Tak já taky poslušně hlásím příchod

Teda spíš příjezd mě i Ness v pořádku.
Sraz byl naprosto luxusní. Vážně. Skvěle jsem se bavila. Musíme to co nejdřív zopakovat.
Holky, tohle je pro vás: První, co jsem udělala, když jsem se vrátila k sobě na koleje....šla jsem hledat archu pravdy. Nádhera.

Pak jsem vklouzla do svého postelového Mitchella

jistě chápete (možná) a spala až do teď.
Screame, co máš proti nočním vlakům? Přece nebudou na noc dávat nové vlaky, aby je pak lidi mohli zničit. Ses zbláznil? Buď rád, že jsi jel v tom, v čem jsi jel. Mohl jsi taky být vyhozen na první zastávce, protože bys neměl "šalinkartu"

Ale tmavě červená není jen karmínová, tmavě červená může být i bordeaux, vínová a tak
No jo, vymačkaní medvídci jsou legendární

To musíme rozšířit po celé republice. Měla jsem to taky zkusit, ale když jste pak odjely, tak jsem šli na hradby a tam bylo spoustu policicstů, tak si nejsem jistá, jestli bych unikla s tolika medvídky v krvi
no.7, Remmi (Remy, Remi, Remmy, kdo ví jak se to píše), Honzo č.7, super sraz, jen tak dál.
Tak procházka po hradbách byla moc fajn, dvojité rande při večeři při svíčkách....nice, nezapomenu na "tak si chvilku odpočiň, podívej se, co je venku nového, a už to konečně doraž!"
Jdu se mrknout na fotky, bůh tě ochraňuj, Screame.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"