Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Súhlasíte s výstavkou raketovej základne USA v Česku?

Súhlasíte s výstavkou raketovej základne USA v Česku?

diskutujte o všem a o ničem

Súhlasíte s výstavkou raketovej základne USA v Česku?

Ano
161
55%
Je mi to jedno
32
11%
Nie
102
35%

Celkem hlasů : 295

Příspěvek 02.10.2007 17:14:11
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:lol: Cílem každé víry nebo ideologie je získat moc, tedy více moci; mezi to, co jsi napsal, patří rovnítko.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.10.2007 17:22:29
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já jen že si předtím psal něco ve smyslu že tam de o ideologii... :wink:
Btw, nemyslím že situace v SA se může změnit ze dne na den. Je už tam stabilní 20 let, a oni by tím přišli o soupstu zákazníků kterým prodávaj ropu, takže je zcela v jejich zájmu aby vztahy zůstali jak sou. Těm rebelům tam de o to získat majetek těch šejků, šíření islámu je jim víš kde :wink:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 02.10.2007 17:37:38
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jistě, že tam jde o ideologii. A ideologiím jde o to, rozšířit se a skrze to získat více území=moci. Proto jsem psal o to tom rovnítku. Cílem fundamentalistů je rozšířit radikální islám do jiných států, a k tomu používají mimo jiné terorismus (což je druh boje). Mezi radikálními fundamentalisty budou jistě duchovní, ale i obchodníci a vůdci, všem prospěje získat více moci a eliminovat jakoukoliv konkurenci.
Situace je stabilní, ale jí nemluvil o občanské válce jako spíše v tom, že až jim přestane vyhovovat být spojenec se Západem, mohou přejít na druhou stranu. A taky jsem mluvil o tom, že SA není oproti Iránu rozdílná proto, že ty by jsi chtěl vidět jako regionální mocnost spíše SA, než Irán. Já říkám, že to je prašť jak' uhoď. Pokud těmi rebely myslíš Khawarijce v SA, tak ti jsou spojení s Kajdou.

Stručně se nesnažím vám dokákat nic jiného, než že tohle opravdu není válka proti jakémusi fousatému dědovi sedícímu někde v jeskyni na pakistanské hranici.
Obrázek

Příspěvek 02.10.2007 17:46:53
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nevím ale mě příde že nemůžeš dát rovnítka mezi sice podobný země, ale jedna která je zadobro se západem a zbohatla na ropě co jim prodává a druhá vytváří střely dalekého dosahu a vyvijí atomové zbraně...jestli to považuješ za stejný...nemyslím že mě přesvědčíš, nejsou stejný. Situace se může změnit, ano, ale momentálně je taková že SA opravdu žádná ,třeba jen potenciální hrozba není, spíše spojenec. Už léta poskytují USA základny pro letadla atd. Takže ne Raynore, opravdu si myslím že pravdu nemáš a nejsou ty státy stejný. Jednou může být. Dneska to tak není :wink:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 02.11.2007 12:47:34
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no ja jsem slysel ze u ty zaklany chteji mit svoje lidi i Rusaci a zachvili tam budou chtit byt i cinani
ja bych to osobne ani nestavil protoze diky te zakladne si nas vsimnou ti teroristi co ted upiraji zrak k americe a myslim si ze bespecnostni opatreni mame o dost horsi nez americani
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 06.11.2007 15:55:25

Odpovědět s citací

já si myslím že našich lidí by tam bylo minimum a to je taky jedna z věcí která mi na tom vadí
Teal'c: ,,INDEED,,

Příspěvek 06.11.2007 19:48:14
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Proč nesouhlasit? :D Pak se o nás můžou vykládat krásné v tipy typu: Americkému vojenskému výzkumnému týmu se podařil ohromující objev. V okolí americké raketové záklandy objevil neznámou Evropskou zemi :D .

No popravdě moc nevím co si o tom mám myslet, takže bych potřebovala v hlasování možnost: nevím :roll:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 07.1.2008 00:07:19
PenaPP Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se týče radarové základny, tak jsem na 100% PRO. Raketová základna už by nebyla na 100%, ale taky bych byl asi pro.

Příspěvek 07.1.2008 12:30:42
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No já nevím ve spravach jsem viděl když mi tady postavíme raketovou základnu tak rusové na nás hodí raketu :?

A česká republika se stane minulostí :(

Doufám že si dělali srandu :roll:

Příspěvek 07.1.2008 17:38:02
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Raynor píše:
:lol: Cílem každé víry nebo ideologie je získat moc, tedy více moci; mezi to, co jsi napsal, patří rovnítko.

Na doplneni, kdyz mas moc -

"Cílem moci je moc." - George Orwell :? :idea:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.1.2008 21:58:12
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nechci radary, chci rakety :D

V každém případě tu budu stokrát šťastnější s americkou základnou, než s ruskou posádkou (viz. 1968)
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 08.1.2008 22:06:00
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

At klidne postavi raketove silo na ATOMOVE strely :wink:
ALE pod plnou kontrolou Armády České Republiky :lol: :lol: :lol: :lol:

Skoda no...Cesi jak atomovymi strelami z raketovych sil uprostred Evropy miri na Rusko...pekny historicky revanš by to byl :lol:
Izrael jakozto mrnavy stat dotovany USA ma nekolik stovek atomovych hlavic, takze bychom jakozto mrnava atomova velmoc nebyli az tak divni

(akorat bych v takove situaci rad videl ksichty Polaku a Nemcu :shock: :lol: )
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 11.3.2008 14:07:45
Adler Airman
Airman

Odpovědět s citací

Upřímně mi to je jedno je fakt že bych asi za barákem radar mít nechtěl ale je to jen radar žádná raketová základna někteří lidi si pletou pojmy
Adler
[img][images/thumbs/Adler_Adler_1.jpg]http://worlds.stargate.sk/Adler_1.jpg[/img]
http://stargateworlds.cz

Příspěvek 11.3.2008 15:10:52
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je lepší něco dělat pro konec války(i když nikdy nebude konec války úplné),ale lepší než sedět na zadku se staženým ocasem a bát se!
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 11.3.2008 20:18:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak teď ti vůbec nerozumím.
Obrázek

Příspěvek 11.3.2008 20:22:33
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevíte proč Topolánek nevyjednává spíš o vojenské technologie pro naši armádu, když víza do USA budou dřív nebo později zrušeny pro všechny nové členské státy EU? Navíc kdybychom měli něco pro armádu kupovat tak je super mega drahé, tak proč nevytřískat z radaru co nevjvíc? Jako Polsko, které obdrží Patrioty...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 11.3.2008 20:28:11
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No ono by je spíš chtělo (nebo snad jsem něco prošvih :shock: )
Jinak je otázka co bysme asi tak potřebovali. Zrovna ty patrioty by nám byli, řekl bych, na nic. :wink: Protože v případě vzdušného útoku by se stejně musel útočník dostat přes jiné členy NATO. A nějaké stealth letadlo by nám asi nedali. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 20:31:59
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No my bychom potřebovali např. dopravní letouny. Pár takových C-17 hmm to by byla nádhera. Nebo C5 Galaxy ale to už chci asi moc. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 11.3.2008 21:02:16
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jenže zrušení víz USA skoro nic nestojí... zato darování letadel/čehokoli nějaké malé zemičce uprostřed Evropy by se asi americkým daňovým poplatníkům moc nelíbilo... :)

scream CZE: A v případě pozemního útoku to platí dvojnásob :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.3.2008 21:05:44
Major General
Major General

Odpovědět s citací

"Zrušení" víz...

Ale ty Patrioty by dát mohli. To je asi tak IMO jediné, čím by mohli přispět aniž by nám to bylo na nic.
Obrázek

Příspěvek 11.3.2008 21:09:36
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nechápu "zrušení" víz. Však se zruší. :wink: Jen se vyplní dotazník. :wink:
A k čemu by nám ty Patrioty asi tak byli? Těžko si budeme sestřelovat vlastní bitevníky L-159 :lol:

Quinix: To je samozřejmé. :) Aspoň k něčemu nám je ta poloha uprostřed Evropy dobrá. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 21:12:25
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

K čemu by nám byli Patrioty? Myslíš že bychom místo do letadla narvali vojáky mířící na misi do Patriotů? Když bychom něco po USA chtěli, tak jedině dopravní letadla, ať už konečně nemusíme platit pronájem letadel, když nějaká naše mise někam zamíří.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 11.3.2008 21:14:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Četl jsem, že to je poněkud složitější.

A k čemu by nám ty Patrioty asi tak byli? Těžko si budeme sestřelovat vlastní bitevníky L-159

Podle tohodle argumentu ale žádný NMD nepotřebujeme, a i ty Alcy můžeme sešrotovat.
Obrázek

Příspěvek 11.3.2008 21:16:06
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nj, to zrušení... za cenu poslání dalších a dalších osobních údajů jiné zemi, která si s nimi může dělat co chce... navíc snad i po zrušení když se imigračnímu úředníkovi nebudete líbit, tak vás stejně může poslat zpátky, nebo se pletu?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.3.2008 21:21:17
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Raynor: Přesně. :wink: K čemu to potřebujem. Teroristi k nám poletí leda tak civilním letadlem. Když zaútočí Rusko, tak by nám stejně nepomohli a jiné státy, které by zas tak šli po Evropě snad ani nejsou. :wink:

Quinix: To sice jo, ale už nezaplatíš tolik peněz a můžeš to vyplnit přes net. Ale i tak by se zamítnutí, mělo dělat jen ve výjimečných případech.

LAZY: Souhlas. I když s těma C-17 by mohl být problém, protože Boeing zavírá krám. (přestává je vyrábět)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo