Když už tady popisujete i starý serie tak napíšu i svoje názory na epizody co jsem zatím viděl:
01x01 - 100 000 BC (An Unearthly Child) - Tenhle díl mě popravdě moc nebavil - sice mám rád epizody z minulosti ale tohle opravdu slabota - pravda je že jsem na to koukal krátce po shlídnutí závěrečného trojdílu 29 řady (Utopia, The Sound of Drums & Last of the Time Lords) myslím že jsem na první epizodu čekal přeci jen něco jiného...
01x02 - The Daleks - Tenhle díl byl o poznání lepší než ten minulej - přišel mi mnohem zajímavější a napínavější a hlavně zjištění jak to s nima na začátku bylo, mě docela zaujalo. Ale líbilo se mi:
Toto je spoiler!!!:
|
jak Doctor vyndal tu součástku a že nemůžou odletět pokud neseženou náhradní |
:D
01x03 - The Edge of Destruction - No tenhle díl jsem tak uplně nepobral a moc mě nabavil - ještě že to mělo jen dvě části víc bych asi nezvládnul.
01x04 - Marco Polo - První rekonstrukce - hmm no ze začátku jsem na to koukal docela vyjukaně - ale nakonec z toho byla moc dobrá epizoda - opravdu škoda, že se nazahovala.
05x01 - The Tomb of the Cybermen - Na tenhle díl jsem koukal hlavně proto že na něj byli titulky - takže to byla vlastně první epizoda ze starého Doctora kterou jsem viděl - docela mě pobavil vzhled Kyberlidí - a "Kyberlez" u toho jsem se válel smíchy
Doctor Who - Dimensions in Time - Tenhle vánoční speciálek natočenej někdy po posledním dílu 26 řady byl vážně super

Alespon mě se to líbilo
Toto je spoiler!!!:
|
Vidět Doctory jak se jeden za druhým střídají byla vážně bomba - stejně tak jak jejich společníci "Kde je můj Doctor?"  |
Doctor Who Movie (Enemy Within) - No co o tom říct? Koukal jsem na to protože na to už byli titulky - a co k tomu říct? No od 10. Doctora to mělo daleko - ale byl to Doctor - takže super
No to je zatím vše co jsem ze starýho Doctora viděl - ale postupně se hodlám procpávat dál a dál
EDIT:
01x05 - The Keys of Marinus - tak tenhle díl mě bavil asi zatím nejvíc - hlavně teda 2 a 3 část byla skvělá - a pak jak Doctor vyšetřoval mě taky pobavilo
Jinak ještě bych se vrátil k té lášce o písni z 30x03 - přesněji teorii které následovali, radči to dám do Spoileru:
Toto je spoiler!!!:
|
Teď jsem se koukal s mámou na 29x02 - The Shakespeare Code a Doctor tam nakonci potkává královnu a ta na něj křičí "Doctor! Můj úhlavní nepřítel!" takže to znamená že Tennant nemůže skončit dokud se to nevysvětlí, protože jak jinak by ho poznala? |