Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 5.4.2008 - Stargate ve čtvrtfinále souboje seriálu

5.4.2008 - Stargate ve čtvrtfinále souboje seriálu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 05.4.2008 18:41:47
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Saix, budiž blahořečen. Potřebovalo to nějakou novinu, s návštěvností SGAP se teď určitě Stargate vyšvihne.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 05.4.2008 18:53:57
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

hlavne hlasujte lidi

ale zajimalo by me potom dalsi kolo , to preci nemuze zapasi house s simpsonovejma kdyz je kazdy o necem uplne jinym

Příspěvek 05.4.2008 19:03:16
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi tak stejně jak Červený trpaslík vs. Dr. House

Příspěvek 05.4.2008 19:11:06
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Saix, budiž blahořečen. Potřebovalo to nějakou novinu, s návštěvností SGAP se teď určitě Stargate vyšvihne.

Skládáš květiny ke špatnému pomníčku :) To je tak, když dává novinky na fórum někdo jiný, než kdo tu novinku opravdu píše. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.4.2008 19:12:54
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka, budiž blahořečena. Promiň :oops:

Příspěvek 05.4.2008 19:22:57
oby wan Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlavně hlasujte , na lost.cz to berou vážně a hlasujou jak o život.(Samozřejmě jsem podpořil Stargate i když to bylo těžké)

Příspěvek 05.4.2008 19:25:48
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

cvigy píše:
to preci nemuze zapasi house s simpsonovejma kdyz je kazdy o necem uplne jinym

To ti došlo až teď? Tyhle ankety ti nikdy nedají žádný směrodatný výsledek. Vůbec to není o tom který seriál je lepší, ale o tom, který dostane víc kliků.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 05.4.2008 19:31:08
Petroit Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Osobne dost silne nechapu, jak mohli dat Red Dwarfa proti Housovi. To proste srovnavat nejde. A i pro me to bylo tezke rozhodovani, protoze House mam rad, ale Red Dwarf je take skvelej...
btw: Nakonec jsem kvuli nostalgii a spouste smichu, ktery sem zazil pri sledovani RD hlasoval prave pro nej :-)

Zaroven nechapu, jak PB muze porazet Heroes :-) a LOST tesne vest nad Stargate. To je hanba. :evil:

Nicmene tedka to beru tak, ze at si lidi hlasuji pro co chtej...At si klidne nechaji porazit Heroes Prison Breakem a Red Dwarfa Housem... Ale STARGATE vyhraje! :twisted:
Well,we´ll just have to cross that bridge when we come to it...

Příspěvek 05.4.2008 19:43:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tyhle ankety jsou úplně o ničem. Seriály by se měly roztřídit do kategorií. Já sice chápu, že chtějí nejúspěšnější seriál, ale takhle to nezjistí. V nominacích byla i Růžovka, ale ta se nemohla umístit, protože její průměrní diváci nechodí na net a když už chodí, tak nakonec stejně dají hlas třeba Heroes (no, nebo teda tomu Prison breaku, když už teda vede, no).
Jako upřímně, já mám ráda většinu těch seriálů, co jsou teď ve čtrvtfinále, ale nějak mi nejde srovnávat House s RD. Jako sry, ale to fakt ne :roll:

Edit: Když už jsme u toho hlasování, udělejme něco i s těmi Heroes, to přece není možná, aby je porazila taková...s prominutím...*všichni si domyslete to slovo* :roll:

Příspěvek 05.4.2008 19:47:34
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Heroes prohrávají, tomu taky nerozumím.

Já bych to sem nedávala. Ale kdyby mi mailová schránka nepraskala ve švech od toho jak pořád někdo píše "Je souboj seriálů a vy o tom nemáte zmínku" (což není pravda :wink: ), tak bych to taky odpískala jako neobjektivní anketu.

Ale jelikož i tady na fóru pořád někdo zakládal témata a na lapiduchu už jsem se na někoho se slovy "Já vím!" utrhla, tak pro klid všech jsem tu novinku sepsala. :) SG (a možná Heroes) to pomůže a já budu mít klid. :D Ale kdyby byla SG proti Heroes, tak hlasuju pro Heroes :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.4.2008 20:15:30
pori Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že tyto souboje nejsou úplně objektivní, pak je nutné vykompenzovat to neetickým hlasováním.. dnes jsem dal hvězdné bráně 20 hlasů..

A tímto vyzívám další počítačové nadšence a profesionály, aby využili svých znalostí internetu a sítí a obešli pojistné mechanismy hlasování a dali co možná nejvíce hlasů SG.. Díky :-)

Příspěvek 05.4.2008 20:26:23
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

zrovna o tom jsem chtel ted psat... kdyz uz jsem to tam dal tak jsem tedy taky zahlasoval a neodolal jsem vyzkouset smazat cookie a hlasovat opetovne.. a samozrejme ze to jde... napsal jsem adminovi o vyjadreni, ale jestli ty IPcka neeviduj a nemuzou pak ani rucne odhalit zrejme podvody, tak nejenze je hloupe, ze proti sobe stoji serialy z ruznych tematickych koutu, ale jeste je to cele podvod.. protoze skoro plati, ze kdo podvadet muze, podvadi.. viz prispevek nade mnou :D
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 05.4.2008 21:31:30
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímavé (tedy asi jen pro mě) je to, že všechny seriály napravo (tj. Heroes, Futurama, RD a SG) preferji před těmi nalevo (ostatní) .

Jinak stejně si myslím, že to není objektivní. Zaprvé by se to mělo rozřadi do kategorií a zadruhé zakázat více hlasování z 1 ip adresy. Stejnak by to měl vyhrát Červený trpaslík, už jen proto, že v Bontonlandu na Svoboďáku (takové hlavní náměstí v Brně) je pořád vyprodaný (tedy poslední dobou už ne, ale ještě před měsícem tomu tak bylo) a kdykoli jim přijde, je za chvíli rozebraný.
Naposledy upravil Poul dne 05.4.2008 21:37:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 05.4.2008 21:36:14
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No, z jedné IP adresy jde hlasovat 4x. Ale internetové ankety nejsou nikdy objektivní... ono to ani z principu nejde ohlídat :) Ale tahle je trochu výjimečná tím, že je u nás první. :)

Eleira: Nevim, jestli jsi Prison Break viděla nebo ne, ale pokud ne, tak nevím, z jaké pozice ho hodnotíš.

Úspěch Prison Breaku může být ale mimo jiné i tím, že na programování ankety pracoval jeden z zakladatelů PB.cz :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 05.4.2008 21:40:51
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Quinix: Nějak mě mrzí názor, že existuje jen možnost, že kritizuji proto, že jsem to neviděla. Připouštíš taky možnost, že jsem pár dílů viděla a prostě se mi to nelíbí? A že jsem viděla jen pár dílů, to je způsobeno tím, že když se mi něco nelíbí, tak na to logicky nekoukám. A pakliže se mi něco nelíbí, mohu se o tom negativně vyjádřit, nebo ne? :wink:

Příspěvek 05.4.2008 21:46:51
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

ok podle mně jsou heroes
CENSORED

Edit by Tar-ara: Buď laskavě slušný, nejsi na pavlači.
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 05.4.2008 22:04:14
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hlavně nekonfliktně,viď Hoote? :lol:
Ale uznávám,že Heroes nemají nic nového,jen kvalitu zpracování :wink:
Nekamenovat,moje důvody naleznete v příslušném topicu

Ono celá ta akce je nějaká divná.Ale asi sem správně nepochopil pravidla soutěže.Mno nic...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 05.4.2008 22:23:58
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Eleira: To jsem neřekl. Jasně že se ti to může nelíbit. :oops: ;) Omlouvám se, jenom se s postojem "Na to se koukat nebudu, to je sra*ka" setkávám asi moc často... :wink:

Jo, je to takové podivné... ale stejně vyhrají Simpsonovi, jako vždy a všude :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.4.2008 00:58:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

My chvíli i vedli...supr. Mno, teď už je to horší, ale ne o tolik. Jen hlasujte. Sice je fakt, že se to dá různě obcházet a není to tak vypovídající, ale je to u nás snad zatim největší a pro někoho to může mít váhu. A už pro ten pocit :). Já sice vím, co je pro mě nejlepší (jj, SG), ale...;-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2008 07:59:55
cejdap Airman
Airman

Odpovědět s citací

SG to musi vyhrat :) osti nejsou spatni, ale libili se mi na zacatku pak uz min. Ikdyz ctvrtou sezonou to zacalo byt zajimavejsi. Zatimco SG se mi libi furt :)
Stejne nechapu jak PB vede o tolik nad HEROES me osobne se vic libi Heroes, pac PB meli po druhe serii ukonci a ctvrta bude asi nic moc. Mozna je to tim ze ho davaj na nove a H jen na prime.

Příspěvek 06.4.2008 08:16:28
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

na lost.cz to do ních hustí že těm lamkám co tam lezou kvůli Skate a Jkate nutí mazat si cookies :lol:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 06.4.2008 08:20:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jasné že je to docela o ničem ale když už tam je Stargate tak by bylo pěkné kdyby měla titul nejoblíbenější seriál.

Příspěvek 06.4.2008 08:54:19
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Petroit: No, já rozhodně chápu, jak může PB vést nad Heroes. PB je po SG ten nej seriál a Heroes na něj fakt nemá....

Jinak jsem samo sebou hlasovala pro SG!!
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 06.4.2008 13:54:19
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kaithlin: PB je stejnej jako SGA. Každá další sezóna je horší než ta přechozí. Heroes jsou o několik tříd lepší než PB

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM