nechci vám do toho kecat ale kouknul bych se jestli to neni v německých, nebo britských obchodech vyhnete se tim řadě problému s dovozem mimo EU a dalším..
Mě se ten bránoidní přívěsek taky už hodně dlouho líbí. S nákupem přez ebay ale nemám žádný zkušenosti. Pokuď by se z tohohle něco vyvinulo, s největší pravděpodobností bych se taky přidala.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
Tohle fórum/téma bude asi moje zkáza. Rodinu jsem poslal do roku 2008 a chystám se po 2896. dokoukat svoje oblíbený scény. Ale než odejdu.
Jeden z vás mě nakrátko kontaktoval s prosbou o pomoc při objednání. Vzhledem ke snižujícímu se obsahu krve v mém alkoholu jsem se stal mimořádně svolným takže to asi udělám. Předpokládané podmínky budou následující:
- předpokládaná celková cena (za ring) bude 400 - 450 Kč
- dodavatel sice udává silver, ale podle mého ohadu to bude metalizovný plast
- dodací termín odhadem šest týdnů
- na ebay je zatím k mání jenom kroužek, s áčkem uvidíme
- osobní vyzvednutí v jednom pražském knihkupectví (změny nejsou vyloučené)
Jestli někdo pořád o přívěsky stojíte, napište SZ. Asi to bude step by step, ale co na tom.
Žádná moudrost mě v současném stavu nenapadá, tak jdu zpátky do svého kina.
Čím složitější je mysl, tím větší má potřebu jednoduché zábavy.
4 Mark Jackob koukám že honíš příspěvky, co? ... za posledních 10 minut v deseti tématech ... dobrý Abych nebyl úplně off-topic - s těmi přívěsky to tady docela usnulo ... asi pořídím na e-bay něco sám ...
4 Mark Jackob koukám že honíš příspěvky, co? ... za posledních 10 minut v deseti tématech
jo máš celkem pravdu ale vždycky souvisej s topicem tagže je to v poho, ale ten přívěšek by se mi fakt šiknul páč moje holka je strašnej fanda do SGA a má za měsíc narozky tag bych ji chtěl udělat radost