Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách NEWS: Review filmu Stargate Continuum

NEWS: Review filmu Stargate Continuum

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.12.2007 10:58:41
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no.7- Jo jasně já sem to myslel víc obecně než konkrétně, ale zrovna ten příspěvek mě trochu nastartoval, možná sem to moh vyjádřit ne tak útočně, každopádně si za tím stojím, ta parta dala dohromady velice úspěšný seriál a rozhodně mají co vylepšovat, ale možná sis všiml že se poslední dobou stalo všeobecnou modou na scénáristy nadávat, jak to jde.

Když jde o konstruktivní kritiku, tak jasně je tam plno nesmyslů a věcí co se ani mě nelíbí a co bych třeba udělal jinak, ale prostě tu trochu úcty za vytvoření takového seriálu si myslím že bychom jim mohli přiznat.

Takže, nechtěl sem se nikoho dotknout nebo urazit,ani sem to v ten moment moc konkrétně nemyslel, akorát že mě ten příspěvek docela naštval a dostal sem ze sebe tohle :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 25.1.2008 09:18:14
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

continuum bude pilotním filmem k novému seriálu stargate universe! filmem ark of truth byl zakončen stargate sg1 a continuumem začíná nový seriál, aspoň se to říká, ale nevím kdy se to bude natáčet, možná až skončí atlantis? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Příspěvek 25.1.2008 17:19:40
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě by celkově zajímalo, odkud se berou ty informace, že Continuum je začátek třetího seriálu...?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.1.2008 17:26:13
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To by mě zajimalo a podlě mě sou to žvásty, Continuum bude celý v paralelní časové linii takže to asi těžko...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 01.3.2008 10:28:34
nicolo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nevím jak vy, ale já se tedy hóódně moc těším.. Myslím že epizoda "1969" byla mnohýma z nás označena za jednu z nej v SG1 a já věřím, že Continuum bude dost povedený, krom toho celej štáb už má zkušenosti s natáčením v alternativních realitách a časových posunech (zmiňované epizody 2010 či dva díly Moebius) apd., takže by to mohli dovést tentokrát k dokonalosti 8) No nebylo by to bezva? :D A ať si řiká kdo chce co chce, ale dlouhá léta sme milovali SG1 ve starém složení a věřím, že spoustě z nás dneska chybí RDA jako Jack-jeho vtípky, glosy a vlastně všechno. Takže pro mě ten film má už 10 v hodnocení. PS: Už aby to konečně přišlo a mohli sme to zkouknout!! :wink: :D :D :D

Příspěvek 14.3.2008 18:31:19
Fence Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky už se těšim, hlavně co předvede RDA . 1969 byl dobrej díl, ale Moebius teda nic moc podle mě (krom líbacích scén samozřejmě :lol: ). Ale věřim že tohle bude dobrý, kdyžtak to určitě zachrání Baal :D
....why everyone wants my gun?....

Příspěvek 23.3.2008 23:34:35
zavosek Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

protoze sg prjekt...vubec neaktualizuje...takze zadny novinky tam skoro nejsou..nevi nekdo kdy asi by tento film mohl byt vydan do premiery...atd??diky...
i love scifi my favourite serials are:
1:sg-1 & sga
2.farscape
3.battlestar galactica
4:firefly a 4400
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda

Příspěvek 24.3.2008 00:16:06
nicolo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Trochu sem se potom díval a Continuum by se mělo objevit v červenci 2008, tak snad to platí 8) Jinak od RDA očekávám, že bude hlavní postava, která to tam bude tak trochu režírovat a nebudeme se díky tomu nudit. Už se mi vážně stýská po těch jeho vtípcích a jeho ironii a sarkasmu.... :D :D :D :wink:

Příspěvek 24.3.2008 14:06:52
Airman First Class

Odpovědět s citací

co když v tomto filmu budou řešit Clava Tesauri Infinitas(klíč k nezměrnému bohatství), který nedořešili v epizodě Dominion a třeba si Baal na tento antický poklad dělá taky zálusk!!!! :roll: :roll: :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 24.3.2008 17:49:08
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to pochybuju. tam pujde o to navrátit klasickou časovou posloupnost jak má být.
ale sem zvědavej kdo ted řekne sg-1 o (ne)existenci sg programu když ted asi nebude mít nikdo možnost natočit záznam jak to bylo v moebius :wink: :?

Příspěvek 12.4.2008 11:05:50
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně jsem se dostala k přečtení tohohle článku na Gateworldu:
http://www.gateworld.net/news/2008/04/early_look_at_istargate_continuu.shtml

A jak sem byla na Continuum natěšená, tak teď sem ještě stokrát víc... Už aby byl 29. červenec! :jump:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 13.4.2008 15:15:34
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
co když v tomto filmu budou řešit Clava Tesauri Infinitas(klíč k nezměrnému bohatství), který nedořešili v epizodě Dominion a třeba si Baal na tento antický poklad dělá taky zálusk!!!! :roll: :roll: :roll:

No nevim, neni nahodou to co hledali, Atlantis a zbrane na Antarktide???!!! Alespon me to z celeho serialu takto vylezlo...protoze uz se o tom nikdy nezminili..., ale musim rici, ze mas zajimave aktuality...trochu bulvarni, ale zajimave :D :thumbsup:

Příspěvek 13.4.2008 21:04:52
Airman First Class

Odpovědět s citací

jak to jako myslíš??? :wink:

Příspěvek 14.4.2008 08:07:58
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Trailer na Continuum:
http://www.youtube.com/watch?v=II52g4ulAmk

Těším, těším, těším, těším, těším :D Ať už je ten zatracený srpen ;)
- Linn doporučuje -

Příspěvek 14.4.2008 10:12:51
Daffon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sakra,tak to nebudem uz ani spat,sa na to tesim ovela viac ako na SG - AoT

Příspěvek 14.4.2008 14:38:51
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Uz z toho mam normalne stahy...pravidelne dychat...fuf fuf fuf fuf fuf... jezisi, spousta hataků, na kino platne...jeemine, to byla nadhera...uz at to vydaji... Proc to ksakru nemuze jit do kin...!
Jack O'Neill to bude proste klasika...

Zde je krasne videt, ze jsem narozdil od ostatnich v tomto ohledu velkym optimistou...

Příspěvek 14.4.2008 15:27:31
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pridam se ke vseobecnemu nadseni z traileru, musim rici, ze trailer vypada skvele. Co se tyce deje, tak se nemohu dockat Ba´ala a predevsim "legendary" Jacka O´Neila. A film vychazi na dvd nosicich nekdy v pulce cervence(17.7. zrejme) a ne v srpnu.

Příspěvek 14.4.2008 15:34:21
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aj, omlouvám se, vždyť já vím, kdy to má vyjít... nevím, co mě napadlo psát srpen ;) Má to vyjít 29. července, alespoň podle posledních oficiálních zpráv.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 14.4.2008 19:41:40
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

trailer je úžasný

..ale jak to continuum zakomponují do časové linie SGU?

a kam během filmu zmizí asgardi a další rasy,bude tam o nich zmínka?
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 14.4.2008 19:58:09
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak teda hustý trailer, už se těším až bude v lepší kvalitě!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 14.4.2008 20:03:46
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pako: Původně bylo plánováno, že se Continuum bude stejně jako Ark of Truth odehrávat mezi koncem 10. sezóny SG-1 a začátkem 4. sezóny SGA (tedy než Carterová nastoupila na Atlantis), ale teď to vypadá, že vzhledem k odchodu Carterový pryč z Atlantis už na začátku páté sezóny, bude Continuum šoupnuto chronologicky až za čtvrtou řadu SGA, alespoň to tak vyznělo z jednoho rozhovoru s Amandou Tapping...
Je to trochu jasné? :D
- Linn doporučuje -

Příspěvek 17.4.2008 19:45:43
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No Trainer je opravdu super.... Už se moc těšim... ale kdoví jestli jim to zase neunikne jako AoT....

Příspěvek 17.4.2008 21:13:40
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ach jo, znamená to, že tam budou Jaffové? Ty já moc nemusím... Teda Baal jo, ale Jaffa Kree, toho jsme si už užili:-))). Mno, už se těším, jaké to bude. Ark of Truth byl super, tak snad to bude taky tak dobré....
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.4.2008 06:52:58
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

goa´uldi byli best enemy v celý stragate. měli něco do sebe. ostatní už byli narychlo zničený a to se mi nějak nelíbilo. přece jenom ničit nepřátele sedm řad je lepší než jen dvě... :wink: :D

Příspěvek 21.4.2008 08:06:36
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na Gateworldu už je trailer v lepší kvalitě ;)
http://www.gateworld.net/video/newsandfeatures/1208754002.shtml

Vypadá to vážně dost dobře :)
- Linn doporučuje -

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách