Taky jsem to dneska viděla a miluju to

Je to konečně zase trochu jiný komiks, kde si hrdina v podstatě všechno udělá sám, ale není to žádný samotář nebo nějaká pokřivená osobnost, ani mu nepomáhají schopnosti dané čímkoliv.
Nutno říct, že Robert Downey Jr. prostě je Stark.

Ten chlap je dokonalej. "Jestli mě ještě jednou postříkáš tím sajratem, tak tě věnuju univerzitě"

Upřímně nevím, jestli by tenhle film byl tím, čím je, bez něj. Ale jsem ráda, že to nemusím zjišťovat.

Nikdo jiný by to asi tak nepodal. Díky němu jde film správným směrem.
A i když nemám moc ráda Gwyneth Paltrow, tak tady je jednoduše okouzlující a vztah mezi nimi funguje.
Relativně méně akce nevadí, skvělý začátek to myslím úplně vynahrazuje a řekla bych, že si to schovávají do dalšího filmu. Jako představení hlavního hrdiny to funguje dokonale.
Rozhodně jsem se bavila dvakrát víc než u Transformers, kdy mě hodně štvaly řeči o morálce a nedokonalosti lidské civilizace a "vtipné scény" (trávník), vtipné nebyly. Tady to hlavní hrdina vynahrazuje, navíc mu věřím i vážnější scény.
Mně se ten souboj na konci líbil, i když mohl být asi trochu delší. Počítám ale, že to si nechávají do dalšího filmu.

Možná tam byl problém, že záporáka vytvořili dost rychle a podlehlo to určitým klišé. Ale to je jenom malý problém, jinak to zase tak nevadilo.
Musím přiznat, že tady se na nějaké to pokračování těším. Je vidět, že je to natočeno jako začátek série (hlavně díky scéně PO titulcích) a jsem na to zvědavá víc než na Spidermana s kýmkoliv dohromady.
Totálně mě dostal konec:
Toto je spoiler!!!:
|
"Vrať se k papírkům."...."Pravda je...já jsem Iron Man."  |
Takový letní popcorn, ale určitě super popcorn

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.