Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 20.4.2008 23:25:00
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

4x03
Moc pěkná epizoda. Oproti minulé nepatrně slabší, ale to bylo možná trochu tím morálním podtextem. Myslím, že tomu trochu chyběla šťáva a konec byl i do jisté míry předvídatelný. Ale 4. série u mě zatím 3. sérii převyšuje, aspoň co se týče rozjezdu. Hlavně tím, že Donna je přirozená a svá.
Toto je spoiler!!!:
Ale jinak to, že se lidi ani za tolik tisíc let nezmění, mě vůbec nepřekvapuje. Líbila se mi Donnina reakce na Ooda. První mimozemšťan, bála se, ale její přístup mě prostě dojal. Trest pro šéfa tedy krutý, ale zasloužil si to.
Jinak Donnino: "vypadám svobodná?" se počítá za perlu :D

Nefertiti: Jelikož se v tu chvíli úplně změnila hudba a doctor se zachmuřil, tak mám taky obavy, co by to mohlo znamenat a doufám, že to nebude znamenat další
Toto je spoiler!!!:
regeneraci. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.4.2008 06:55:42
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nn, David Tennant se upsal na minimalne dalsi serii (mam dojem z epsali ze dokonce na dve)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 21.4.2008 12:15:42
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak: Já mám pocit, že Tennant se upsal jen na ty speciály příští rok.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.4.2008 19:09:29
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Myslím že kvůli tomu aby Tennat zůstal tak jsou příští rok jen ty 3 speciály ne? Já osobně doufám že Tennat vydží ještě alespon tak dlouho jako 4. doctor (ten byl myslím 7 let... :lol: )
Jinak to jsem koukal a skoro každej Doctor vydržel 3 roky :lol: Krom 4, 6, 8 a 9 :lol:

EDIT: tak doufám že prokletí 3 roků nezasáhne i Tennata

EDIT 2: k 4x03: skvělá jako v podstatě od zmizení blond pindy každá epizoda.
Konec jsem čekal... teda myslím tím:
Toto je spoiler!!!:
přeměna na Ooda

ok a po tom konci
Toto je spoiler!!!:
s tím že každá píseň musí skončit

si už tak jistej a v pohodě nepřipadám...
jen takovej dotázek:
Toto je spoiler!!!:
to každej pán času má v hlavě nějakej song? :lol: :lol:
Master měl bubny Doctor má zas tohle :lol:

EDIT 3: A narážka na Simpsonovi taky pobavila :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 21.4.2008 22:52:27
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ono jim v té hlavě pořád něco chrastí :D

A jo, taky mám kvůli té větě obavy. Co jsem četla, tak mají být fakt zatím jen ty speciály a o další sérii se neví nic, ani jestli tam Tennant bude. Nějak si nedovedu představit, že by odešel :( Snad se to nestane.

Jinak co to má tuhle sérii na sobě? :D Asi si vzal k srdci tu Donninu hlášku, že se nikdy nepřevléká, ale hnědé tričko k modrému obleku je teda fakt děs :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.4.2008 10:44:39
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já se, vzhledem k mému velkému pesimismu, na jeho odchod radši už psychicky připravuju :( , abych to pak přežila.. :) A kdyby přece jen zůstal, radostí bych skákala dva metry vysoko.. :D

Klenotka: Já si toho trička ani nevšimla.. :oops: Holt se asi soustřeďuju na to, abych rozumněla a pak mi unikají takový detaily.. :dontknow: Ale toho, že se převlékl jsem si všimla, toho jo.. :lol:

Příspěvek 23.4.2008 20:43:11

Odpovědět s citací

4x03 - Řekl bych, že kvalitativně na stejné úrovni jako Pompeje, ale přeci jen Oodové se mi líbili trochu víc. Donna opět perlila stejně jako Doctor a věta ohledně písně. No uvidíme

Toto je spoiler!!!:
Hodně se mi líbí zatím líbí, že je tahle série (co se týče finále) poměrně propojená už od začátku podobně jako tomu bylo u předchozí série

hodnocení: 9/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.4.2008 21:31:28
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

4(30)x03

Wow tak Donna se mi opravdu z nových companions líbí nejvíc.

Toto je spoiler!!!:
Záverečná proměna v Ooda mě docela překvapila, i když mi bylo jasný už od začátku co se Oodi začali proměnovat, že ten jeho ososbní Ood ho nějak podvede. Jinak Oodí mozeček na dlani je drsnej.

A teďka z trochu jiné doby :)

1x01-04 An Unearthly Child (100,000 BC)
Úplně první epizody Dr. Who, z nichž první byla vysílaná den po smrti Kennedyho. Musim říct že doktor nezklamal, i když jsem v první části musel zvykat na trochu jinou AJ, ale přesto je tam několik vtipných scén.Co se prvního doktora týče tak je oproti svejm pozdějším inakarnacím dost starej (60 +) oblečeí spadá do doby Viktoriánské. Companions jsou Susan (vnučka), Ian Chesterton a Barbara Wright.

Toto je spoiler!!!:
Jako Companions s sebou m svojí vnučku, a její dva učitele z Londýna roku 1963. Které unese a poletí do roku 100,000 před naším letopočtem. Když na začátku druhé epizody vylezou z TARDIS, zjistí, že se mu rozbil Chameleóní okruh a Tardis pořád vypadá jako policejní budka ze šedesátých let (U této příležitosti Susan, vysvětluje že TARDIS už byla Ionským sloupem a křeslem (jak tohle zvládla to nechápu)), když Doktor vyrazí na průzkumy aby přesně určil kde přistáli je napadem a odvlečen neandertálcem, který hledá způsob jak zapálit oheň. Na to se ho vydají Ian, Barbara a Susan hledat a jsou také zajati, což si doktor vyčítá. Poté co se jim podaří utéct, jsou těsně před Tardis opět polapeni odvedeni zpět. Až se jim nakonec díky chytrosti doktora podaří přesvědčit aby je všechny 4 propustili, vrací se do TARDIS a Ian s Barbarou požadují navrát domů, nčež jim doktor odpoví, že to není možné, protože nedokáže určit kde TARDIS přistane příště. Doktor zapne motory a TARDIS se objeví v nějaké Džungli... to be continued

Je to hodně zjednodušený. Jsou tam zapracovány i nějaké kmenové zvyky a souboj o to kdo bude vůdce kmene (ale to jsem vynechal :) )

EDIT:
wow:
Series 4 will feature several milestones. It is the Thirtieth broadcast season of Doctor Who, and will feature the 750th broadcast episode (episode 12), the 50th new series episode (episode 7), and the 200th broadcast story of Doctor Who (The eighth story of the season).
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 24.4.2008 04:46:05
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pan Citrón:
Toto je spoiler!!!:
Tahle propojení co se týče tohodle finále, je ještě větší. Pro todle finále se objevují náznaky, už od první série. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.4.2008 15:05:10

Odpovědět s citací

scream CZE:

Toto je spoiler!!!:
Od první série? Co přesně myslíš. Teď mi to trochu nedochází.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 24.4.2008 16:57:32
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pan Citron:
Toto je spoiler!!!:
Nevím přesně jaké náznaky, ale tohle řekl sám Russell T. Davies. Doslova řekl, tohle:
You've got to watch and listen closely. It's been seeded for a long time, with small but vital references going all the way back to Series One.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 25.4.2008 07:23:26

Odpovědět s citací

scream CZE

Toto je spoiler!!!:
Jo já myslel, že bude něco bližšího zveřejněný, ale to je jedno. Každopádně bude to zajímavý
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.4.2008 22:42:38
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x04:
Dobrý, ale předchozí epizody se mi líbily víc.. :? Tohle mi nějak nesedlo, několikrát jsem se dívala, kolik času ještě do konce zbývá...no, uvidím příští týden, jak to dopadne a pak to zhodnotím celkově..

Ale opět měli Doctor a Donna pár pěkných momentů..
Toto je spoiler!!!:
např. loučení..a taky se mi líbilo setkání Doctora s Donninou rodinou: "To jste vy!" :D

Příspěvek 27.4.2008 13:39:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky budu hodnotit až po druhé části. Bylo to trochu pomalejší, ale líbilo se mi to víc, než minulý díl.
Toto je spoiler!!!:
Donna s Doctorem nemají chybu a myslím, že Martha nikdy na takovou úroveň dialogu nedosáhla. Hlavně, jak se Donna připomněla tomu majorovi (nebo co to bylo) a její nález prázdných desek s nemocenskou byl awesome! :D
Jejich loučení bylo tááák kouzelné :lol: Tohle se mi líbí, že vždy, když doctor začne být sentimentální, tak se něco takového stane. Potřeboval někoho jako Donna jako sůl. A myslím, že se tu i ukazuje, jak je Donna desetkrát užitežnější, než byla Martha. Tu zase někde unesli a přivázali a vážně, jak může být na tak vysoké pozici a pořád se dostávat do maléru?
Donnin děda je sympaťák a když se s Doctorem setkali, tak mi spadla brada - úplně jsem zapomněla, že se setkali ve speciálu! :)
Mno, každopádně jsem zvědavá na to, jak to s těmi auty vyřeší a doufám, že ten jed je jen uspávací. :?

Příspěvek 27.4.2008 21:30:01

Odpovědět s citací

4x04 - no zajímavá epizoda s jako vždy skvělým provedením To be continued..., ale k celkovému hodnocení asi až po part 2. Přesto opět tu bylo hodně naprosto skvělých momentů a doufám, že nezabijí postavu Rosse. 9/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 03.5.2008 14:56:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x03
Tenhle díl mě moc nenadchl (tedy, znám horší díly, ale lepší taky). IMO zatim ze čtyřky nejhorší (i když nepočítám Speciál).
Toto je spoiler!!!:
Moc pěkné byly pohledy na krajinu (u té TARDIS to bylo vážně nádherné). Přeměna hlavního záporáka mě přišla...divná a to "vyzvracením" druhého mozku tomu moc nepomohlo. A to, že si jde Doctora obejmout je sice hezký, ale že za ní zůstaly otevřený dveře s vražednýma Oodama, o kterých necítí potřebu okamžitě informovat, to není příliš moudré.

4x04
Toto je spoiler!!!:
Mno jo a je zase tady :roll:. Po úvodní scéně "tak dělej, už ho obejmi, ať to mám za sebou" mě ovšem lehce potěšilo, že se ho nesnaží znásilnit. Naštěstí se celý díl dala přetrpět (zas tak moc tam nebyla).
Ovšem ty zajímavější kousky. Hodně se mi líbilo, jak si Doctor myslel, že Donna odchází. To bylo takové milé s parádním rozuzlením :D.
Líbí se mi, jak každej zná Doctora :D. Jen doufám, že to děda přežije.
Příběh mi přišel lepší jak v minulém díle. Opět pár pěkných momentů. Uvidim ale ještě, jako bude pokračování. Zatím to řadím na třetí místo ze čtvrté série.

Ashrak: An Unearthly Child:
Toto je spoiler!!!:
Tam se mi Doctor moc nelíbil. Připadlo mě, jakoby se o nikoho moc nestaral. Zajímavější mi přišel ten chlap.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.5.2008 16:20:36
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x05:
Toto je spoiler!!!:
Tak oproti minulé epizodě, která měla trochu pomalejší rozjezd, to tady pěkně svištělo už od začátku. Celkově se mi to velmi líbilo, i když jsem zjistila, že epizody mimo současnou Zemi mám raději.. :?

Znovu nám ukázali Rose..jsem velmi zvědavá, co z toho nakonec vyleze..

Hlaška "Are you my mummy?" mě na nějakou chvíli zcela odrovnala :D

Ty kladívka měl Doktor v Tardis zavěšený vždycky? :D

Příspěvek 04.5.2008 17:25:58
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

30x05

Díl vážně skvělej hlavně:

Toto je spoiler!!!:
"Are you my mummy?" - U toho jsem uplně vykřiknul smíchy :lol: :lol:

V jednu chvíli mi ten díl trochu zkazilo
Toto je spoiler!!!:
objevení tý blond pindy na obrazovce
ale pak se to zas ustálilo na výbornou epizodu :lol:

a další díl? No dějově nějak extra napínavě nevypadá ale i tak jsem na něj velice zvědavej :lol:

Příspěvek 04.5.2008 21:56:03
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x05

Wow - super díl.
Toto je spoiler!!!:
Koukám, že Donna je asi po mámě, protože s tou sekerou mě na začátku dostala. Donna zprovozňující teleport taky super a popadla kladivo a hurá do akce :D Jak říkám, je po mámě - hrubé, leč efektivní. :D Hláška "Are you my mummy" mě tak dostala, že jsem to musela pustit znovu, jestli jsem se nepřeslechla a pak jsem to musela stopnout, protože jsem se válela smíchy :D
Probliknuvší Rose jsem málem prošvihla, protože jsem zrovna mrkla :lol: Jestli ale nakonec budou v TARDIS všechny, tak mi to dost pokazí. Donna jako sólo partnerka má právo vyniknout a moc se mi nelíbí, že všude cpou Marthu. Když navíc nadělá víc škody, než užitku. A ještě Rose k tomu...
Škoda Rosse, byl to sympaťák :( Na konci jsem se lekla, jestli nás nečeká předčasná regenerace! I když to, co udělal Luke, jsem čekala, ale trochu dřív. Myslela jsem, že doctora zastaví ještě před tím přenosem. Ale jak vyšokoval Sontarany bylo priceless.
Uvítání doctora bylo pěkné, Donna ho praštila do ruky, takže každá po svém. Jsem ale ráda, že Martha nechtěla zůstat a našla si nějakého chlapa a nevzdychá. A jako vždy fantastická hudba.

Upoutávka na další díl vypadala famózně, zalapala jsem po dechu...nemůžu se dočkat. Tahle série je bezvadná a jsem hodně zvědavá už teď na finále, protože může být asi zatím nejlepší ze všech.

Příspěvek 07.5.2008 21:13:13
Major
Major

Odpovědět s citací

Když už tady popisujete i starý serie tak napíšu i svoje názory na epizody co jsem zatím viděl:

01x01 - 100 000 BC (An Unearthly Child) - Tenhle díl mě popravdě moc nebavil - sice mám rád epizody z minulosti ale tohle opravdu slabota - pravda je že jsem na to koukal krátce po shlídnutí závěrečného trojdílu 29 řady (Utopia, The Sound of Drums & Last of the Time Lords) myslím že jsem na první epizodu čekal přeci jen něco jiného...

01x02 - The Daleks - Tenhle díl byl o poznání lepší než ten minulej - přišel mi mnohem zajímavější a napínavější a hlavně zjištění jak to s nima na začátku bylo, mě docela zaujalo. Ale líbilo se mi:
Toto je spoiler!!!:
jak Doctor vyndal tu součástku a že nemůžou odletět pokud neseženou náhradní
:D

01x03 - The Edge of Destruction - No tenhle díl jsem tak uplně nepobral a moc mě nabavil - ještě že to mělo jen dvě části víc bych asi nezvládnul. :D

01x04 - Marco Polo - První rekonstrukce - hmm no ze začátku jsem na to koukal docela vyjukaně - ale nakonec z toho byla moc dobrá epizoda - opravdu škoda, že se nazahovala. :(

05x01 - The Tomb of the Cybermen - Na tenhle díl jsem koukal hlavně proto že na něj byli titulky - takže to byla vlastně první epizoda ze starého Doctora kterou jsem viděl - docela mě pobavil vzhled Kyberlidí - a "Kyberlez" u toho jsem se válel smíchy :lol: :lol:

Doctor Who - Dimensions in Time - Tenhle vánoční speciálek natočenej někdy po posledním dílu 26 řady byl vážně super :D Alespon mě se to líbilo :D
Toto je spoiler!!!:
Vidět Doctory jak se jeden za druhým střídají byla vážně bomba - stejně tak jak jejich společníci :D "Kde je můj Doctor?" :lol: :lol:

Doctor Who Movie (Enemy Within) - No co o tom říct? Koukal jsem na to protože na to už byli titulky - a co k tomu říct? No od 10. Doctora to mělo daleko - ale byl to Doctor - takže super :lol: :lol:

No to je zatím vše co jsem ze starýho Doctora viděl - ale postupně se hodlám procpávat dál a dál :D

EDIT:
01x05 - The Keys of Marinus - tak tenhle díl mě bavil asi zatím nejvíc - hlavně teda 2 a 3 část byla skvělá - a pak jak Doctor vyšetřoval mě taky pobavilo :lol:

Jinak ještě bych se vrátil k té lášce o písni z 30x03 - přesněji teorii které následovali, radči to dám do Spoileru:
Toto je spoiler!!!:
Teď jsem se koukal s mámou na 29x02 - The Shakespeare Code a Doctor tam nakonci potkává královnu a ta na něj křičí "Doctor! Můj úhlavní nepřítel!" takže to znamená že Tennant nemůže skončit dokud se to nevysvětlí, protože jak jinak by ho poznala?

Příspěvek 11.5.2008 14:36:46
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x06

Toto je spoiler!!!:
Epizoda povedená a Doctorova dcera je fantastická. Vyřešili to šalamounsky a těším se, že ji ještě uvidíme. Myslím, že tenhle námět jen tak neopustí.
Scéna, jak se ten Hath obětoval za Marthu se mi překvapivě líbila skoro nejvíc, i když mi Martha celkově přišla jako páté kolo u vozu. Když ji na začátku zase unesli, už jsem jen zakroutila očima :roll:
Jenny mi trochu připomíná Kristen Bell, ale je mnohem sympatičtější. Prý dělala konkurz na Rose. Hmm, to by mě docela zajímalo, kam dali oči, ale tak budiž. Těším se, moc se těším, až ji doctor znovu uvidí. Ta scéna, kde ten generál Jenny zabil, mi přišla celkově zbytečná, nesedělo mi, že by najednou chtěl vystřelit a doctora zabít. Nemyslím, že byl ten typ. Ale tak nějak to udělat museli. A samozřejmě jsem zase řvala - nevím, doctor na mě už takový vliv prostě má :)
Tennant tady v té epizodě byl skvělý, vlastně všichni byli výborní. Donna se svým "Řeknu ti, co jsem ti ještě nikdy neřekla - mýlíš se" byla úžasná, takhle mu to říct do očí, proč to někdy nemohla udělat Rose nebo Martha? Přesně někoho takového Doctor potřebuje. Sice mu pořád může být 900 let, být Time Lord a strašně chytrý a tak, ale někdy vážně potřebuje nakopnout. A Donnino rozlousknutí těch čísel bylo úžasné! Líbí se mi, Donna i Jenny jsou obě super a myslím, že kdyby obě zůstaly jako companionky, nebylo by to tak špatné.
A btw., neměla by to být spíš "Genny", když je "generated"? Aspoň mi to v téhle podobě vždycky vyskočilo v mysli, když ji oslovili.
Příští týden Agatha Christie? To jsem zvědavá, koho všechno z britské literatury ještě potkáme. :)

Příspěvek 11.5.2008 16:46:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ještě 4x05
Toto je spoiler!!!:
Epka pěkná. Mamča se sekyrou se mi zalíbila, i když přála bych si tu rodinku ještě nějak obvzláštnit. Na Jackie nikdo nemá :lol:.
Líbilo se mi, jak bylo v epce plno narážek na jiné díly a postavy (Jack, že by se Doctorovi šiknul Brigadier :D a naprosto nejlepší "Are you my mummy?", při které jsem upustila brambůrky, co jsem zrovna měla v ruce, na zem a málem jsem je tam následovala :rflmao: :rflmao: ).
Ale lehce mi vadí ta úmrtnost. Momentálně tady konkrétně Rosse :?. Ale to je furt někdo.
Probliknutí Rose...mno, samozřejmě, srdce mi zaplesalo :D.
A ten konec....PROČ? PROOOOČ???? Už byla skoro venku, chybělo jen malilinko...jen kousilíček...DOPR!!! :evil: (a to jsem ještě ani nedýchala, když se rozhodovalo, zda zůstane...pak jsem provedla velký úlevný výdech a o chvilenku později jsem už kvílela "PROČ!?").
Chtěla bych Donnu víc u Doctora, myslim, že jako dvojka je supr. Ale jen je dva. Mmch., uvítání Donnou bylo pěkně stylové :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 11.5.2008 18:32:32
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No ten Brigadier tam byl zmíněn úmyslně, protože se prej má na konci série objevit.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 11.5.2008 21:59:08

Odpovědět s citací

4x06

Toto je spoiler!!!:
Epizoda skvělá. Opět jedna hláška za druhou a konec ohledně Jenny jsem opravdu nečekal, ale aspoň je šance, že se vrátí. A potěšily zmínky o Doctorově minulosti (Jinak jak mluvil o Gallifrei tak na pozadí hrála ta samá hudba co v tom flashbacku v 3x12).

Jinak příště už se snad dovíme kam zmizely ty včely :D .

hodnocení dílu: 9,5/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 12.5.2008 08:51:38
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x06

Toto je spoiler!!!:
Tak mně se epizoda z počátku nijak zvlášť nelíbíla, ale druhá půlka to naštěstí srovnala..I když ten konec.. :roll: To, že se Jenny ke konci něco stane, bylo moc zjevný, i když překvapili, že jí nechali takto obživnout..
Jinak opět skvělé hlášky, Donna nemá chybu. Zasloužila by si více prostoru a ne, aby tam k ní pořád někoho cpali - jako třeba Marthu :evil: . Mimochodem, z toho řevu, co ze sebe Martha vypravila, mi vlasy vstávaly hrůzou :lol:
Doktor letos tahá z kapes velmi zajímavé věci - nejdřív pistolka, teď ta myška.. :D
No uvidíme, co nám přinese příští díl.. :)

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who