Kroketa: No jo, na Claire jsem zapomněla. Ta je fajn, jenom jí ve 2. sérii napsali pitomou linii. S tím, že je blond, to nemá co dělat.

Občas mám averzi na blond postavy, ale to spíš kvůli tomu, co z nich dělají, než že bych je neměla ráda (carterová je výjimka a na té mi vadí jiné věci, než že je blond

To jen to jméno pro ní se tak nějak obecně vžilo

). A taková Ali Larter je imo moc dobrá herečka, jen její Niki je trochu nepovedená. A budeš se divit, ale tím nesnášením jsem měla spíš na mysli Mayu, protože z jejího "Alejandrooo" se mi vždycky zježí vlasy.

Jinak Elle je fajn, akorát zpočátku byla nevyhraněná. Vlastně mi vadí spíš ty neblond postavy + občas Peter
Yay, to je mega OT.
Já jsem na Tar-ařině přednáškách už taky dlouho nebyla, protože runové písmo mi nic moc neříká, ale mytologie je zajímavá.

Zpočátku to možná bylo proto, že jsme kamarádky, ale obě jsme s přednášením začínaly a šlo spíš o morální podporu. Teď už to za nás zvládne banda jiných lidí a takže přítomnost ani jedné není nutná.
Jestli jsi teprve u 2. série, tak to na tu mou přednášku radši nechoď. Budu mluvit i o postavách, které přijdou potom. Nebudu vyloženě spoilovat, kdo jsou a kdy se objevily či zmizely, ale načrtnu série, kde byly a co jsou zač. A ženských postav je tam víc, než jen tři, věř mi.

Mohla jsem ti to na sraz vypálit, ale netušila jsem, že na to koukáš.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.