Spec.Fugaz píše:
čau all......je to trochu divný ale mohl by mi někdo říct jak to skončilo?protože jsem stáhl verzi kde není konec.Mám to jen po to jak chcípne ten bastard pak mi tam skočí tiskovka ,u ktere mi to na začátku skončí ...díky
Taky jsem si tuto verzi stáhla, ale pravda je, že když si to pustíš ve VLC playeru, tak ono to tam je až do konce. Neptejte se mě proč, v BS playeru to skončilo na 1,53, ale ve VLC na 1,56 a je tam i ta poslední věta. Konec po titulcích tam není. Nejsou tam totiž titulky. Asi ten, co to v tom kině natáčel, spěchal domů:-).
Jinak já jsem byla též nadšená a mrzí mě, že jsem to v kině neviděla, ale když jsem nenašla parťáka, který by na to se mnou šel:-(. No, třeba se mi to ještě poštěstí. To jsem celá já, jsem nedočkavá a tak jsem si to pustila doma. Film byl super a můj oblíbenec RDJ prostě neodolatelný, ta ironie a sarkasmus, to bylo prostě super. Naopak Gwyneth se mi tady moc nelíbila, už mě nebaví, jak je všude prostě naprosto dokonalá.... Viděla jsem s ní v poslední době několik filmů a všude je stejně .... unylá!
Co se týče filmů v kině, podle mě není nutné je vidět v kině všechny, ale možná si to jen namlouvám, protože jinak bych tam trávila každý den:-). Na české filmy, komedie, psychodramata a tak, na ty do kina nechodím... Iron Man je ale pro kino jako stvořen.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]