Je to tak. 3. série něco velmi zásadního postrádá. Barney je sice super, ale sám to neutáhne. Připadá mi, že třeba Marshal s Lily neměli v posledních epizodách pořádně co na práci a ta zábavnost jejich vztahu se dost vytratila (i když Lilyina vzpomínka na orgasmus při zemětřesení v San Francisku neměla chybu

).
Ale sem tam jsou pěkné momenty, epizoda s "tříštěním iluzí" byla super, hlavně začátek naznačoval nějakou linii toho, jak se Robin s Tedem vypořádávají s rozchodem.
Ale teď udělali z Teda bezpáteřního vola a celé to působí jako zápletka na poslední chvíli. Rozhodně jsem si tedy nevšimla nikoho, kdo by nestál za Barneym
Toto je spoiler!!!:
|
Když Tedův důvod navíc vlastně není, že Barney spal s Robin, ale že "má teď Stellu a Barneyho nepotřebuje", ale Barneymu to neřekne. |
Ale pořád je to o příčku výš než některé...jiné...seriály. A pořád je to skvělé, ale na tom, že teď to postrádá nějaký propojenější příběh, jsme se shodli nedávno. Takže to asi nemá cenu moc řešit.
EDIT: Trochu jsem si zase jednou zaspamovala

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.