Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 17.9.2005 - další epizody SGA

17.9.2005 - další epizody SGA

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 20.9.2005 11:35:15
Návštěvník

Odpovědět s citací

takze nebude pauza pokud to bude z kanadke TV??? to tam pojede furt nebo tam bude taky pul roku pauza.... je tam v te verzi1 minutova znelka,??

Příspěvek 20.9.2005 12:09:27
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
takze nebude pauza pokud to bude z kanadke TV??? to tam pojede furt nebo tam bude taky pul roku pauza.... je tam v te verzi1 minutova znelka,??

Jestli budou vysílat bez přestávky se zatím neví, v programové nabídce mají vypsány díly pouze do 2x10 26.9.2005, takže to se ukáže příští týden. A co se týče znělky, zaslechl jsem, že by to mohlo být v té delší verzi, ale potvrdit to nemohu, teprve to stahuji.

Příspěvek 20.9.2005 12:27:37
peetter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
Mám pro vás skvělou zprávičku... Rebeliani s největší pravděpodobnosti nebudou čekat na páteční díly a Auroru začnou překládat ze včerejšího dílu (viz torrenty výše) ... takže nebudeme čekat až do víkendu. Bohužel však je jen jeden díl, 2x10 bude až o tom víkendu :(

nevim co resis, stejne titulky budou nejdriv tak ve stejnou dobu jako ten dalsi dil, takze je jedno jestli to je dnes nebo v patek

Příspěvek 20.9.2005 12:39:40
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

peetter píše:
Marlboro píše:
Mám pro vás skvělou zprávičku... Rebeliani s největší pravděpodobnosti nebudou čekat na páteční díly a Auroru začnou překládat ze včerejšího dílu (viz torrenty výše) ... takže nebudeme čekat až do víkendu. Bohužel však je jen jeden díl, 2x10 bude až o tom víkendu :(

nevim co resis, stejne titulky budou nejdriv tak ve stejnou dobu jako ten dalsi dil, takze je jedno jestli to je dnes nebo v patek

A to vždy čakéte na titulky?
Veď aby človek rozumel dielu stačí tak 2 roky angličtiny.

Příspěvek 20.9.2005 13:24:03
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

peetter píše:
Marlboro píše:

Snad jsem tak moc neřekl :lol: ... tak se počká, až budou :wink:

Příspěvek 20.9.2005 14:07:18
Lut.Colonel John Shepp

Odpovědět s citací

no me teda 2 roky anglictiny nestaci abych rozumel vedeckym kecum carterove a mckaye a zelenky.. sory na to je muj interdimenzionalni mozek zabezbecen moc tlustou transmolekularni vrstvou pokrytou endorfnima super nano molekulama.....

normalne kdyz se bavi tak jo ale jak spusti vedci.. proto cekam na titulky !!!!

nerikej ze ti se tam nevypadne nke slovicko a ze carterove rozumi kazde slovo a hned si ho v hlave prelozis do tech pocestely vedecky blabolu to chce trosku casu.... :idea:

Příspěvek 20.9.2005 15:27:12
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lut.Colonel John Shepp píše:
no me teda 2 roky anglictiny nestaci abych rozumel vedeckym kecum carterove a mckaye a zelenky.. sory na to je muj interdimenzionalni mozek zabezbecen moc tlustou transmolekularni vrstvou pokrytou endorfnima super nano molekulama..... :idea:

já se učim boužel německy a docela tomu už rozumím když jsem vyděl 7 sezonu sg-1 až nejnovější v ang společně s atlantis.

Příspěvek 22.9.2005 11:07:40

Odpovědět s citací

Lord_Hell píše:
Lut.Colonel John Shepp píše:
no me teda 2 roky anglictiny nestaci abych rozumel vedeckym kecum carterove a mckaye a zelenky.. sory na to je muj interdimenzionalni mozek zabezbecen moc tlustou transmolekularni vrstvou pokrytou endorfnima super nano molekulama..... :idea:

já se učim boužel německy a docela tomu už rozumím když jsem vyděl 7 sezonu sg-1 až nejnovější v ang společně s atlantis.

:D no ja si sice myslim ze anglicky umim jakz takz slusne (tzn. domluvil bych se s cizi formou zivota, ktera by cirou nahodou anglictinu ovladala) ale nektere dily SG1 a SGA me bez tituli (byt anglickych) dala slusne zahulit... :mrgreen:
Obrázek

Příspěvek 23.9.2005 19:27:46
Dworkin Airman
Airman

Odpovědět s citací

peetter píše:
Anonymous píše:
ale ti Převorove Ori to je sila... to je jako nake vory... nebo co... no hruza...

tohle beru jako poklonu nasemu Věrozvěstovi.

Jinak titulky jsou kvalitni a o tom neni pochyb. A Carterova i Mitchell jsou podplukovnici, jen se ty hodnosti v Usa tolik neprozivaj a pouziva se zkracene Colonel

Věrozvěst je moje dítko, peettere. Všechna pirátská práva vyhrazena :D
==Rebelian Translator==

Příspěvek 17.10.2005 20:59:02
jan Airman
Airman

Odpovědět s citací

PROSÍM ODPOVĚZTE !!!

Proč nový díl SGA-2x11 je až za tak dlouho ???

Příspěvek 17.10.2005 21:22:49
simpanc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jan píše:
PROSÍM ODPOVĚZTE !!!

Jen tak 8) (to asi ne) :lol: Prostě mají pauzu :?

Příspěvek 18.10.2005 03:43:55
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jan píše:
PROSÍM ODPOVĚZTE !!!

Je to tak jednoduché protože mynulí rok to bylo také takhle takže jsem se po půl roce dostal k 1 části SGA 1sezony i když byla odvysílana už druhá (Takhle to funguje když to pošle známý od známého a ten má známeho... někde v USA a palne to a pošle to) a jinak teď jak je net tak musíme všichni čekat na další díly. Myslím že 2 část ještě není hotova a dělají se poslední úpravy a nebo je to tím aby si televize ziskala sledovanost (asi tak nějak to dělá NOVA kecá že budou další sezony a banán vždy se vymluvý ale ty USA TV to udělat nemůžou bo by je to zničilo v té početné konkurenci).

Příspěvek 29.10.2005 16:02:53
Návštěvník

Odpovědět s citací

PROSÍM ODPOVĚSTE !!!!!

Vím ,že stránka je o SGA ale chtěl bych se zeptat jestli nový díl SG-1 (9x11) bude ve stejný termín jako SGA (2x11)

( MIMOCHODEM !!! stránka o SG-1 je dost zanedbaná !!!!!!!!!!!! )

PROSÍM ODPOVĚSTE !!!!!

Příspěvek 31.10.2005 00:18:39
Vitaj Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud jde o Stargate SG-1, tak na Sci-fi http://www.scifi.com/schedulebot/today.html zatím není nic jisté, ale 9. a 16. prosince by to mohlo být ono, jinde jsem SG-1 neviděl. :?

Naše oblíbená Atlantis(ne, že bych SG-1 něměl rád, ale 9. řada už není to pravé) vesele pokračuje 8) :arrow:

http://www.themovienetwork.ca/stargateatlantis/schedule.php
http://www.moviecentral.ca/schedule/schedule2/
To je v háji todleto!

Příspěvek 31.10.2005 15:26:43
Návštěvník

Odpovědět s citací

Doufám ,že nová stránka o SG-1 bude co nejdříve zprovozněná naplno.

Sice 9. řada je slabší než předchozí ,ale to se může změnit.
Zatím nová stánka o SG-1 vypadá dobře.( Jen tak dál !!! )

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM