděla Rose, ale Martha mi je zatím dost sympatická - tak uvidím. Uf! Jsem teda ráda, že toho mám ještě hodně před sebou. Úžasný anglický humor - vážně! Včera jsem končila na epizodě 3x07 - 42 - tak to taky byl nářez. "Burn with me!" - no já teda hořela :oops:

Příspěvek 26.5.2008 14:56:23
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: jak tak koukám, Doctor ukořistil dalšího "chudáka", který se z jeho spárů už nikdy nevyhrabe. Kde mám svůj akustický šroubovák? :) ... Bože, jak já ten seriál miluju! 8) Ačkoli začínat 3. řadou nové série, hm... to jsem nezkoušela... i když počkat, vlastně jo, první díl, který jsem kdy viděla byl na FF a rozhodně byl ze třetí řady, protože si pamatuju Marthu. Já se potom divila, když jsem v první viděla blondýnu :D . Jinak osobně mám radši Rose, než Marthu, případně Donnu. Ale i tak super.
Obrázek

Příspěvek 27.5.2008 16:57:55
Major
Major

Odpovědět s citací

02x03 - The Rescue
Fajn dílek +
Toto je spoiler!!!:
docela pěkná nová společnice! :lol: :lol:

02x04 - The Romans
Naprosto suprovej díl :D vidět Doctora jak se pere bylo fakt super :D, Doctor "hrající" na harfu (byla to harfa ne?):D a dozvědět se co myslel 10. Doctor tím, že za ten oheň nebyl přímo zodpovědný :D, pak ta závěrečná debata v TARDIS :lol: :lol: Asi zatím nejlepší díl z Klasickýho Doctora! :lol: :lol:

Příspěvek 27.5.2008 17:37:58
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Black: ta zmínka byla ve Fires of Pompeii?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.5.2008 18:15:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Ashrak: jj přesně tam :D

Příspěvek 27.5.2008 18:42:55
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Sakra ale nejak me dost predhanis :-D ja se ted zasek tri dily pred koncem prvni serie (ceka me Tyrant of France)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 27.5.2008 19:09:43
Major
Major

Odpovědět s citací

Hmm rekonstrukce - jo dotoho se mi taky nějak nechtělo :lol: Ale jak jsem se k tomu dostal tak už jsem shlídnul celej zbytek dílu najednou :D Ale docela se bojím 3 a 5 řady kde je rekonstrukce skoro všechno :roll: je to strašná škoda, ale co se dá dělat no....

Jinak tohle "music video" mě docela dostala - bylo by to Awesome kdyby by byli ty díly takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=0DTYQUfO6lg&feature=related

:!: Ale POZOR je tam vidět první Doctorova regenerace :!:

EDIT: A k tomu předhánění - nevěděl jsem že je nějakej závod :lol:

Příspěvek 27.5.2008 19:40:47
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Neni ale jen ze jsme nejakou dobu byli nastejno a ted koukam ze uz se tu od tebe objevujou reakce na druhou serku :)

jinak: Mas externi disk?
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 27.5.2008 21:00:24
Major
Major

Odpovědět s citací

JJ mám externí disk - proooč? :shock:

Příspěvek 27.5.2008 21:45:39
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Protoze mam jenom 3 serie tiho staryho Dr. Who a jede to strasne pomalu i z toho rapidu, tak jestli bys mi to nechtel privyzt na externaku na FFko :D
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.5.2008 00:06:56
Major
Major

Odpovědět s citací

No já jsem se stahováním právě u 9 a 10 řady (z torentu) ale popravdě brát se mi externí disk na FF moc nechce, oblek je jedna věc, ale externí disk - to asi ne :roll:

Příspěvek 28.5.2008 00:22:25
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ok to je tvoje vec ;) prece jenom byl jenom takovej napad ;)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.5.2008 06:34:17
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pet Holly píše:
Mrs. Sheppard: jak tak koukám, Doctor ukořistil dalšího "chudáka", který se z jeho spárů už nikdy nevyhrabe. Kde mám svůj akustický šroubovák? :) ... Bože, jak já ten seriál miluju! 8) Ačkoli začínat 3. řadou nové série, hm... to jsem nezkoušela... i když počkat, vlastně jo, první díl, který jsem kdy viděla byl na FF a rozhodně byl ze třetí řady, protože si pamatuju Marthu. Já se potom divila, když jsem v první viděla blondýnu :D . Jinak osobně mám radši Rose, než Marthu, případně Donnu. Ale i tak super.

Bože :shock: Pet Holly ani nevíš , jakou máš pravdu. Včera jsem dokoukala 308 a 309 a byla jsem z toho naprosto konsternovaná. Doktor, jako učitel v roce 1913 byl tak krásně lidský a neohrabaný - prostě sotva jsem dýchala. Jinak já ten deficit samozřejmě napravím a shlédnu všechno , co se dá. BTW Doktor na mě hledí s rukama v kapsách z pod skla mého pracovního stolu :oops:

Příspěvek 29.5.2008 14:46:00
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: Jo, to mi povídej, ten díl byl svým způsobem strašně děsivý... já celou dobu chtěla zpět Doctora :D ... pomalu děsivější, jak epizoda Blink (ale ta pořád ještě vede 8) ). Napravit bys to měla, už kvůli sobě, protože Christopher Eccleston je rozhodně jako Doctor taky výborný... a to jeho "Fantastic!"... ach :oops: .
Na mě zatím Doctor odnikud nekouká, já než se donutím vytisknout si jeden obrázek, tak to dřív zestárnu, jak to tak vypadá :) ... no, já si to vynahrazuju chozením po ulicích a hledáním Tardis ;) :D .
Obrázek

Příspěvek 29.5.2008 14:56:59
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pet Holly ty hledáš Tardis? Já zase v davu Doktora, třeba mi řekne: "Poleť se mnou..." :wink:
Dokoukala jsem třetí řadu - 310,311 a 312. Master byl taky síla! Blink jsem zatím vynechala, ale dočetla jsem se na foru, že je to jeden z nejlepších? Nevím , nějak se mi do něj nechce - ty andělé se zakrytými tvářemi...děsí mě to :roll: .
No tak a teď začnu pěkně popořádku od 1. serie (té novodobé) :). Ještě , že toho mám tolik před sebou!

Příspěvek 29.5.2008 15:26:00
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak Blink vynechávat je asi největší blbost co se dá udělat - o půlnoci si to pustit v prázdném domě - aaaach to je nádhera :lol: a pak alespon týden vystrašeného otáčení se :lol: :lol:

Příspěvek 29.5.2008 20:54:06
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder: Jo, to mi povídej... my si to s kámoškama pustily na kolejích v noci... ani zaboha jsme netušily, co nás čeká... no, tenkrát to byla divoká noc :D... paranoidní jsem kvůli tomu doteď :lol: . Ale i tak bych litovala, kdybych to vypustila.

Mrs. Sheppard: Až ti závidím, že toho máš ještě tolik před sebou. Já musím už jen čekat na nové díly a bohužel ke starým sériím se nemám jak dostat, což mě mrzí :( .
Obrázek

Příspěvek 29.5.2008 21:18:27
Major
Major

Odpovědět s citací

2 Pet Holly: Vždy je způsob jak se k něčemu dostat (stahování, koupení originálky........)

Chce to jen pevné nervy :lol: :lol: Protože 1 řada je tak většinou na tejden stahování :lol: - nejmíň :(

Příspěvek 30.5.2008 07:35:38
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ted po maturitě sem našel čas a pustil si Doctora a musím říct že je to velmi slušný seriál, mám dokoukanou první serii a začínám s druhou, jsem zvědav jak se to bude rozvíjet dál, ale je mi líto původního doktora(herce byl mi velmi sympatický, uvidíme jak se povede tomu druhému), těším se a jsem rád že mám před sebou ještě skoro tři serie...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.5.2008 11:50:05
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Spike Kree - vítej do klubu. Já už mám skouknutou 3. serii (tak jsem teda strašně chytrá :lol: ) a moooc se mi to líbí - jsem in love. Ani bych netušila, že mohu být tak nevěrná Sheppardovi, ale ono jo!
Pet Holly - já ten Blink nevynechám. Jen mě strašně zajímal Master a proto, jsem ho přeskočila. Jinak Doctor Who, jako seriál mi přijde geniální. Myslím, že v každém z nás se v podstatě skrývá Doktor, který někam založil hodinky a neví už , že je má otevřít. Teda já si tak alespoň někdy připadám - Bože, co tady dělám, tohle je můj život, nemělo by to být nějak jinak.... :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who