Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 27.2.2008 22:13:46
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak mně osobně je to opravdu jedno, já můžu, pokud nepolezu po čtyřech :D Kdyby nás bylo aspoň třeba pět, tak by to snad už smysl mělo. Ale řekněte to v pátek, abych věděla.
Zatím tedy určitě pouze já, Nefertiti a Geser, což je málo. Takže crooked.eye, sháněj :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2008 11:23:03
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lidičky? Jak to děláte? Já nejsem dlouhou dobu vůbec nemocná, pak tady o tom začnete všichni mluvit a druhej den...ehm...tak Lucish hlásí rýmu a v noci na Skypu brblala něco o mandlích. Já zatim jenom pokašlávám, a to skoro nechodim ven. Asi někam napíšu článek o nemoci, která se přenáší přes internet. Jakýsi ,,NETangínový viry''.
Musim tedy odvolat svou (odkdy mluvim spisovně? jo to bude tim, jak kecám s Kiriem) účast na srazu a radši budu doma doufat, že se mi to nezhorší a že to do Sconu bude lepší! :D
Tak vám všem přeju uzdravení a snad se uvidíme na Sconu!

P.S.: Tak to když nikam nejedu - budu ponocovat od čtyř do pěti ráno - koukat na The Kindred online :D

EDIT: 50.příspěvek!!! :lol:

Příspěvek 28.2.2008 13:53:09
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, troufám si říct, že je to vlastně dobře, jelikož moje angína se taky nelepší 8)
Já bych asi stejně přijela, ale je fakt, že potřebuju být v pořádku do Sconu a takový výlet by mi moc neprospěl.
Nevím, jestli mám jet zítra do školy nebo ne... 8)
Nemá ten NETvirus co dělat s tím, že nás byla většina v neděli na srazu v Praze? Asi to tam někdo zatáhl a v té uzavřené místnosti je to pro ty mrchy bacily ráj :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2008 14:27:20
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takhle si zahrávat se zdravím! Pak ve stáří se ti to vrátí!...ehm...dělám si teda srandu - i když to je pravda. :D
Možná jsou lepší narychlo udělaný srazy, protože když se něco dlouho plánuje, tak to pak nevyjde.
Většina? Ashraka jsem tam teda neviděla :lol: ...a vlastně ještě dalších pár lidí, který měli jít. (detailista, mno)
Do školy? Hrabe ti? Co tam? Líp je doma u počítače. Od 14-ti hodin našeho času to bude na SCIFI jenom samá Stargate a pak před dvoudílem The Kindred bude Chuck :D - akorát ty 4 reklamy za jeden díl jsou teda děsný (možná jich je pět, teď nevim). A pořád samý jídlo! Pak se amíci divěj, že jsou tlustý :lol:

Mimochodem...ale to sem nepatří...jdu to dát někam, kam to patří. 8)

Příspěvek 28.2.2008 14:44:56
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Acho jo, a já se tak těšila :cry: Zatracený bacily musí udeřit zrovna teď :(

Asi ještě zauvažuju, jestli přece jen nemám jet na scon. Zatím jsem to neplánovala (ale tak trochu jsem doufala, že mě k tomu v sobotu přemluvíte :lol: )

Příspěvek 28.2.2008 14:48:08
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hele, přemlouvat se dá i takhle. Sice tě neznám - ale určo pojeď! Tady jsou jenom samý super lidičky, takže myslim, že nebudeš vyjímka! :D
I když teda asi nečekej nějaký mega-supa přednášky :lol: - tohleto je spíš ,,KecCon''

Příspěvek 28.2.2008 15:41:47
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, určitě přijeď. Scon je taková pohodová záležitost, rozhodně tam stihneš promluvit s lidmi víc než na FF.

Heh, ve stáří? Nějak nevím, co si o tom myslet, když většinou bývám na srazech jedna z nejstarších :)

Příspěvek 28.2.2008 15:48:29
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 Klenotka: Simtě, co by sis měla myslet? Stářím myslim tak...hmmm...tak 50let :D. Prostě až budeš sedět na vozíčku, čučet na nějakej sci-fi seriál a vůbec si nebudeš pamatovat název a ještě při tom budeš chrchlat jak tuberák :lol: - tak jsem to myslela

Příspěvek 02.4.2008 14:31:27
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Myslím že by to po předešlým neúspěchu chtělo další pokus :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.4.2008 15:23:27
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dragon: Veeelký souhlas :D Samotnou mě to zrovna nedávno napadlo.. :)

Příspěvek 02.4.2008 15:29:33
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Rozhodne a jedine ano :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 02.4.2008 15:52:42
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak se mašinérie zase dala do pohybu? :lol:
Souhlas :wink:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 02.4.2008 17:59:11
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky mě to teď napadlo. Myslíme stejně :) (to to severočeské ovzduší :D)

Otázka je kdy. Jsme schopní domluvit se už na tenhle víkend? Nevím, jak to pak bude vypadat dál. V Mostě? Ale byla bych pro něco blíž nádraží. Ale ono tam asi nikde nic není, co? :(

Příspěvek 02.4.2008 19:01:25
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já můžu kdykoliv, klidně už tenhle víkend, jestli to ostatní zvládnou takhle narychlo :). Blíž nádraží?, přemýšlím, ale nic mě nenapadá :scratch:. Ještě popřemýšlím, ale obávám se, že se svou znalostí mosteckých restaurací, hospod apod. nic nevymyslím.. :?

Příspěvek 03.4.2008 18:59:03
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ee tak tady je první problém.
Tenhle víkend 100% nemůžu…a to z důvodů, které bych tu nerad zmiňoval…,ale měl bych se dokázat „utrhnout“ příští víkend

Jinak jsem rád že všichni přemýšlíme stejně :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.4.2008 22:51:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže jsem to pochopila tak, že sobota padá? :lol:

Co příští týden? 12. nebo 13. dubna? Kdo může?

Příspěvek 05.4.2008 23:01:04
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No to asi jo :lol:

Na příští týden zatím nic naplánováno nemám, takže se mnou byste mohli počítat.. :D

Příspěvek 05.4.2008 23:10:32
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V nějakým rozumným čase téměř stoprocentně :)
Ale náhoda je troll,že? :D
Obrázek

Příspěvek 06.4.2008 10:54:19
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

12. nebo 13. ?

tak to se na 95% utrhnu :) a až se datum 100% potvrdí tak jsem schopnej i já potvrdit :)

takže už jen rozumný čas…v sobotu ve 14:00 na nádraží Jako minule?

Edit:
Ashrak(u):
Pokud pojedeš mohl bys mi přinést tu BSG? Pokud se nepletu tak jsou kompletní tři řady…to je 6 DVD?
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 06.4.2008 12:52:45
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Sobota ve dvě? Jako minule? Já myslím, že to bude docela v pohodě na pokec a tak nějak už víme, čím a kam se dostat. Pokud tedy někdo nevíte o nějakém lepším místě. Není něco třeba u Tesca? Tam bývala restaurace, kam jsem chodívala na oběd, ale nebyla to pizzerie a celkově to byl takový trochu pajzlík. :oops:

Příspěvek 06.4.2008 14:42:58
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, fakt nevím. Přemýšlela jsem o něčem blíž nádraží, ale na nic jsem nepřišla. Přece jen je Most pořád maloměsto a holt můžeme být rádi, že se najde něco aspoň v centru :lol:.

Jinak souhlasím se sobotou i s časem, pokud vám to tak vyhovuje.. :D

Příspěvek 06.4.2008 14:47:47
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mě to teda vyhovuje...Ale snad bude ten sraz zase na nádraží.Zajímavý je,že do tý pizzerie bych pěšky trefil,ale BUSem ani za boha :lol:
Obrázek

Příspěvek 06.4.2008 19:16:46
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Geser:
Tak můj problém je podobný… :D jenže já mám problém i s tím „pěškobusem“ :oops:
Hoďte mě do lesa a já spět trefím, ale ve městě se jen tak nezorientuji…(ne hned)…
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 06.4.2008 22:00:29
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Sobota ve dvě? Jako minule? Já myslím, že to bude docela v pohodě na pokec a tak nějak už víme, čím a kam se dostat. Pokud tedy někdo nevíte o nějakém lepším místě. Není něco třeba u Tesca? Tam bývala restaurace, kam jsem chodívala na oběd, ale nebyla to pizzerie a celkově to byl takový trochu pajzlík. :oops:

Já bych prosil neděli, moooc prosím, v sobotu teprve prijedu od dedy, a nevim kdy se budu moct utrhnout..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.4.2008 22:14:20
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A kurníkšopa...V neděli nemůžu zas já
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony