Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 06.3.2008 17:13:46
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak už je to jistá věc, že ani na Sconu se neobjevím. Zatím se stále vyskytuji mimo dům jen zřídka a na krátkou dobu. Někdy v období Velikonoc (kdybyste mě zabili, tak vám nepovím datum) jdu teprve na další kantrolu, kdy se už (doufám) dozvím, jak je to s tím chozením mezi lidi, jestli delší výlety mohou hojení ohrozit či ne. Myslím, že budu ráda, když stihnu dlouho očekávaný Libušín, který je od Sconu za měsíc. :roll:

Příspěvek 06.3.2008 17:37:53
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 Klenotka: Jo a na FF jste v tom byly taky nevinně? -> 4.7.2007 - středa - Cesta za herci: Pegasus Two - čas? - 12:00-13:00...6.7.2007 - pátek - Atlantis - mýtus a Stargate - čas? 11:00-12:00 - přesně si pamatuju, jak jsem chtěla zůstat, ale dostala jsem děsnej hlad :lol: (mám pocit, že to vypadá jakobych na fóra chodila jenom proto, abych dělala OffTopic)

Jen tak mimochodem - to budeš vstávat v 6ráno jenom kvůli tomu, abys šla na jednu hoďku do školy? To nemůžeš prostě jeden den vynechat? Takhle se nevyspíš už ze čtvrtka na pátek a o víkendu radši ani nemluvit.

Vidíš, teďka máš problém ty s taháním věcí. Jakto? :lol:

EDIT: 4 Shial: Vim, že už jsem s tim ,,pojeď s náma'' asi trošku otravná, ale nás pojede najednou snad nějaká větší partička, tak někdo určitě bude vědět, kde to je. Takže, kdybys náhodou...se chtěla...připojit :D

EDIT 2: Už jenom 30příspěvků a budu mít první stovku! 8)

EDIT 3: 4 Klenotka: Vlastně budeš vstávat ještě dřív...v šest jsi řikala, že už pojedeš, že?

Příspěvek 06.3.2008 17:46:00
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Přednášky určuje vedoucí linie :wink: Sice si můžu říct, kdy přesně to chci, ale to nikdy nemám jistotu, že to tak opravdu bude.
Školu vynechat nemůžu, protože už mám dvě absence kvůli angíně. A ty jsem už vyčerpala, takže tam musím. Navíc mám prezentaci, kterou potřebuju udělat k zápočtu. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.3.2008 18:13:40
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V mem pripade muzu v Praze strašit bud kolem druhe, ve ctyry nebo az v osm tak nevim... :)
Ono na te trase muze byt zpozdeni vlaku i dve hodiny :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.3.2008 19:57:17
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dva dotazy.
1) bude nějaký předsraz?
2) jedete někdo z Brna (kvůli skupinovce)
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 08.3.2008 20:34:27
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Takže už abych i já začal přemýšlet kdy vyrazím. Jelikož budu mít už celý pátek volno tak asi někdy dopoledne. Informace o tom, kdy a kde bude sraz by mi helpla naplánovat cestu. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 08.3.2008 21:51:23
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pomeranč jede! [img][http://img329.imageshack.us/img329/5448/2125tt0.gif]http://img329.imageshack.us/img329/5448/2125tt0.gif[/img]

A dokonce v pátek, super, aspoň bude se mnou a Martinou ještě někdo na ST :D

Sama nevím, kdy dorazím. Asi pojedu ze školy domů, a pak to vezmu do Prahy asi až někdy ve tři, ve čtyři busem. Nechci sebou tahat do školy tašku.

A víte, co je největší sranda? Začínám chrapět :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.3.2008 08:40:33
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:

tak to se běž povině lečit... :)

Příspěvek 09.3.2008 11:01:00
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka: Souhlasim s Motrem - jdi se vyléčit! Jak by řekl můj doktor - čajíček, vitamínky :D...Nevim jak moc blízko si budem moct posedat na tý tvý přednášce :lol: (narážka na FFS a přednášku o DH)

Motr: A co ty? Objevíš se na Sconu? 8)

Příspěvek 09.3.2008 14:50:41
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

4crooked.eye.sgc:jo pojedu a rovnou se chci zaptat jest-li někde nemaš sraz s ostatními lidičkami ať tam nejedu sam a nedej bože to nehledám jako trubka... :D :lol:

Příspěvek 09.3.2008 15:04:02
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pomeranč jede! [img][http://img329.imageshack.us/img329/5448/2125tt0.gif]http://img329.imageshack.us/img329/5448/2125tt0.gifhttp://[/img]

A dokonce v pátek, super, aspoň bude se mnou a Martinou ještě někdo na ST :D

Sama nevím, kdy dorazím. Asi pojedu ze školy domů, a pak to vezmu do Prahy asi až někdy ve tři, ve čtyři busem. Nechci sebou tahat do školy tašku.

No tak ja nebudu na kazdem ST ale mam povinou orednasku o Q :-D
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 09.3.2008 19:39:07
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Motr: Ano, ano. Sraz je. Ale neni to tak úplně sga-project. Je to spíš naše chatová partička, takže prostě Joli, Lucish a pár dalších lidí, který zatim neznáš. Takže - jestli chceš. Sraz by měl bejt někde na Florenci, mám pocit, že jsem to nakonec ukecala před Mekem (McDonald's), protože to je jedno z mála míst, kam dojde snad každej. A čas? S tim je to trošku problém, protože ještě nevim, jestli pojede kámoška a tim pádem - jestli musim jet na Čerňák, nebo ne. Ale řekla bych...možná ti to příjde brzo, ale my se pak ještě chystáme do armyshopu (sakra, neví někdo, proč jsem dneska zase tak ukecaná a všechno musim vokecávat?)...abych se teda dostala k tomu času - sraz máme myslim okolo 13h. Ale to se může změnit. Dřív to určitě nebude a kdybys chtěl jenom někde vyzvednout. Myslim jako později, protože my budem asi ještě všude možně courat. Nenapíšeš mi pls skrz SZ číslo na mobil? Já jen, že bych ti asi spíš napsala SMSku. Pokud ti teda nevyhovuje ten čas, co máme všici domluvenej. Ještě máš taky druhou možnost - sejít se s tou ,,hlavní'' skupinkou sga-p...pokud teda nějakej sraz maj :D

Vypíšu radši hlavní údaje - kdybys to náhodou nečetl ->
Místo srazu: McDonald's - Florenc
Čas srazu: něco kolem 13h
Pokud nesouhlas: SZ -> číslo na mobil/jinej návrh

Příspěvek 10.3.2008 15:23:55
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:lol: Já někdy ve 4 teprve končim s brigádou, naštěstí mi to trvá nějakejch 10 minut na Florenc, takže to budu mít tak akorát. :D A samozřejmě budu celej den tahat všechny věci s sebou... naštěstí ve škole i v práci už jsou zvyklí, že v pátek občas chodim se spacákem a alumatkou... :roll: :lol:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 10.3.2008 18:05:28
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: Tak to s Džejn nestíhám...přijedeme asi o hodinku později a pokud se do pěti neobjevíme, ztratily jsme se :)

Eleira: To je škoda...tak ať se brzo uzdravíš :wink:

Příspěvek 10.3.2008 18:11:25
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Shial: Jako do 13h to nestíháte? Tak jestli to stihnete ve 14h, tak možná ještě budem naložený u Mekáče a možná se všeobecně bude ještě někde čekat...pokud teda mluvíš o tomhletom.

Koukám, že z našeho původního ,,chat-srazu'' se možná stane ,,velkej sga-p sraz'' :lol:

Příspěvek 10.3.2008 18:15:29
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: No, s vypětím sil bychom to asi stihly, ale to bych musela letět z kurzu domů, čapnout věci a zase letět na bus a určitě bych něco zapomněla...takhle budu mít chvilku čas se alespoň trochu najíst a pro jistotu si projít věci, které s sebou mám....i když už vidím, jak stejně poletím jak splašená. :)

Příspěvek 10.3.2008 18:17:50
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Shial: Však v pohodě. Třeba na sebe někde narazíme. Když budem nejdřív na Florenci a pak na Smíchači a pak ještě kdoví kde. Stejně už nás vidim, jak budou stepovat před OA, tak dvě hoďky před...holt - každej od nás přijede brzo. To jenom sga-p jsou takový jako pohoda, klídek, Tabáček :lol:

Příspěvek 10.3.2008 18:23:23
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: No, to jsi mě měla vidět loni na FFS...přijela jsem tam už ráno a trvalo to asi 4-5 hodin, než se tam objevila nějaká známá tvář :D Ale to už jsem mírně :offtopic:
Každopádně díky za nabídku, myslím, že je velká šance, že na sebe někde ještě předtím natrefíme :lol:

Příspěvek 10.3.2008 21:15:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já jen do Prahy na Dejvickou dorazím asi až nějak kolem čtvrté, takže po vás budu koukat až na místě conu. Myslím, že vás nepřehlédnu a stejně budete čekat venku na registraci :D

Příspěvek 11.3.2008 11:17:52
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Shial: Máš vzkaz na lidech. Nevim, kam chodíš víc, tak píšu ze všech stran :lol:

hexx: Pčky. To se chceš sejít s náma? Tak já jen, abych věděla co a jak. A taky kdo. :D ... ve 4h na Florenci už asi nebudem. To budem možná na Smícháči v armyshopu.

Příspěvek 11.3.2008 15:10:25
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toz ja bych se v tu jednu k vam na te Florenci pripojil, ale tahat zbytecne nekolik hodin bagl Vz. 95 se mi moc nechce :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 11.3.2008 16:24:10
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

tak Mc jsem už za úkoloval, aby mi zjistila jestli se v pátek stihnu zaregistrovat. Kdyby náhodou ne, chtěl bych se zeptat jestli by mě někdo nepočkal před budovou, nebo zastávkou v sobotu ráno. Samozřejmě někdo koho znám. :) :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 17:56:03
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: To bych sice ráda, ale popravdě řečeno, při psaní toho příspěvku (ani jindy) mě to vůbec nenapadlo. Takže neboj, počítat se mnou rozhodně nemusíe. :wink: To s tím Florencem byla jenom náhoda...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 11.3.2008 18:01:39
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Skromnej dotaz:Ubytování je v tělocvičně,nebo v tělocvičně A třídách?
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 11.3.2008 18:19:04
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Takže já s LAZYjohnem pojedeme v pátek po poledni ze Svinova. Kdyby se k nám chtěl někdo připojit tak je vítán. Přesný vlak, kterým vyrazíme, bych zítra upřesnil. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony