Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 27.3.2008 20:56:05
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No od dvou máme tu rezervačku, takže by bylo fajn sejít se alespoň o něco dřív.

2Klenotka: Tim líp :)
Protivná servírka ? Já rozlišuju jen ty rychlý (mam půl piva a už dostávam další) a pomalý (ty ostatní) :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 27.3.2008 21:15:51
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No, tak můžem klidně dát předsraz třeba ve 13:45 u McD na Andělu... ;)

Jj, taky doufám e tam ta "milá" servírka nebude... :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 28.3.2008 09:31:15
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Quinix

Krumpáčky... nevim, nevim, budem tam za ještě větší cvoky než normálně

Ehmmm.... nechci strašit, ale... to ještě jde? :lol:
Neodporuj pokušení! Všechno vyzkoušej a dělej to, co ti nejvíce vyhovuje.
Vidíte věci a říkáte, proč? Ale já sním o věcech a říkám, proč ne?
G.B. Shaw

Příspěvek 28.3.2008 14:38:03
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak co, bude předsraz, nebo ne? :) Mně je to celkem fuk, ale klidně se pokusim přijít před McD včas :-D
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 28.3.2008 14:52:49
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

mně je to prakticky jedno... já trefím i k tučňákovi, takže kvůli mně se sraz před McDonaldem konat nemusí 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 28.3.2008 15:01:32
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já tam budu, tak jestli přijde ještě někdo, tak to budu moct nazvat předsrazem :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 28.3.2008 21:12:35
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já na Smícháč přijedu v půl, tak klidně přídu. K tučňákovi sice taky trefim, ale před tim mekem budu, takže se to předsrazem nazvat dá :wink:
Naposledy upravil Hexx dne 28.3.2008 22:52:38, celkově upraveno 1
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 28.3.2008 21:20:00
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se už včera rozhodl, že jedu do Prahy už v 8 a to znamená, že do Prahy přijedu asi tak ve 12. Takže kdyby náhodu se někomu chtělo, tak bych se nezlobil za o něco dřívější před-mini-srázek. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.3.2008 22:31:25
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já tam možná budu tak o dvacet minut dřív, tak kdyby mě někdo viděl poflakující se na Andělu, tak na mě může houknout :lol:

Příspěvek 28.3.2008 22:37:50
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak říkám, před třičtvrtě se taky budu toulat kolem toho mekáče, tak když tě vyděsí cosi v džínách a černý bundě, tak to budu nejspíš já (nebo taky někdo jinej :lol: )
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 28.3.2008 23:44:35
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak před sraz se zřejmě konal už dneska - jdu si po angličtině od hospody a od vedlejšího stolu zaslechnu "Hele, Air Force" :D

Pro zůčastněný: Kdo zhruba byl ten cápek v taktický vestě ? :lol: Doufam, že se ještě ukáže :)

EDIT: Jinak černý hadry budu mít taky, tak se třeba poznáme :)

Příspěvek 29.3.2008 00:14:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jelikož jsem zhodnotila, že to na con nemá tak docela cenu, přijedu na sraz včas.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 29.3.2008 01:07:39
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já dorazím asi chvíli po druhé hodině :wink: Já na ten SciFa con chtěla, ale jak jsem se tak koukala na program, tak mě tam vyloženě nic nezaujalo. Navíc si vážně potřebuju s někým promluvit, protože naši ve středu odjeli a i když jsem dneska byla ve škole, tak už mi tady trochu hrabe :D A to byli jednou pryč 14 dní...asi si pořídím kočku... :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.3.2008 10:57:28
Lucish.ktf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj! Ahoj! Tady crooked.eye! Akorát píšu od Lucish z nicku a nechce se mi jí odhlašovat.

Air Force: Ten cápek byl Jirka a objeví se dneska na srazu. Se mnou.

Mimochodem na předsrazu budu, mám tam už od středy domluvenej sraz s Janem.

Jsem zvědavá, jestli přivedu jenom Jirku (jako člověka navíc...btw - vezme s sebou Lidušku :D) - pořád se tu ptám lidí a oni nic - nějak se nemůžou rozhodnout. Nechtěj prej bejt za křeny.

Příspěvek 29.3.2008 11:06:27
Džejn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já hlásím i za Shial, která je nedobrovolně off, že dorazíme chvilku po druhé až do tučňáka, bo nám nejede dřív bus.. :?

Už se na vás těším.. :D

Příspěvek 29.3.2008 11:33:00
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

2Crooked.eye: Tak to je dobrej blázen :lol: No aspoň ho poznam už zdálky, jen jestli ho dřív neseberou policajti :lol:

Příspěvek 29.3.2008 11:35:13
Lucish.ktf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Air Force: (opět píše crooked.eye) Mno jestli s tim pojede tramvají - myslim, jestli jí bude mít normálně, tak - tak ho schovám do batohu! I když možná spíš Lidušku :D

By the way - vypadá to, že příjde možná ještě jedna holka se mnou. Mno co - oni se určo někam vejdou :lol:

EDIT: Jenom mě tak napadá - co myslíte, že mi Lucish udělá, když se dozví, že píšu z jejího nicku? Mno - udušením mi hrozila už ráno, tak horší to snad bejt nemůže :lol: - uvidíme...

Příspěvek 29.3.2008 17:01:07
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už jsem doma (bohužel...)
Bylo to super, všechny jsem vás strašně ráda viděla a pěkně vám závidim, že si tam ještě sedíte :wink:
Ovšem ty fotky radši nechci vidět... (že Tillione, Shial... :twisted: )

Přívěšek je nádhernej, díky Quinixi :D

Příspěvek 29.3.2008 19:40:13
Jan Jansen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já už taky (trochu opožděně) hlásím příchod :)
Sraz se myslím docela povedl, jen se trochu bojím, jak budu vypadat na těch fotkách (blbě nebo ještě hůř :D )

Příspěvek 29.3.2008 21:30:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jsem doma (už asi hodinu, ale koupel měla přednost :D) a pobavila jsem se :wink: Akorát jsem byla unavená, takže jsem jednu půlku srazu prospala a druhou projedla :D Fotky budou hrozné, ale jsem na ně zvědavá, protože tam vznikala hotová umělecká díla :D
Příště si budeme asi muset vybrat jiné místo, protože tady nás už asi budou nesnášet. :D Jinak za naši později odcházející skupinku jsem poděkovala a pozdravila, abychom aspoň zanechali nějaký dobrý dojem. :)

P.S. Autobus jsem stihla jen tak tak, nějaká baba sebou na Florenci na eskalátoru švihla pod návalem tašek a zastavila ho :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.3.2008 22:27:56
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ten co vydržel až do konce je už taky doma :-D
Abyste byli v obraze... od Tučňáka jsem se přesunuli do Plzeňského dvora, kde byla ještě nepříjemnější obsluha (jo, to ještě jde :) ) a pak ve už jen ve čtyřech zpátky k Tučňákovi :lol: Servírka nás ale asi nepoznala, naštěstí :)

Sraz byl jedním slovem super... :D

Příspěvek 29.3.2008 22:35:03
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Též doma a též po očišťující koupeli. :-)

Omlouvám se Pelikánovi za svou podrážděnost po jeho pyromanském výstupu, ale zapálit si nastavovanou svíčku na hromadě papírových podtácků a ještě ve chvíli, kdy na něj kouká jeden ze zaměstnanců pizzerky... :roll:

Klenotka:
Jinak tvá zmínka o pádu babky na eskalátorech mi připomněla nápad, který jsme dostali s Blancou cestou na Knížecí "kterak učinit z jízdy na eskalátorech adrenalinovou záležitost" - pointa byla, že zrychlíme eskalátory a ve správnou dobu je zabrzdíme... nechápu proč, ale představa důchodce, který zdolává eskalátory parakotouly, nás skutečně pobavila :lol:
Sraz byl tentokrát méně hlučný, což obsluha jistě ocenila, jen mám před sebou ještě pořád malinko temno z té záplavy blesků...
Ještě jsme s Quinixem dostali takový nápad, že by se mohla založit stránka killteyla.com ... s Carsonem to zabralo :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 29.3.2008 22:41:03
Džejn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem taky doma.. Tohle byl další super srázek, tentokrát asi rekordní, pokud jsem dobře počítala, tak se nás tam ukázalo dohromady 24 (mé oblíbené číslo :D ). Kdo máte fotky, tak doufám, že projdou řádnou cenzurou, protože jinak asi vzroste úmrtnost scifistů..

Jinak, souhlasím s Klenotky návrhem najít si novou restauraci, bo dneska už se všichni tvářili extrémně "nadšení" hned při našem příchodu, myslím že jsem i zaslechla něco jako "Ježiš, to jsou zase tihle.." :lol:

V Plzni to ale nebylo o nic lepší - obsluha protivná, hudba dost nahlas a nechápu, co maj proti hraní karet?! Takže jsme se většina hned po sedmé rozutekli..

Tož ještě jednou všem velké díky za bezva odpoledne a ráda vás zase co nejdříve uvidím.. :wink:

Příspěvek 29.3.2008 22:52:26
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nyní taky po koupeli :)
"Ježiš, to jsou zase tihle.."

Ještě že chodim pozdě :lol: Ale najít dobrou restauraci, s příjemnou obsluhou a relativně dobrou cenou bude možná v centru problém :scratch: Plzeňský dvůr taky zklamal, a ani to mnou kdysi doporučované Vočko v Ječné není co bývalo... :)

jenda: killteyla.com je volná :lol:

Příspěvek 30.3.2008 00:22:32
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Trochu nerozumím tomu, proč je problém v centru najít příjemnou obsluhu. Naše podnikatele prostě nikdy nepochopím. Že se tváří otráveně v Chotěboři, na to jsem si zvykla, ale v hlavním městě tomu nerozumím. Mají velký kšeft a určitě i dýška. Pochopím, když má někdo čas od času špatný den, ale být takhle otrávený pořád, to není normální.

Já nejsem z Prahy a i když si myslím, že pizzerie v obchodním centru je relativně dobrá, tak tam pro všechny není dost místa. Co takhle někde mimo Anděl? V Praze musí být v dosahu metra spousty restaurací. Kdyby to třeba bylo blízko Florence, nezlobila bych se :)
V létě to možná bude jednodušší - sedneme si ven a každému bude jedno, jestli děláme kravál. :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony