Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 11.3.2008 18:53:48
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Stejně jako Geser skromný dotaz. Myslíte, že bude ještě registrace ve 20:30? Protože se by se mi nejspíš povedlo stihnout dřívější vlak.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 20:18:41
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já si myslím, že nejspíš bude. Obvykle to bývá do nějakých deseti večer. Přece nemůžou předpokládat, že budeme jako stádečko poslušně stát před pátou všichni u registrace :) Jak jsem si to osobně tak pročítala, tak možná dorazím o chviličku později...anebo taky ne :) Všechno záleží na tom, jak se mi povede odejít ze školy.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 20:47:47
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Hele, jak chceš. Mně je to celkem jedno. Jenom, abych si třeba udělala seznam a odškrtávala lidi, který příjdou a čekala na ty, který odškrtlý nebudou.

hexx: Já klidně počítat budu. Jenom řikám, že ve 4h tam nejspíš nebudeme, takže tě můžem vyzvednout někde jinde. Ještě se taky domlouvám s Shial, tak by bylo fajn vás nabrat všechny najednou a pak se všichni nacpem do tramvaje...a to bude teprve sranda. Nepojede nikdo jinej :lol:

Všichni, kdo by se třeba chtěli připojit -> klidně se přifařte. Jestli třeba nevíte, kde to je, nebo jenom nechcete jet sami. Já s sebou vezmu klidně půlku sga-projectu - takže to je na vás. Jenom by možná bylo fajn to aspoň oznámit :D

Příspěvek 11.3.2008 21:40:23
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pred jednou jsem u mekace na Florenci, a budu mit pomerne velky bagl v maskaci Vz. 95, a divne zlute bunde, a kdyz rikam ze prijdu tak prijdu. :wink:

Akorát šaliny nemam v oblibe :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 11.3.2008 21:47:34
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Tak jo, mno. :D Já budu mít určitě červenou mikinu, džíny, červeno-černý boty :lol: a černo-šedou cestovní tašku Penn. Jo a rozdrbaný vlasy - podle těch mě prej poznala Klenotka. Jo a bude nás celkem dost, takže nás snad nepůjde přehlídnout.
Hele, tak jako, jestli budem mít hodně času, tak můžem jít klidně pěšky - i když nevim, jak se na to budou tvářit zhejčkaný lidi, jezdící autem. :)

Příspěvek 11.3.2008 21:50:26
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Napadlo vas metro? :) Sice taky bychom nesli prehlidnout, ale je to rychly a levny
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 11.3.2008 21:50:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Zase plánujete start raketoplánu? :D Pro mě osobně je to neobvyklé se takhle ještě s někým poznávat.
Osobně dorazím, až dorazím, prosím Tilliona, Sopdet a Blancu, aby se mi postarali o Saavik, než tam dojdu :D Prý sebou bude mít nějakou vyjukanou kamarádku, tak se snažte udělat dobrý první dojem :D A Antaris jede samozřejmě taky :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 21:58:06
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jestli teda můžu poradit, tak z Florence do Nuslí nejjedodušeji Céčkem na Pražského povstání... ale vy vlastně ještě někam jdete, takže pojedete pak odjinud, co? :)

Osobně dorazím... no až tam budu, tak tam budu :) protože to tam mám slabou půlhodinku, tak snad na tu pátou :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.3.2008 21:58:58
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Tak metrem se pojede na Karlák. Nejspíš. Ale jako přímo k OA se metrem nedostaneš. Pokud teda vim. Jedině, že by se zavedla zase nějaká nová trasa :lol:

Klenotka: To jsi pověřila ty správný lidi. Podle toho, co jsem viděla na srazu... :lol: ... vyjukaná kámoška se lekne, uteče a už se radši nikdy neobjeví :lol:
Mimochodem - jakej start raketoplánu? Co s tim pořád máš? Asi ti zaplatim cestu do vesmíru a možná s tim dáš pokoj :D ... ne vážně - tak já ráda poznávám nový lidi a kamarádů neni nikdy dost, ne?

Quinix: Ano, ano. Hodláme zavítat do armyshopu. A to minimálně. Bude hodně času. Jinak by se určitě jelo Céčkem...

Příspěvek 11.3.2008 22:03:54
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To byla narážka na ten seznam a na to odškrtávání :D Že pořád tak všechno plánuješ :wink:
Mno, vyjukaná kámoška nás bude muset přežít. Zvlášť, jestli mi nepůjdou na přednášce videa, přizvu si obě, Blancu i Saavik a zahrajeme reakci fanynky naživo :lol:

Příspěvek 11.3.2008 22:08:26
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka: Já a neudělat první dojem? Co to? Nehorázná urážka. Jsem hluboce raněn... ta vyjukaná kamarádka dostane první dojem, na kterej do smrti (a ještě několik desítek let po ní(dokud jí nezetleje mozek a nesežerou ho červi(a ti červi se nerozpadnou na prach(a z toho prachu nevyroste kytička(a ta kytička nezvadne(a neudelá kompost pro další...)))))) nezapomene!
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 11.3.2008 22:08:40
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka: Aha. Mno - víš kolik lidí to bude? Já nejsem Charlie z Heroes, abych si všechno pamatovala. A plánuju? Je to spíš - kdo chce přijít, příjde. Ale musí se nahlásit. A když už se prostě bude čekat a bude nás hodně, tak mě pár lidí navíc nezabije.
Hele, možná by bylo dobrý si to nějak pojistit. Nejlíp možná pouštět přímo z notebooku - to je jistota, že to pojede. Nebo ne?
Jo a ne, že mě odradíte jet na PC4! :lol:

EDIT: Tu poslední větu jsem samozřejmě napsala zase děsně česky, ale snad víš, co myslim...

Příspěvek 11.3.2008 22:14:52
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: No na Sconu jsou vlastní notebooky při přednášce silně nedoporučené a na FF budou dokonce zakázané... ničí to kabely, rozhazuje projektor... ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.3.2008 22:36:56
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Metrem se ke SCONu da dostat tak, ze vystoupite na stanici Vyšehrad a pak jdete cca 600-700 metru rovne smerem na vychod :idea:

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.3.2008 09:11:44
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: neboj, o Saavik se ti postaráme......jů, je to možný, že je Scon už za dveřmi? :D
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 12.3.2008 16:12:18
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotko, na nás se můžeš spolehnout 8) Jak na postarání se o Saavik a vyjukanou kamarádku, tak na případné squeekání :-D (Ale musíš slíbit, že Tillion bude zase dělat názornou pomůcku :D )
Lidi, já se už nemůžu dočkat!!
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 12.3.2008 16:12:53
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: No když mi to nabízíš, tak by to bylo super, ráda bych se přifařila. :) Jenom teda nevim, kde bych vás měla stíhat. Na tom smícháči? tam můžu dorazit až tak v půl pátý, což se mi jeví trochu pozdě... i když, mohla bych z práce utéct dřív a bejt tam v ty 4. Ale můžu se dostavit i jinam. Tak jak by to bylo nejlepší :?:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 12.3.2008 17:04:24
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Blanca: Kdože by měl slibovat, že budu střídavě Hiro, Paul, ten s těma vlasama či spousta jiných. Neměl bych to být já? Já se klidně nabídnu, ale jde tu o princip... :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 12.3.2008 17:07:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blanca píše:
Klenotko, na nás se můžeš spolehnout 8) Jak na postarání se o Saavik a vyjukanou kamarádku, tak na případné squeekání :-D (Ale musíš slíbit, že Tillion bude zase dělat názornou pomůcku :D )
Lidi, já se už nemůžu dočkat!!

Mno, tak docela se bojím o to, jak se o ní postaráte :lol: Bude s ní ještě Antaris, ale jak ji znám, tak ta se přidá na "vaši stranu" a bude vyjukanou kamarádku ještě víc děsit :D Ale já snad dorazím ještě před registrací. Vůbec ještě nevím. Nejradši bych se na celou metodologii vykašlala, ale bohužel tam musím.

Jo, jestli mi selžou videa z P3, tak to tam pojmeme interaktivně a budeme sqeeeovat naživo :D Já budu nejdřív mluvit o Pegasus Two a Utopii a pak, kdyby se ti chtělo se zapojit, až budu mluvit o P3 :D

Příspěvek 12.3.2008 18:07:34
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc píše:
... To budem možná na Smícháči v armyshopu.

Že já vim proč? :)

Osobně se dorazím nejspíš někdy před registraci. Blbé je, že ráno musim do Prahy, pak se vrátim a pak znovu tam.

Hmm, mmch., tak mě tak napadá...nenašla by se tu někde dobrá duše a nevypálila mi DVDripy SG-1 10. série a/nebo SGA 3. série, opět DVDripy? (Na neuzavřené DVD bez titulků, klasické ripy se zvukem (ne ty, co jsou na fóru, kde se zvuk dosazuje externě))? *smutný kouk do davu*
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.3.2008 19:18:38
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Myslíš, že kvůli tomu, že nemáš rád tramvaje, všichni pojedem na Vyšehrad? Kámoška řiká, že to neni dobrý a mám pocit, že po srazu na Florenci už ani nebudeme někde poblíž Céčka.

hexx: Mno nabízim. Je to opravdu na tobě. Mno na Smícháči. Jestli tam půjdem po skupinkách a každej si vezme miliardu věcí, tak myslim, že bychom tam mohli, řekněme v ty čtyři, ještě být. Ale opravdu nevím. Nejlepší by bylo hnedka v těch 13 na Florenci, ale když nemůžeš. Hmmm...momentíček...já trošku zapřemejšlim...Myslíš, že v 16h, kdybys byla na Karláku dole v metru, někde u laviček, tak by to bylo úplně nejlepší - to je tak čas akorát na odjezd k OA. Ještě ti napíšu SZ a nějak to pořádně domluvíme.

Tar-ara: Tak já tam byla už v pátek. Ale každej od nás potřebuje mít známky, někdo sice jenom gumičky, ale i tak. A tak dva lidi si určitě koupí ještě něco.

Příspěvek 12.3.2008 19:22:21
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-ara:Klidně ti DVDripy 3. řady vypálím. Když tak napiš SZ nebo přes ICQ.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 12.3.2008 19:27:29
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

S metrem jsem pouze podotknul ze by to bylo rychlejsi :)

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.3.2008 19:32:24
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Ale jak tak koukám, tak stejně tam asi budem někam muset, protože zrovna od pátku je přerušenej tramvajovej provoz, samozřejmš v našem úseku. Jinak jsem to nemyslela nijak zle - ona ta tramvaj tam je taky za chvilku. :D

EDIT: Mimochodem, lidi. Koukala jsem na ty tramvaje a jejich výluky. Podle toho, co jsem pochopila, tak jediná tramvaj, která tam dojede je 11-ka. Zbytek vždycky někde končí. To jestli to je pravda, tak to bude pěkně narvaná. Lepší by bylo, kdybych koukala špatně a jelo tam i něco jinýho. (Vlad Dracul: Nezmiňuj prosimtě zase to metro :lol:)

Příspěvek 12.3.2008 19:57:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ano, jede tam jedenáctka, stanice Horky :wink: Ale klidně se tam dá dojít i ze Synkáče a tam toho jezdí víc. Já pojedu 11, protože jsem s ní jezdila do Záběhlic do práce a vím, kde to je. A taky protože jsem na Scon jela stejně i loni. A jet narvaným doprvním prostředkem? To zažívám běžně každý den v Ústí, kdy jezdím nalepená na zadním skle a je to sranda :D Navíc si stejně nemyslím, že by tramvaj byla nějak extrémně narvaná. Loni to bylo v pohodě a na Scon nejezdí tolik lidí, aby se všichni rvali do jedné tramvaje jako se to děje třeba s rychlíčkem do Chotěboře - zvlášť, když lidi pojedou z různých směrů. Ale můžu se mýlit :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony