Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 21.4.2008 15:33:51
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Počkej, oa ho ještě nemáš koupený? :shock: Vždyť jsi přece psal, že sis ho objednal a podle té objednávky to máš už i zaplacené. Jsem z toho trochu perplex.

Zaplatit vstupenku po mně chtěla Miss Tucker a Shial, tebe jsem vyloučila, protože jsi tvrdil, že už ji máš.

EDIT: Jo ták, ty myslíš letenku. :D No, tady jsem tak nějak počítala, že si to každý trochu indivudálně zařídí, protože se mi nechce objednávat letenky pro deset lidí. :?
Ale pokud tedy budou holky chtít, abych zaplatila i letenky, tak jo, ale to se to tedy bude muset pořádně propočítat a poslat najednou i s cenou vstupenky + tedy poslat to okamžitě, protože se to musí zaplatit hned (jak jsem to pochopila). Blanco? Jak si to kupuješ ty?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.4.2008 17:12:26
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem si to tu dost procetla + taky z minulych rocniku zazitky a zni to naprosto naprosto uzasne.
Docela dost uvazuju, ze bych se k vam pripojila :wink: (nasetrila jsem si nejaky penizky)
Takze jestli by to slo, rada bych jela take. :oops:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 21.4.2008 17:52:05
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže - jelikož bych si ráda pro sebe objednala vstupenku co nejdřív (až mi přijde stipendium), tak dávám limit pro objednávání vstupenek na sebe do konce června.
Po tomhle termínu už jen pro nejbližší lidi. Je mi líto, ale nechci to objednávat na pětkrát. Vím, že je poměrně brzo, ale tady to bohužel jinak nejde. Už takhle všechny ty vstupenky ponesou moje jméno (účet je na mě) a bude to vypadat divně.

Zatím tedy budu kupovat vstupenky pro:
Shial
Miss Tucker
(možná) Saavik

Kate, ty si ji objednáš sama nebo ne?

Chtěla bych poprosit lidi, kteří mají možnost platby kartou a můžou si tak vstupenku koupit, aby to udělali a nechtěli to po mně jen proto, že je to tak pohodlnější.
Co se týče letenky, tak nějak jsem počítala, že se domluvím já s Blancou a Shial (a Saavik), protože v tuhle chvíli jsou to ti nejbližší lidé a prostě jsem počítala s tím, že se nějak každý domluví mezi sebou.

Uzavírka na společné ubytování je konec října.
Pak už má každý smůlu a bude si muset shánět ubytování jinak. A upozorňuju, že by bylo dobré, kdybyste se nějak rozdělili do dvojic, s kým chcete být.
Já pořád počítám, že pojede Saavik, ale jestli ne, tak se holky nějak určitě dohromady dáme :wink: Většina z nás se zná osobně (a když ne, tak se s vámi znám aspoň já :D). KATE.DANNY je severočeška a fajn holka :D

Fazulina ještě vyčkává, jestli nepojede Joe Flanigan :D (já jsem skromnější, kdyby přijel Jason nebo Chris Hayerdahl :D)

Ta mi pak slíbila pomoc při objednávání ubytování a to bych měla ráda z krku co nejdřív, protože před conem potom sehnat bydlení pro víc lidí bude problém. To bychom pak nemuseli sehnat ubytování vůbec, nebo jedině pak v hotelu Sheraton přes ulici a to by nebylo ani lepší, ani levnější.
Naposledy upravil Klenotka dne 21.4.2008 18:34:40, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.4.2008 18:20:12
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nechci Te otravovat Klenotko, ale zda by to slo, tak kdyby sis me pripsala na list :oops: Bohuzel nemam moznost to zaplatit kartou :( :(

Koukala jsem na ty letenky a jak jsi psala, od click4sky, jsem zatim videla nejlevnejsi. Letenku bych si zaridila.

Jo a chtela jsem se zeptat, jak by to bylo s cestou a tak. Zda se pojede hromadne (vice lidicek z Prahy), jelikoz nevim jestli bych vas tam pak nekde nasla :wink:
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 21.4.2008 19:15:23
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:

Fazulina ještě vyčkává, jestli nepojede Joe Flanigan :D (já jsem skromnější, kdyby přijel Jason nebo Chris Hayerdahl :D)

Ta mi pak slíbila pomoc při objednávání ubytování a to bych měla ráda z krku co nejdřív, protože před conem potom sehnat bydlení pro víc lidí bude problém. To bychom pak nemuseli sehnat ubytování vůbec, nebo jedině pak v hotelu Sheraton přes ulici a to by nebylo ani lepší, ani levnější.

Ano Joe je pro mě hlavním kritériem:-). Co se hotelu týče, můžu ho klidně objednat už teď, jde jen o rezervaci, ale zdá se, že zatím nevíme přesně kdo pojede. Až to bude jasné, stačí mi dát vědět....

Btw. Klenotko, co ten pokec s Hewlettovými, jedeš?:-)

http://www.wolfevents.com/php/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=136&mode=thread&order=0&thold=0

Asi se to nevyplatí, že? Joo kdyby to udělali s Joem, neváhám, ale chápu, že tys už svého idola viděla...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 21.4.2008 23:18:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mno, my to tady řešili o stránku dál. Jela bych, ovšem je to v pitomou dobu. Je to během Festivalu fantazie a navíc mám těsně předtím zkoušku a Londýn není za rohem.
Být to o týden dřív, tak si půjčím od rodičů a jedu, ale takhle, bohužel :(
Viděla jsem ho, to ano, ale je to děsně návykové :D Ale je to už taková menší motivace, pravda, zvlášť, když tam loni taky byli oba. Ale zase jsem si to tak nevychutnala, protože to bylo nové a děsně hektické.

Příspěvek 22.4.2008 13:10:36
Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm...Takže David tam nejspíš nebude. To mě mrzí. Teď přemýšlím, jestli tam teda vůbec jet, protože Joea moc nemusím (Sheppofilkám se omlouvám :oops: ) Mohl by přijet Connor, to bych jela okamžitě :)

S tou vstupenkou...Klenotko, kdy si ji budeš objednávat pro sebe? Že bych ti co nejdřív poslala peníze, abys to nemusela kupovat navíckrát. A s tou letenkou, já bych letěla z Brna. Bohužel na Stansted, ale příjde mi to lepší, než se plahočit do Prahy a platit ještě letenku o 1500Kč dražší. Je pravda, že tam to s tou dopravou co se týče peněz nebude o moc lepší, ale i tak.

Tak mě napadlo, pojedou určitě Anijsha a Pet Holly? Protože jestli poletí z Brna, tak bych se přidala, pokud by jim to nevadilo :)

Příspěvek 22.4.2008 13:22:56
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Od Anijshi ani Pet Holly jsem neslyšela. Objednávat to asi budu v červnu, čekám na peníze, až mi přijdou.

Prosím lidi, kteří ode mě chtějí zaplatit vstupenku, aby mi poslali SZ. Jenom se ozvěte, já si vás zapíšu a až budu chtít kupovat vstupenku, tak vám napíšu číslo účtu, kam mi můžete ty peníze poslat. Já si půjdu do banky navýšit limit. :D

Jinak, Miss Tucker, myslím, že Connor by přijet mohl, přece jen tam ještě nebyl a lidi (rozuměj fanynky :D) ho hodně chtějí. :wink:

Příspěvek 22.4.2008 20:38:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Promiňte dva příspěvky, ale tohle je taková další organizační věc a měla by být oddělena.

Na fóru stránek Wolfevents už má P4 svou sekci. Takže je načase začít agitovat za herce, které bychom chtěli. :D
Je samozřejmě potřeba se zaregistrovat, ale jsem si jistá, že za takového Joa tam za chvíli bude prosit zástup :D

Osobně jsem založila jen topic Christopher Heyerdahl for P4. Můžete si založit vlastní, pokud chcete Connora, třeba. O Chucka se nestarejte, jsem si jistá, že to brzo někdo založí :D A pokud byste rádi(y) Chrise, stačí napsat, že chcete taky :D Žádné dlouhé inteligentní příspěvky stejně nikdo nečeká :D

Takže pokud chcete sami někoho navrhnout, anebo později podpořit, tak tady:
http://www.wolfevents.com/php/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewforum&forum=42

Příspěvek 22.4.2008 21:27:25
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotko, vzala jsem si z Tebe příklad a jako správná fanynka jsem tam založila vlákno Joe Flanigan for Pegasus Four:-)... Je pěkné, jak my Češky agitujeme, co?:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 23.4.2008 08:39:25
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já počítám s tím, že si vstupenky i letenky budu kupovat sama, možnost platbou kartou mám, tak by to neměl být problém. Beru s sebou ještě jednu kámošku, takže s ubytováním se mnou prosím počítejte jako se dvěma :-D

Co se týče průzkumu cen, dobrá zpráva je, že libra je teď nízko a zdá se, že by mohla ještě klesat, takže se nám vstupenky na con stále zlevňují :-D A letenky asi opravdu lepší a levnější než s click4sky.com neseženeme, takže já říkám zabookovat co nejdříve!

Právě jsem se regla na WolfEvents fóru a přidávám se k českému lobování :-D Přemýšlím, jestli založit thread za Paula a Davida (oba Davidy)...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.4.2008 09:07:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To s tím ubytováním by se tedy pak domluvilo, kolik by nás bylo. :D Na to je ještě čas.

Pište mi tedy lidi kvůli vstupenkám na P4 soukromé zprávy, bez toho vám ji neobjednám. A upozorňuji, že objednání vstupenky je závazné! Pokud ji objednám a ten člověk si to potom rozmyslí, tak má prostě smůlu. Nebudu se potom dohadovat s lidmi z Wolf Events o vrácení peněz. Už tak se s nimi těžko komunikuje.

Jinak doporučuju pro lidi, co poletí z Prahy, objednat letenku odlet v pátek 23. ledna, ve 12.35, to krásně vychází. V pondělí 26. ledna potom odlet z Londýna ve 14.40.
To v případě objednávání od Click4Sky.

Příspěvek 01.5.2008 09:27:16
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Uff, tady se to rozjelo, na chvíli.

S Pet Holly budeme muset naši účast ještě pořádně a co nejdřív probrat. Kdyby to nebylo v tak blbou dobu, tak jsem už stoprocentně rozhudnutá.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 22.5.2008 15:53:29
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dotazek, objednaval jste si uz nekdo tu letenku na 23 ledna od Click4Sky? Nebo budete si ji objednavat?
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 22.5.2008 15:55:07
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já už jsem objednávala letenku tam i zpět. Nejprve mi to nějak nešlo, ale nakonec se to povedlo :)

Příspěvek 22.5.2008 16:11:06
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Shial a objednala jsi si tu od tech 12:35 a zpatecni 14:40? Jak tu psala Klenotka?
(nechtela bych letet sama, tak se radsi zeptam :oops: )
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 22.5.2008 16:28:17
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jojo, přesně ten. :wink:
Já se taky raději ptám, když si nejsem jistá...třeba 100x a pak už tomu člověku lezu na nervy..lepší, než něco zeslonit :)

Příspěvek 25.5.2008 18:18:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže - upozorňuju, že mi přišly peníze od Shial. Miss Tucker to odřekla, že jede s kamarádem a ten to objedná, takže ta mi ze seznamu vypadla. Takže KATE.DANNY, čekám na tebe :wink:
A co Tar-ara - chceš tedy taky?

Já na to nijak extrémně nespěchám, ale ráda bych to měla do FF, protože pak můžou ohlásit hosta, až budeme na FF a prošvihneme prvních 300 :wink:

Příspěvek 25.5.2008 19:46:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tar-ara ještě vstřebává informace (a hledá, jestli nejsou někde ještě nějaké překážky :?), ale chce taky :). Peníze pošlu, ale dej mi, prosím, ještě chvilku.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.5.2008 21:54:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka vim, vim :wink: uz se na to chystam - mela jsem tedkons fofr a nic jsem nestihala.
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 25.5.2008 22:38:25
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Perfekto, takze ten let uz mam kupeny i ja. :)

Vypada to, ze s vama pofrcim jako jediny chlap, takze si pro jistotu koupim knihu. Protoze bych velmi nerad, abyste poslouchaly v kuse kysele a ironicke poznamky
:)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.5.2008 16:25:59
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak uz mam letenku taky, ale chci se jeste zeptat.
Prislo mi na mejl to potvrzeni (že jsem si to objednala, kdy a tak) a je tam napsano, ze tam ma prijit i cislo elekronicke letenky, ale me tam zadny neprislo. Tak se chci zeptat jestli je to nejaka chyba a nebo je to OK. (nebo to prijde pozdejs?) Diky
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 26.5.2008 20:35:37
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz jsem se taky začal lekat, a ptát se Klenotky, ale podle ní by mělo být vše v pořádku, že jí došlo totéž :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.5.2008 20:50:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uf, tak je mi hned lip.
Jo ale jeste se musim zeptat. To cislo elektronicke letenky pak nejak poslou par dni pred letem nebo jak je to? Ptam se, protoze by me zajimalo jak se tam pak prihlasim, abych si treba vybrala sedadlo a tak.
(vim, otravuju, ale musim se zeptat, aby to bylo OK :wink: )
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 27.5.2008 08:49:44
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je to low-cost, takže sedadlo si vybereš až při nástupu do letadla -> je lepší být na letišti dřív, abys nastupovala brzo a měla z čeho vybírat.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony