Tak já konečně hlásím příchod. Byli jsme totiž ještě s Lucish, monopostem a Airforcem na fotbálku. Chvilku i s Tar-arou, ale ta pak bohužel musela jít domů. Holt někdo to nemá kousek, že?
Tak abych tak nějak shrnula ten srázek.
Čekala jsem to asi horší. A to ne, že bych byla pesimista, ale čekala jsem, že nás zase tak dobře nepřijmete. Samozřejmě - my nováčci jsme si skvěle padli do oka!

A tak nějak, jak byl ten stůl do eLka, byli jsme takový odstrčený. Ale, mno co - pokecat se dalo i ve čtyřech/pěti (po příchodu Air Force). Někdy se přidala Blanca, ale ta vzhledem k tomu, že jsem jí měla za kámošku ukamenovat, se asi radši otočila k nám zády.
Velice příjemně mě překvapila Tar-ara! Ne, že bych si myslela, že je nějaká nafoukaná, nebo kdoví co, ale nečekala jsem, že si přisedne k nám a bude s náma kecat. Prostě jsem - velice potěšena.
A pak tak nějak si přisedla i Klenotka, ale ta s monopostem mluvila přes dva stoly, takže jsme byli jak na tenisovým turnaji. Doleva, doprava. Ještě teď mě bolí krk.
Mám tak i nějak pocit, že jsem toho moc nenakecala. Asi to je tim, že jsem byla nějaká zamyšlená a taky jsem vás většinu viděla poprvý, takže jsem se potřebovala tak nějak dostat do kolektivu.
Celkem mě mrzí, že jsem s pár lidma nepokecala.
Každopádně můžu říct - jsem ráda, že jsem poznala další super lidi, se kterejma můžu normálně pokecat o čemkoliv aaaa (sakra - těch 6 piv mi nějak nedělá dobře, takže, jestli tu vidíte nějaký děsný chyby, nebo překlepy - tak pardon, ale skoro se netrefuju do kláves - asi jsem to moc přehnala). Už vim - myslim, že jestli mě teď nějak někdo nenaštve, nebo prostě nezklame - asi se mě nějakou dobu nezbavíte

. Možná se mě už nezbavíte vůbec. Teda, aspoň na takovejchhle srazech. Jinak budu nejspíš se svojí skup-sakra! Tu to nikoho nezajímá, takže už jsem zticha.
Takže - díky za super sraz a někdy si to musíme zopakovat!
P.S.: Zkusim sem napsat seznam, kdo všechno tam byl, jestli si to ještě pamatuju -> Airforce, Motr, Joli, já, Lucish, stalker, monopost, Verones, Džejn, Shial, Nappy, McBeck, Tar-ara, Klenotka, Blanca, Tillion, Jenda - jsou to všichni?
EDIT: nezapomeňte sem dát nějaký fotky, jsem na ně totiž děsně zvědavá. Hlavně na ty skupinový
EDIT 2 (4 Tar-ara): Jdu zase pročítat nějaký fórum
EDIT 3: Tak teda ta fotka je fakt funny!