Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Chyby v seriálu

Chyby v seriálu

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 15.2.2008 18:23:42
Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Gogan.skokan píše:
Mno to ale teda vyvrací teorii o tom, že nechali na Zemi základnu. Poněvadž nevím jak vy, ale já v prvním díle SGA viděl, jak zde město něco nechává a jsem si celkem jistý, že je to ta základna a nepřijde mi pravděpodobné, že by při evakuaci brali s sebou vozíky dronů. A pokud je nějakým způsobem měli vylepšovat v tom výzkumu, ok terém se zmiňovali ve 4x14, měli to tam říci. Talkhle to považuji za kravinu a dost velkou scénáristickou chybu :-)
Tak musim ti to vyvratit :)

Co takhle,ze kdyz odletali ze zeme udelali si tady zakladnu (muze byt).Potom vynalezli drony na nejake planete v Pegasu a az se vraceli zpet na zem dovezli si plany a vedomosti pomoci ktere zvetsili drony a jejich ucinost a dali ji na tu zakladnu,ktera tu jiz byla postavena :)

Hotovo a je tu dalsi teorie :)

Příspěvek 15.2.2008 19:52:35
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Co když tam zkoušeli ty malý Drony na lidi? Přeci jen ten větší Dron bude lehčí postavit, protože je větší :lol:
Je to jako s PC na Zemi, napřed byl počítač velkej jak místnost a ted je velkej jak nevím co :lol:

Bych řekl, že ty ananasy (aspon v té antarktidě) jsou udělaný ve Photoshopu nebo tak, protože někde to opravdu nesedí a to, že maj v jídelně ananas nebo doma (to má hodně lidí) nepovažuju za chybu seriálu :roll:

JJ, podle mě byla největší chyba v 04x11, kdy udělali z Auror ho*na a s Replikátorů najednou bytosti s IQ menším jak má Ananas :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 15.2.2008 19:56:39
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jur@'s: Ty ananasy nejsou chyba a ani nejsou udělané ve photoshopu. Ony tam skutečně a úmyslně jsou. Dával je tam jeden, zdá se mi, kameraman. Mnohem víc ukázek, kde se ananasy objevily, byly na přednášce na FFS. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 15.2.2008 22:12:23
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Russell: Ty by si na všecko měl nějakou teorii, ale co se smířit s faktem, že je to chyba. Pokud vím, tak Morgana říkala, že když se vrátili na Zem, našli ji zpustošenou a neviděli ždáný způsob, jak svoje Antikcký impérium obnovit. Že zde našli jen drsnou zem a primitivní lidi (něco v tom smyslu). Pak mi teda ale pověz, k čumu by jinak bylo to křeslo, který zde na Zemi při odletu města před miliony let nechali, hmm? Asi na parádu a na prohlížení map sluneční soustavy. Kdyby tady chtěli nechat jen nějaký odkaz, databázi, nenechali by tady asi i celý křeslo s přídavným napájením ze ZPM nemyslíš? Ty drony určitě vynalezli mnohem dřív, než na tý planetě ve 4x14.

Příspěvek 15.2.2008 23:03:56
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Co to má sakra bejt to s těma ananasama :lol:

Příspěvek 23.2.2008 13:01:14
-someone- Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně jako chyba příjde to, že na většině planetách jsou brány napůl v zemi = v místě, kde je překážka by přece musela po horizontu událostí zůstat nějaká rýha nebo tak něco.

A navíc, některý brány jsou tak blbě zakopaný, že by se musely hned převrátit.

Příspěvek 23.2.2008 13:32:12
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

-someone- píše:
Mně jako chyba příjde to, že na většině planetách jsou brány napůl v zemi = v místě, kde je překážka by přece musela po horizontu událostí zůstat nějaká rýha nebo tak něco.

A navíc, některý brány jsou tak blbě zakopaný, že by se musely hned převrátit.

a navíc, jak se může kruh točit, když je částečně v zemi, případně zadávat 8 symbol :roll:
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 23.2.2008 14:06:43
-someone- Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vlastně se točí jenom na Zemi, to víš my musíme mít vždycky něco extra - ale pomalej točící se vrek (asi už je za ty roky "ojetá" :lol: ) nám moc nepomuže.

Proč nemůžou ukradnout nějakou moderní v Pegasu :?:

Příspěvek 23.2.2008 14:10:10
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To není pravda. Tuším, že v 8x05 se taky točila brána a v 4x22 také. Je to způsobený dostatkem energie. To, že se jinde netočí je podle mě výsledek toho, že je v DHD zavedeno nějaké šetřící optaření energií.

Příspěvek 24.2.2008 18:58:40
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo ta brána v zemi je opravdu vadná,protože by se mohlo stát že někomu kdo projde tam třeba zůstane noha
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 24.2.2008 19:08:08
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

-someone- píše:
Vlastně se točí jenom na Zemi, to víš my musíme mít vždycky něco extra - ale pomalej točící se vrek (asi už je za ty roky "ojetá" :lol: ) nám moc nepomuže.

Tak ona se točí, protože se v podstatě vytáčí ručně. Když chceš zadat adresu bez DHD musí se otáčet bránou a protože my DHD nemáme, tak je použité automatické ruční vytáčení. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.2.2008 20:02:28
rossifan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Spec.Fugaz píše:
Jak se na to dívám tak žadnýho kameramana v záběru asi nenajdu

Tak si pust díl SGA 3x11 (Return part II). Jak tam je Woolsey a čeká na Jacka. Jack příde a podává mu nějakou tyčinku a jde dál tak se v těch dveřích kterýma přišel se pak objeví kus kameramana (je to v čase cca 1:30-2:00)

Jinak pak měla Teyla v jednom díle v pupku piercing což mi moc k protsté vesničance moc nejde

Příspěvek 24.2.2008 21:00:58
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ahoj ..vsimli jste si v dile kde Ford nadopoval teylu a ronona tim enzimem a sli prepadnout tu hiveku??tak jak nadopovanej rodney zadaval adresu na atlantis tak si vsimete ze za DHD se hejbe nejaka ruka a docela dlouho!!

Příspěvek 24.2.2008 21:33:32
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tomuhle říkám pořádný příspěvky,hned si tu ruku a kameramana prohlídnu :d
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 24.2.2008 22:56:48
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to rossifan: pouštim si to furt do kola ale žádnýho nevidim :roll:
to meisterochmi: jo ta ruka jo hustá ale kdybych měl lepší kvalitu videa tak bych si toho asi všim už dřív :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Obecné