Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Dollhouse

Dollhouse

Příspěvek 25.5.2008 19:47:47
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak je to nový seriál od Josse Whedona, který je známý především jako tvůrce buffy přemožitelky upírů a Firefly, filmu Serenity a scénáře k Příběhu hraček.

Děj se bude točit okolo skupiny lidí "naprogramovaných" speciálními balíky vědomostí a schopností, s jejichž pomocí plní nejrůznější nebezpečné, ilegální i romantické úkoly, po jejichž dokončení je jim osobnost opět vymazána. Hlavní roli, dívku Echo, ztvární Eliza Dushku , kterou již Jossovi fanoušci znají jako Faith ze seriálu Buffy. V dalších rolích se objeví Tahmoh Penikett (Helo z BSG), Amy Acker (Fred z Angela), Olivia Williams a Dichen Lachman. Seriál by měla začít vysílat televize Fox letos na podzim.

Trailer k Dollhouse:
http://www.dailymotion.com/related/9135593/video/x5gnej_dolllhouse-trailer_shortfilms

ukázka z dílu:
http://seat42f.com/site/index.php?option=com_content&task=view&id=2369&Itemid=9

Co si myslíte? Já osobně si myslím že joss zase trefil na něco neobyčejného. Zatím to vypadá že pilot bude v září následován 13 epizodami, doufejme že vydrží.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 26.5.2008 04:42:22
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jo taky jsem se na to díval a skutečně to vypadá dobře. :) Což znamená, navíc když to má Joss, tak to Fox ukončí ještě před koncem. :(
V září to nebude. Fox uveřejnil nový vysílací plán a v něm se s tím počítá až v lednu. :( A ještě uvidíme jestli vůbec. Někde jsem četl, že snad uvažujou, že to ani do vysílání nepustí.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 26.5.2008 09:24:44
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Stačí mi jen ty dvě jména - Joss Whedon a Tahmoh Penikett - abych se na to těšila jak melé děcko.

Hmm, nepustí do vysílání? Zdůvodnili to nějak? I když po zrušení Firefly jsem schopná věřit všemu... Hlavně tomu, že ve Foxu (nebo jak to skloňovat?) nepracuje jediný soudný člověk...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 14.2.2009 12:00:12
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dollhouse startuje dnes večer,už se těším na další skvělý seriál od Josse Whedona.Jsem zvědav,jak rychle se objeví na internetu a jak rychle někdo udělá titulky.
Když skončila Atlantis a není o víkendu co sledovat,bude tohle moje číslo jedna.Žádnou jinou víkendovku kromě Simpsonů nemám,takže do toho vládím velké naděje.Snad mu to zase po 14 epizodách neutnou.
Těším se na Alana Tudyka a Elizu Dushku.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 14.2.2009 14:26:28
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

První epku Dollhouse vysílali v USA už v pátek... od rána jsou na netu linky :wink:
A na titulkách se už dlouho dopředu dohodli lidi z fóra buffy-angel.org...

Musím říct, že je to zkrátka klasický Joss... Někdo si to zamiluje, někdo to nepochopí. Musím říct, že já jsem se ještě nerozhodl, do které skupiny se zařadím... Nebýt toho, že jsem ze spoilerů dopředu věděl, o čem zhruba seriál bude, asi bych tu epizodu ani moc nepochytil.
Na druhou stranu má ten seriál ohromný potenciál v postavách a jejich vývoji, což se mi líbí. Tahmoh se zatím moc neprojevil, ale už je vcelku zřejmé, jakou úlohu jeho postava bude mít.

Takže smíšené, ale spíše pozitivní pocity.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 15.2.2009 01:48:29
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem vůbec netušil o čem to má být, takže docela překvapení. Není to špatný. Rozhodně se těším co bude dál.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.2.2009 01:58:17
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím to vypadá zajímavě, ale hodnotit to budu až po pár dílech. Jen mám zatím trochu problém s tím, že mám pár herců zafixovaných z jiných rolí a chvilku mi asi potrvá něž v Dollhouse přestanu vidět Hela a Faith...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 15.2.2009 09:32:51
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No mě se první epka Dollhousu líbila, sice to němělo takovou...."hloubku" jako jsem čekal, ale i tak si myslím, že to rozhodně stojí za podívání a je to zase konečně originální námět po dlouhé době. Akorát se bojím toho spojení: Fox, Originální námět, Joss Whedon a premiéra pátek Třináctého :D . Aby nám to neskončilo po 13-ti dílech, jak už to tu jednou bylo :)
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 15.2.2009 09:59:42
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kdyby měl někdo nějaké privátní linky, tak kdyžtak do pošty... ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.2.2009 10:35:47
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak pilotní díl, no nevím zvláštní :lol: Ale vzhledem k tomu, že to byl pilot po tom jak to chtěl FOX tak rozhodně ještě na pár dílů kouknu :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 15.2.2009 13:44:36
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop, pilot ušel, i když ho musel Joss přetáčet, btw říkal v nějakém rozhovoru že scény z původního pilotu použije pak v dalších dílech.... jako začátek docela slušný.... jsem zvědavý jak se "hellovi" bude dařit vyšetřování..... jinak premiéra měla něco přes 4,66 mil diváků, víc než terminátor ten měl něco přes tři, ale pro fox stále málo.... jediný pozitivum je že nechaj odvysílat celých 13 epizod najednou a pak se uvidí.... snad to stoupne, pátek 13 většina amíků šla do kina na další díl pátku 13 tak snad se to zlepší.....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 18.2.2009 14:02:26
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pilot se mi líbil hodně - žádná velká akce a koneckonců ani žádný psycho či velký dráma, ale plno příslibů do budoucna, náznaků z minulosti atd. Asi by bylo naivní doufat, že to FOX podrží na víc jak jednu sezónu, ale stejně budu - Whedon si zaslouží nějaký pořádný prostor, jemu bych vážně někdy chtěla vidět do hlavy :smile:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 22.2.2009 20:24:28
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Linn: Pořádný prostor? Sedm sérii Buffy je ti málo? :lol: :wink:

Jinak druhý díl se mí líbil ještě víc než první, story-arc vypadá hodně slibně. Jen mi z nějakého důvodu hrozně vadí ty prázdné pohledy "panenek" bez imprintu... A trošku tam schází ten Jossův humor... Dollhouse se holt bude od ostatních seriálů od Whedona docela lišit. Zatím se mi ale nezdá, že to bude na škodu :) Co ale zůstalo stejné, jsou sympatické a zajímavé postavy (původně jsem je tu chtěla vyzdvihnout jednotlivě, ale po chvilce mi došlo, že vypisuju skoro všechny :lol: ).
Obrázek

Příspěvek 22.2.2009 22:12:24
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak druhej díl byl skvělej a Alfa má dobrej vkus a smysl pro fair play.....

Příspěvek 24.2.2009 23:42:07
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lireael: :oops: Trapas, na Buffy sem úplně zapomněla :D
Jinak druhý díl se mi taky líbil víc jak první. Postavy parádní, líbilo se mi, jak byl naznačen vývoj vztahu Boyda Langtona (handler Echo) k Echo. Ze začátku ji ani nebyl ochotný považovat za člověka a teď... :) Těším se na další díly.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 07.3.2009 22:47:54
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Videl jsem uz tri dily a musim rict ze tenhle serial nema chybu. Joss me neprestava udivovat :) Doporucuji vsem!!!
Obrázek

Příspěvek 07.3.2009 23:41:32
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak čtvrtý díl zase zabodoval... každý díl je čím dál tím lepší... a Alfa Rulezzz!

Příspěvek 08.3.2009 01:45:37
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Souhlasím se Spikem. Každím dílem se mi to líbí víc a víc. (Proč si myslím, že 2 řada nebude? Že by Deja vu? :hmmm: )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 08.3.2009 10:34:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ja ti si myslím že bude novej šéf Foxu, kterej predtím byl u NBC říká že se mu to líbí a dá tomu šanci se rozjet....

Příspěvek 08.3.2009 13:12:28
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:37:51, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 09.3.2009 14:38:44
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Perfektní seriál, dnes jsem zkoukl první čtyři epizody, chvíli jsem nad tím přemýšlel s urovnával to v hlavě, musím říci skvělý. Zase něco s originálním nápadem a originálním tvůrcem. Nehrál ten ochránce echo taky ve firefly?
Obrázek

Příspěvek 09.3.2009 16:28:10
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nene nehral ale hral v matrixu, poznal sem ho hned...kamos mu rika obama :)
Obrázek

Příspěvek 19.3.2009 10:48:04
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Těžko říct nakolik je to vina scénáře a nakolik za to může Eliza sama, ale většina osobností Echo mi připadá úplně stejná. Krom prvního a posledního dílů (i když tam se to nakonec zvrhlo stejně) to byly všechno takové ty holky z jihu... Jinak se mi Dollhouse pořád hodně líbí, jen tohle mi vadí...
Obrázek

Příspěvek 21.3.2009 15:47:09
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak za sebou mám dnešní 1x06 Man on the Street. Výborný díl, rozhodně dosud nejlepší. Nechce se mi spoilerovat, takže jen vyjadřuji čiré nadšení :D A jsem vážně hodně zvědavá, o co teda vlastně jde.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 22.3.2009 13:04:45
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak šestej díl byl parádní... co víc dodat..... opravdu nářez!!! Spoilery jsem znal a tak mě nějaké věci nepřekvapili, ale jsem zvědav na to kdo je ta osoba kromě alfy jež chce svrhnout dollhouse.....

Další

Zpět na Další seriály