Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.4.2008 - Nicole de Boer v Atlantis

13.4.2008 - Nicole de Boer v Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 13.4.2008 22:59:11
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Wow... opravdu? Tak to se těším. :D
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

...

Příspěvek 14.4.2008 06:00:13
PEPAc1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Konečně to nebude jen o jednom týmu, ale o Atlantis.

Příspěvek 14.4.2008 14:22:22
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nic proti ženskýmu týmu, ale tahle kombinace hereček mi příde trochu jako miss "slečna umělá" :roll:
Nemám nic proti těm herečkám jako jednotlivcům. (Většinou je ani moc neznám.) Ale všechny jsou tak dokonalý, až se bojim, že to bude hrozně nevěrohodný.
...aby to nevypadalo jako laciný sci-fi, který neni nic jinýho, než přehlídka hezkejch tvářiček (popřípadě i něčěho jinýho :lol: ). :?
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 14.4.2008 15:01:52
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No, jenom doufám, že se ten tým objeví ve víc jak jedné epizodě ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 14.4.2008 15:09:17
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nj, taky by mně moc nepotěšilo, kdyby to byla další SG 13 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 14.4.2008 15:32:19
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mno,jak už jsem někde psal tak rozšíření trvalýho castu jenom prospěje...čistě ženskej team bych zase moc nemusel,ale aspoň něco.
Necejtěj snad tvůrci,že Hewlett uvažuje o odchodu,a tak obsazujou další posty pro případnou mezeru? :?
Snad to neudělá,ale když bude mít na Sci-fi channelu VLASTNÍ show...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 14.4.2008 16:12:01
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mno, Hewlettovi stálá práce v SGA pomáhá financovat jeho projekty a sci-fi miluje. Ale myslím, že po úspěchu ADB a ještě kdyby mu vyšlo Starcrossed, bych se mu ani nedivila.
Flanigan s odchodem strašil už asi před dvěma lety (rodinu měl v LA a viděl ji jen o víkendech), takže kdyby odešli tihle dva (nebo i jeden z nich), tak to tam tým amazonek nezachrání.

Ale za Nicole jsem ráda, protože je to jedna z mých nej hereček (a postav) v DS9. Navíc je to jako zase jednou dobré castingové rozhodnutí. Po dvou letech snad jediné, z kterého mám opravdu radost.
Pro připomenutí:

[img][images/thumbs/Klenotka_cube012430as5.jpg]http://img241.imageshack.us/img241/5489/cube012430as5.jpg[/img]

:D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.4.2008 18:18:21
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Christina Cox... hmm... hmm...

Tak mě tým amazonek zase tak nevadí, jak každý ví, více postav chci už dávno, i když mi připadá bizardní, že to vypadá, jako by tím kompenzovali malý počet hlavních ženských postav v SG-1 a SGA, a obávám se, že to zpracujou jako superklišé - drsná latino hláškující vojanda, jedna romantičtější duše jako doktorka třeba, jedna brilantní vědkyně - a nebo to budou všechno vojandy?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 17.4.2008 12:45:04
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nějak z dalšího týmu moc radost nemám. I když čistě ženský tým, to by mohlo být zajímavé :lol: (jsem taková příležitostná feministka, aby to neznělo nějak divně)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 17.4.2008 13:29:45
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To by ty bitvy a sarvatky musely mit nejake grady. Zensky tym z Atlantis - mozna. Ale zensky tym z Atlantis, ktery by se v boji choval jako tym chladnych zabijaku, to by bylo mnohem, mnohem lepsi :love:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 17.4.2008 13:44:53
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Taky by z nich mohli udělat Charlieho Andílky.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 17.4.2008 14:10:30
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Raynor: Osobně doufám, že se to v něco podobnýho nezvrhne, protože to by pro mě byl už definitivně poslední řebíček do rakve SGA ...

Proč mám najednou takovej dojem, že se SGA se píše stylem:

"Hej Joe, tak mi tak připadá, že máme v seriálu málo ženskejch postav ... Vážně? No, tak tam honem jednu připíšeme nebo počkat radši celej tým ať mají lidi radost ..."

Nechci sýčkovat dopředu ale podle mě se to buď zvrhne v nějakou komedii jako píše Raynor nebo zase druhý extrém, a to ten, že tým bude mít tak dva "štěky" za epizodu a můžeme se s ním rozloučit. Pokud by to měl opravdu být "tým Amazonek", tak za sebe už dopředu říkám ne díky. Kolikrát stačí co provádí Teyla natož aby byly čtyři.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Zpět na SGA-PROJECT.COM