Paráda. Bitva před úvodními titulky byla úžasná. Napínavé od první chvíle, to bude kruté čekání každý týden na nový díl.
Jenom jim neodpustím, že mi udělali Cylona z Anderse a Tyrola

Ale myslím si, že seriál stejně skončí tak, že se Cyloni a lidi nějak promíchají, protože oni se očividně Cylony necítí. Řekla bych, že tu stíhačku ovládl Anders, podvědomě nejspíš. Nebo pilot vycítil Cylona a prostě si ho proskenoval a zjistil, že jsou jejich lidi na palubě a odletěli. Víc bych v tom nehledala, ale kdoví?
Hodně zajímavá bude asi linie s Baltarem. "Řízl jsem se při holení." Skvělá věta
Jsem si jistá, že Kara prezidendce nic neudělá, ale tahle akce jí moc nepomůže. Zmlátí si manžela, který jí věří, no vážně....asi jí, ať to byl kdokoliv, pochroumali už tak pochroumaný mozeček

Nemyslím si, že by byla Cylon. Možná jimi hýbe síla, která chce spojit lidi a Cylony. Hmm, ale to se dozvíme až kdoví kdy. Každopádně, zahájení série ve velkém stylu.
Spoilery zásadně nečtu, takže jestli tu plácám blbosti, tak se omlouvám

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.