Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 04.4.2008 11:58:50
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Páni...mě se něco podařilo stáhnout z edisku!!! :D Doufám, že to nebyl ojedinělý jev, jen jsem si to tak zkoušela, přesvědčená, že to zase nepůjde a...;-).
Něco o herectví Amandy...aby se mu náhodou nesplnil sen o "bytí mrtvý s Valou" :twisted: (jakou formu "Valy" myslím, to je jiná věc ;-)).
Sedm minut...hmm, tak to jsem ani nezaregistrovala, že se natáčelo tak dlouho :lol:.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.4.2008 14:29:57
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ah ano. Tak to bych se rád vyjádřil ke svému prohlášení o Amandě. O tom, že její mimika spočívá pouze v několika obličejích a převážně je tvořena účesem. Chtěl bych se sebou souhlasit... děkuji si... já sobě také... :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.4.2008 14:37:04
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Napíšu na zašpičatělé dřevo "Vala" a pak ti ho zatluču do hlavy...abys mohl být "mrtvý s Valou" :twisted: :D

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.4.2008 14:53:51
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Napíšu na zašpičatělé dřevo "Vala" a pak ti ho zatluču do hlavy...abys mohl být "mrtvý s Valou" :twisted: :D

To by možná pomohlo na upíra, ale já... no nevím...

Btw: neslyšel jsem náhodou někdy od někoho, že je mírumilovnej a neagresivní? Musel jsem se přeslechnout. :D:D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.4.2008 14:56:12
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

"Lepší být mrtvý s Valou, než živý s Carterovou" je hláška týdne. :D

Tar-aro, tvoje vynalézavé cesty, jak někoho zabít, popř. zmrzačit, mě nepřestávají udivovat :D

Jinak jak jsem tam tak sledovala Elidariona, ten jenom zoufale kroutil hlavou :D Naše srazy v tomhle bývají nebezpečné, no :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.4.2008 15:00:21
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Mno, já bych se být tebou zas tak moc neozývala ;-). Co tě (a nejen tebe) občas pozoruju...;-) :). A co se týče třeba takové Sam, tak býváš taky hodně vynalézavá ;-).

Příspěvek 04.4.2008 15:14:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No jo, ale já vyhrožuju fiktivní postavě :D I když existují někteří jedinci, kterým bych to dřevo do hlavy zatloukla ráda, a ještě s nějakým trefným nápisem. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.4.2008 23:25:28
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jejda, zapomněla jsem sem dát odkaz na své fotky a videa, takže:
http://tar-ara.sg1.cz/Srazy/Stargate/sgap08-03-29Tar-ara.zip

Hmm a prej jsem někdy něco zapomenula dát, kdyby někdo věděl co...;-). Protože já fakt nevim, myslela jsem si, že jsem dala vše...hmm..?

Příspěvek 22.4.2008 16:46:22
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Všimli jste si, že teďka dvakrát za sebou byly srazy v Praze vždycky poslední víkend v měsíci? :D
Nedáme teda tenhleten víkend sraz? Sobota, neděle - mně je to celkem jedno. V neděli jdu na koncert, ale začátek je až 8pm, odpoledne mám teda čas. A kdyby se šlo zase k Tučňákům, tak bych konečně mohla uplatnit tu ,,stálo-zákaznickou'' slevu na pizzu. Ale sobota je taky fajn.
Prostě podle toho, jak bude moct a chtít většina.
Takže? :)

Příspěvek 22.4.2008 18:56:25
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, pokud tenhle víkend myslíš 25.,26.,27.(?) a jakože asi myslíš, tak to nemůžu. Budu na bitvě. Leda by se udělal sraz tam :lol: :D No, možná v neděli bych asi mohla, pokud mě nebude doma nikdo chtít znovu odvézt do Libušína, ale tu už má zamluvenou kamarádka. Možná by to šlo první víkend v květnu :wink:

Příspěvek 22.4.2008 19:04:02
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím s Eleirou. 8) Příští víkend se mi to hodí mnohem víc a strašně ráda bych vás po dlouhé době zase viděla.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 22.4.2008 19:40:18
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klidně, klidně :D ... já osobně mám čas skoro pořád :lol:

Příspěvek 22.4.2008 20:14:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já teď následující víkendy mám v podstatě pořád plné. 12. května mám zápočet z didaktiky, a na ten toho budu muset plno dodělat. Takže to nic, tenhle víkend tedy vůbec a ten další mají zase dva lidi po sobě narozeniny.
Možná to nechat někdy na květen. :wink:

Příspěvek 23.4.2008 08:57:51
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já osobně jsem pro druhý víkend v květnu, nebo třeba 8. - volný čtvrtek, dřív to prostě nezvládám. A co se týče místa, možná bych Tučňákům dala pauzu a našla jiné místo. Návrhy?
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.4.2008 13:30:04
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kdyby nebyla škola, tak bych určitě přijel...
Ale škola je a tuny věcí na našprtání také (nepočítaje, že nedávno byli příjmačky na školy a ty co nevzali si musí hledat jiné školy)

Příspěvek 23.4.2008 14:39:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mně semestr končí 16. května a pak už je zkouškové. Na 12. května toho mám sice hodně, ale určitě bych se na jeden den utrhla. Nikdy toho není tolik, aby to na pár hodin nepočkalo :D
Taky jsem pro jiné místo. To, co jsme tam předvedli minule, tedy někdo z nás, to na nás asi nejlepší světlo nehodilo. :? Hlavně tedy pálení svíčky na papírovém tácku... :?

Pokud by se to dělalo jinde, tak by se ale musel vědět přesný počet. Ne, že "já přivedu pár kamarádů" a pak je tam dvakrát víc lidí, než kolik se nahlásilo. :roll:

Příspěvek 23.4.2008 14:43:08
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

OK, teď jsem se podíval na rozvrh volného času, několik příštích víkedů buď nebudu v okolí středočeského kraje, nebo budou plné...
Takže s největší pravděpodobností nedorazím...

Příspěvek 23.4.2008 15:19:43
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uznávám, že jsem strašně netrpělivá, ale docela ráda bych měla datum ujasněné co nejdřív, takže dávám konkrétní možnosti výběru:
Která varianta by vám nejvíce vyhovovala:
  1. 8. května (čtvrtek, svátek)
  2. 10. května (sobota)
  3. 11. května (neděle)
  4. Ani jedno...v tom případě napište jiný návrh.

A druhá věc:
Kde by to mělo být?

1. Tučnáci
  2. Jinde...zase napište kde
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.4.2008 15:36:18
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Buď sobota 10. května (v neděli budu dodělávat přípravy k zápočtu), anebo ten další víkend.

Zkusila bych jinou pizzerii, jak se to tam jmenovalo? (byla tam děsná zima :D)

Příspěvek 23.4.2008 15:57:57
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel, o víkendu 10. a 11. jsem doma, tak mi víc vyhovuje ten čtvrtek. 8)
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 23.4.2008 16:04:06
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak z nabízených možností pro mne tak ten čtvrtek, protože 10. a 11. 5. jsem na Okoři, kde pořádáme akci.

Když už jsem u toho, příznivci historického šermu se klidně můžou přijed podívat, budou vítáni. 10.5 od 10:00 na Okoři u Prahy :D Toť tedy do komerčního koutku a teď zpět ke srazu.

Takže jak jsem psala, buď ten čtvrtek nebo další víkend. A možná bych taky volila jiné místo, ale neznám příliš pražské podniky, takže nevím jaké jiné, ale navrhovala bych trochu dospělejší chování (že Pelikáne :lol: :D ), aby na nás nakoukali jako na bandu trotlů. :roll:

Příspěvek 23.4.2008 16:25:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Čtvrtek 1. a 8. května jsou svátky, takže škola není. To by imo celkem šlo. Ovšem já se podřídím, pokud to nebudou tenhle a následující víkend. :wink:

Příspěvek 23.4.2008 16:36:31
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mc: Určitě's chtěla napsat v Ostravě, ne? :wink: :lol:

Jinak z těhle třech termínu, mi absolutně nevyhovuje ani jeden. :( Čtvrtek je sice volno, ale pátek ne. :( Takže bych zas musel odjet tak ve 20, ale to pak mám opravdu velké problémy s MHD tady u nás, pokud bude mít vlak zpoždění. A při dřívějším odjezdu to nemá ani cenu. :(
Takže na svůj druhý pražský sraz si nejspíš ještě počkám.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 23.4.2008 17:25:43
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Čvrtek 1. května bych...no...konec konců mohla taky. Jdu sice na nějaký zkoušky, ale to je záležitost tak dvou hodin a pak mám volno.

Příspěvek 23.4.2008 17:37:59
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já mám příští víkendy docela plné... nejvic by mi vyhovovalo asi až 17-18.5. :( :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony