Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 25.05.2008 - SGA-Project Fanklub startuje

25.05.2008 - SGA-Project Fanklub startuje

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 25.5.2008 19:52:14
Shadow_Slayer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Super, tak na tohle uz jsem cekal pekne dlouho. Okamzite jsem se prihlasil, akorat pod jinou prezdivkou :) . Ted jeste nekde vyhrabat penize na vsechno co sem si naobjednaval, protoze jsem jaksi svorc jak se rika :D
[img][http://img260.imageshack.us/img260/8488/zoidbergpodpisvq6.jpg]http://img260.imageshack.us/img260/8488/zoidbergpodpisvq6.jpghttp://[/img]

Také mě můžete potkávat pod přezdívkou Zoidy.

Příspěvek 25.5.2008 20:01:13
Evelynka Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahojky, měla bych zájem o členství (když už jsem delší dobu nahlášená jako uživatel :D ), ale nějak nemůžu najít členský příspěvek :oops:
Děkuju za info

Příspěvek 25.5.2008 20:05:33
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Členský příspěvek je 150 Kč na rok, pripadne 75 na pul roku: http://fanklub.sga-project.com/clanek/j ... -objednvku
Naposledy upravil šAshrak dne 25.5.2008 20:43:55, celkově upraveno 1
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 25.5.2008 20:36:02
Jarmom Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobře, že jste to přidali na hlavní stránku, předtím to chybělo.

Edit: Necituj prispevek nad sebou. ;) Jo vsiml jsem si toho kdyz jsem ten clanek pro Evelyn hledal :) Ashrak

btw: faktická chyba ve stanovách (bylo by dobře si ji opravit před schválením Správní radou, jinak budete muset čekat na schválení členskou obcí):

Předseda klubu - "předsedou klubu se může stát kterýkoli člen správní rady, který dosáhl v den voleb věku 18 let"

Správní rada - "členem rady se může stát kterýkoli člen klubu, starší 15 let"

technicky vzato tedy může nastat stav, kdy ze správní rady nebude možno zvolit předsedu.

Jinak také máte napsáno, že členská obec schvaluje změny stanov, ale už ne, jakým způsobem. Z předchozích bodů stanov se zdá, že by to mohlo být nadpoloviční většinou členů, ale vysloveně to uvedeno není.

Navíc mi připadá jako nešťastná formulace o nadpoloviční většině všech členů. V momentě, kdy máte internetové hlasování až stovek členů, jsem zvědavý, kdy se vám ta nadpoloviční většina "sejde".

No a na závěr popřeju hodně úspěchů a spokojených členů!

Edit: Neber si to nejak spatne, ale nepis dva prispevky pod sebe ;) Ashrak

Příspěvek 25.5.2008 21:01:18
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Námitky jsme vzali na vědomí :wink:
Jsou to dobré připomínky. Na takové věci se bohužel přichází až za pochodu, postupně se mouchy vychytají.
Dáme to k posouzení našemu "právnímu oddělení". Díky za pomoc, oceňujeme ji. :wink:
Naposledy upravil Klenotka dne 26.5.2008 11:03:37, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.5.2008 21:06:42
Jarmom Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jasně, my jsme to taky vychytávali bůhvíjak dlouho. Nejvíc stejně pomůže, když si to přečte někdo nepoznamenaný tvorbou.

A buďte rádi, že to nemusíte posílat nikam na ministerstvo, to je teprve sranda. 8)

Příspěvek 25.5.2008 21:17:07
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Bude možné zaplatit členský příspěvek na FF? :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 25.5.2008 21:19:50
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Bude to možné... Pokud se do té doby spokojíš s omezenými pravomocemi...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 25.5.2008 21:20:28

Odpovědět s citací

Podepisuju se pod Jarmikovi pripominky ke stanovam...

Ale zaroven gratuliji k prehlednosti, a preji hodne stesti pri jeji zachovani (az podete vychytevat mouchy)

A vubec celymu klubu Good luck
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Příspěvek 25.5.2008 21:23:05
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tillion píše:
Bude to možné... Pokud se do té doby spokojíš s omezenými pravomocemi...

Já sem omezenej celej život :lol: to do FF vydržím - i když co značí omezené pravomoce? :lol:

Příspěvek 25.5.2008 21:46:01
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To, že se nebudeš moct přihlásit do členké sekce a objednávat si přes web. Ale chystáme se to probrat na příští schůzi, takže stay tuned :wink:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 25.5.2008 22:14:21
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Skvělej nápad s Fan klubem. Registrace proběhla ikamžitě a peníze už čekaj v peněžence a nemůžou se dočkat až je odešlu. :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 25.5.2008 22:42:18
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže fanklub, jo? No, už se hlásím taky. Ráno vyjedu z toho svého venkova do civilizace zaplatit příspěvek a minimálně rok se mě nezbavíte :twisted:

Příspěvek 26.5.2008 08:55:39
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jarmom píše:
Dobře, že jste to přidali na hlavní stránku, předtím to chybělo.

Edit: Necituj prispevek nad sebou. ;) Jo vsiml jsem si toho kdyz jsem ten clanek pro Evelyn hledal :) Ashrak

btw: faktická chyba ve stanovách (bylo by dobře si ji opravit před schválením Správní radou, jinak budete muset čekat na schválení členskou obcí):

Předseda klubu - "předsedou klubu se může stát kterýkoli člen správní rady, který dosáhl v den voleb věku 18 let"

Správní rada - "členem rady se může stát kterýkoli člen klubu, starší 15 let"

technicky vzato tedy může nastat stav, kdy ze správní rady nebude možno zvolit předsedu.

Jinak také máte napsáno, že členská obec schvaluje změny stanov, ale už ne, jakým způsobem. Z předchozích bodů stanov se zdá, že by to mohlo být nadpoloviční většinou členů, ale vysloveně to uvedeno není.

Navíc mi připadá jako nešťastná formulace o nadpoloviční většině všech členů. V momentě, kdy máte internetové hlasování až stovek členů, jsem zvědavý, kdy se vám ta nadpoloviční většina "sejde".

No a na závěr popřeju hodně úspěchů a spokojených členů!

Edit: Neber si to nejak spatne, ale nepis dva prispevky pod sebe ;) Ashrak

Naprosto správné připomínky... teda je ostuda, že jsem si to sám neuvědomil... toho jsem si měl všimnout... :oops:

Změna by měla tedy být ve věkovém limitu člena rady a to, na 18 let- tím se vyřeší kolize podmínek pro člena rady a předsedy klubu a současně pozbývá smyslu ustanovení o věku u předsedy, protože je zcela vyloučeno, že by se předsedou stala osoba mladší 18 let

Ano, mělo jít o nadpoloviční většinu hlasů... musí se to dopsat

Ta nadpoloviční většina... je to správná připomínka- ve snaze maximalizovat legitimitu rozhodnutí, jsem tohle nějak opomněl
Takže změna by měla být asi na "hlasujících členů"

Ona nebyla sranda tvořit stanovy od nuly- navíc, když jsem se zeptal profesora s čtyřicetiletou praxí a on mi řekl že v životě stanovy nedělal... chvíli jsem si myslel že si ze mě dělá legraci...

Jsem rád za připomínky, protože jak jsi správně řekl, člověk co to tvoří už prostě chyby nevidí, takže ještě jednou děkuju :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 26.5.2008 11:27:58
Major
Major

Odpovědět s citací

Quinix píše:
To, že se nebudeš moct přihlásit do členké sekce a objednávat si přes web. Ale chystáme se to probrat na příští schůzi, takže stay tuned :wink:

Notak pokud do FF nebude nějaká hromadná objednávka Doctor Who věcí tak mi je to celkem šumák :lol: :lol:

Příspěvek 26.5.2008 11:38:02
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Když o tom mluvíš... :) Zrovna jsem teď tak přemýšlela, co dovézt z příštího conu a jedna konkrétní věc ve spojitosti s Dr.Who mě napadla :) Ne, není to sonický šroubovák :D Ale množství by bylo samozřejmě omezené, takžeeee.... :) :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.5.2008 11:41:35
Major
Major

Odpovědět s citací

Tomu říkám mučení ne zrovna neviňátek :lol: :lol: A prozradit co by to mělo bejt bys nechtěla? Nebo alespon mi to pošeptat přes PM? :lol: :lol:

Příspěvek 26.5.2008 13:46:46
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ááá, fanklub a já si říkala co to bude za novinku, když jsem si četla anotaci k v novince uvedené přednášce :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 26.5.2008 20:00:58
Spendix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chtěl bych se zeptat jestli se ty trička budou moct kupovat i jindy nez pri registraci :?:

Příspěvek 26.5.2008 20:04:53
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ano, po zaplacení členského příspěvku se ti zpřístupní přihlašování do systému, kde si budeš moct objednat jakýkoliv suvenýr který je v nabídce (či-li i trička)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 26.5.2008 23:56:32
Petroit Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsem slepej nebo nikde na hlavni strance SGA-Projectu neni krome odkazu pouze z aktualni novinky odkaz na fanklub?
Well,we´ll just have to cross that bridge when we come to it...

Příspěvek 27.5.2008 06:19:11
Spendix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano, po zaplacení členského příspěvku se ti zpřístupní přihlašování do systému, kde si budeš moct objednat jakýkoliv suvenýr který je v nabídce (či-li i trička)
Díky moc :salut:

Příspěvek 27.5.2008 06:30:38
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Petroit: všechno bude :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.5.2008 13:35:09
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já už jsem taky přihlášená. :-D Jenom čekám, kdy bude vzor pro složenku.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM