Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Anticky stroj na povzneseni

Anticky stroj na povzneseni

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 09.5.2008 10:45:33
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

v dile 3x14 kdyz to rodneymu zmenilo geny nebo co a jak mel ty schopnosti a vedomosti, tak ho vlastne potom zachranaili, protoze meli vzorek jeho krve a puvodni ty dna nebo neceho takovyho, tak ho vratili do normalu a ted to hlavni:

proc to neudelat znovu?? zase ho ozarit, nebo i dalsi, tak by vymysleli new techy a treba by prisli i na to jak vyrabet zpm, vylepsit mesto a takovy ty srandy a kdyby doslo k nejhorsimu, zase by je vratili do normalu, genialni ne? :twisted: :lol: :lol:

Příspěvek 09.5.2008 11:12:20
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

hmmm.. myslím si ze kdyby to tak udelali tak by to mľi moooc jednoduchý :-)) kdyby si takhle jednou za 14dní ozářili rodneyho, a pak zase do normálu.. za chvíli by mě to Přestalo bavit .-)))

Příspěvek 09.5.2008 12:54:15
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ale zase tam nebylo řečeno že je to uplně 100% nakonec tam řikal že měl štěstí že se neroztekl na louži protoplazmy nebo co, takže to asi nemusí být zrovna bezpečný....

Příspěvek 09.5.2008 13:20:37
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi tak. Myslím, že nejsou zase tak blbí, aby to neudělali, kdyby to bylo bezpečný. A navíc třeba museli pozměnit celý ten přístroj, aby ho vrátili do normálu, a ted bez jeho vyšších vědomostí nevědí jak to zvrátit zpátky do původní funkčnosti ... těch možností je hodně.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 09.5.2008 14:43:23
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nekde jsem videl na nejakym tématu jsem viděl plány stroje na povznesení:
Asgardská transportní technologie, co neumí energii přeměnit v pevnou hmotu (ono to funguje na principu hmota>energie>hmota) :arrow: stroj na povznesení :D

Příspěvek 09.5.2008 14:49:29
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no ono na tom cosi bude ked oneil mal 2 krat ten archiv antikou dokazal aj liecit oproti tomu co ich mal 1 raz

tak preco by to nemohlo fungovat aj tu /ale to by bol serial uznuda keby sme mali mnozstvo zpm
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 09.5.2008 15:50:58
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

"nuda" asurani měli stovky ZPM,přesto prohráli - stejně jako antikové (ano byly to plot-holes,ale přesto..)

pár ZPM by SGA nijak zásadně neublížilo
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 10.5.2008 00:38:09
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tyhle rasy prostě tolik na svojí technologii spoléhaly že se odnaučili bejt přizpůsobivý a schopný odpovídajících reakcí na čemž stavějí lidé takže toho zatím dokázali mnohem víc... kdyby se antikové chovali alespoň napůl tak jako lidi tak tu válku museli vyhrát
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 10.5.2008 20:03:55
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak nejak mi sme prostě dalo by se říct jel lepší verze :D 2. generace...

Příspěvek 10.5.2008 20:16:45
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ani bych neřek že lepší protože válčíme mezi sebou...

Příspěvek 10.5.2008 21:07:23
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nás čeká stejný osud jako Antiky, už teď se spoléháme na svou techniku, když nejde elektrika tak jsme nahraní. A netvrdé že ne.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 10.5.2008 21:39:49
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vahisht: taky pravda, ale kdoví co dělali Antikové dřív než začali stavět brány.. než byli tak vyspělí jak zkončili... třeba taky válčili...
Anin: To je taky pravda, pokud se nerozpoutá atomová válka a nepošleme se do pekla...

Příspěvek 11.5.2008 08:53:23
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Pokud by se tak stalo a lidstvo se vrátilo na úroveň doby kamené, věř tomu že by se přizpůsobili novým podmínkám a začalo by se odznova.

Toto je spoiler!!!:
Myslím že v Ghost in the machine replikátoři díky vzpomínkám Wairové upraví ten stroj na povznesení aby se mohli sami povznést. Není to nic oficiálního ale v popisu je záblsek modrého světla a podobný efekt měl i ten stroj Antiků
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 11.5.2008 12:47:25
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mě to připadá jako asi nejlepší možnost... ale zajímalo co jim pomohlo, protože kopírovali technologii Antiků, tak asi o tom stroji věděli a podle mě ho asi zkoumali, ale nevyšlo jim to a většina znich se na to vy*****, ale co jim pomohlo jako ten výzkum dokončit nebo tak...

Zpět na Technologie