Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Eli Stone

Eli Stone

Příspěvek 23.2.2008 10:37:16
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Eli Stone je nový seriál, zatím má 4 díly, jež zdánlivě vypadá jako Ally, taktéž právník který má halucinace, ale nakonec se dozvíme že je má kvůli nádoru na mozku, nachází podporu v čínském léčiteli jež mu řekne že je prorok atd. A Stone se z normálního právníka stává zastáncem utlačovaných, samozřejmě to nejde jednoduše, je to velmi zábavný seriál a halucinace které má tomu dodávají vtip. Představte si že se milujete se svojí snoubenkou a najednou okolo vás lítají kulky a valí se přez vás armáda vojáků či začne zpívat chlapecký kostelní sbor, je to velmi zábavný seriál jež poslouží jako oddychovka a má to velký potenciál........... :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.5.2008 19:23:05
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to je mrtě řipovní seriál, koukam na to na AXN a při každym díle se aspon 5x zasmeju.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 02.6.2008 11:25:46
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sem si nastavil nahrávání druhého dílu jenomže se mi nenahrál :(
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 03.8.2008 21:39:22

Odpovědět s citací

Nemáte někdo nahraný desátý díl ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 04.8.2008 11:50:48
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak na torrentech je to celý, teda anglicky, já osobně bych se na žádnej seriál už česky nedívám.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 04.8.2008 12:52:37

Odpovědět s citací

Eli stone je nababován do češtiny opravdu dobře.
A má angličtina není na tak vysoké úrovni abych pochytil všechno co říkají.

Příspěvek 04.8.2008 17:32:38
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

bob_1: Na Eli Stone existujou titulky ;)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 04.8.2008 22:47:12

Odpovědět s citací

to bych ale na titulky pro desátou epizodu musel čekat mnoho měsíců :wink:

Příspěvek 23.1.2010 20:20:34

Odpovědět s citací

Neposkládal jste si někdo tohle OST ?
http://www.tvshowsongs.com/elistonemusicseason1.html
A neviděl někdo z vás bonusy k tomuto seriálu ?

Zpět na Další seriály