no tak s Wraithama bojují sice už od první řady, ale nevím jestsli "bojují" je to správné slovo...teďka ve 4. řadě se tomu boj nedá říct. Genii už pro ně nejsou hrozbou - pokud nepočítáš nějaké odpadlé frakce a Replikátoři už taky nejsou...takže zákonitě musí nastoupit nějací noví bad guys
P.S.: dva příspěvky pod sebe se nepíšou!
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img] *Co myslis ze se stane po smrti? *Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se *Zajimave, z jake viry to pochazi? *World of Warcraft
Podle mne, že "bojují s Wraithy" vážně není to správné slovo. S nimi se totiž tak nějak nedá bojovat. Je to velice mocná rada a jejich vyhubení v nejbližší době nehrozí. Ve válce s nimi přímo nejsou, ale občasné boje se vyskytnou. Podle mne by nová rasa vážně nebyla špatná...
válka z wraithy to není až tak vadný! dokážu si to živě představit: mateřské lodě wraithů obléhají atlantis, když najednou z hyperprostoru vyletí daedalus a apolla a začnou do nich šít energetickýma zbraněma! a wraithové sou v pr....!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!
no, podle mě asi ani W řídící centrum nemají....jak už kdosi zmiňoval začali být hodně teritoriální, protože bylo málo jídlo(lidí)...takže pochybuju že by byli tak jednotní aby měli nějaké wraitcké SGC...i když je to samozřejmě zajímavý nápad ...to by se pak mohlo jmenovat WC - Wraith Command
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img] *Co myslis ze se stane po smrti? *Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se *Zajimave, z jake viry to pochazi? *World of Warcraft
invaze SASW bude, pokud na to scenaristi zase nezapomenou jako na všechno, ale podle me se vrati replici, protože jich stači malo na to aby se vrátily, sami jste to v 03x05 videli,
nova dlouhodobě nepřátelská rasa v pate serii podle mě nebude
Vypadalo pekne jak Caldwell byl ovladany Goa'uldem co takhle nasadit jednoho do hlavy i Sheppardovi na par dilu, bylo by to zajimavy Vzdycky se da vymyslet, jak se tam ocitli Goa'uldi navic technicky vyspelejsi nez kdy predtim.
pochybuju ze by Sheppamanovi dali neco do hlavy...ten je nedotknutenej...
no to ne ale predstav si ty miliony, mozna miliardy fanousku Shepparda...co by si pocli, kdyby z neho byl goauld?
ale to je OT...
Jasne ze by ho zachranili (prekvapive) ale na par dilu kdyby z nej byl Goa'uld a predstavili se komplet novi, s techama co rezou i do Wraithu a Lidem se chteji mstit za likvidace Systems of Lords...
Ach ano, za par tisic let se nic nedelo, a zrovna v tu chvili prileti rasa hmyzaku nebo se necekane nejaka stara vrati, nahodicka To uz lepsi tam nandat nejakou znamou/neznamou
Podle me Goaldi patří do SG-1 tak jako Wraiti do SG-A, nemělo by se to míchat...i když by to mohlo být zajímavý. Ja jsem buď pro SASW nebo pro otevřenou válku s Wraity
- Furlingove (moznost, ale zase by byly nake kecy o dalsim vykradani SG-1) - Jacíkoli hmyzácí (už nuda nět ) - Kyborgove (kopčení Borgů a Stroggů) - Eterické bytosti (Ori, Stíny) - Zlí Antici, co chtějí rozstřílet a zotročit všechno?? Tak takoví ne, neměli bychom šanci, a vidět jak je snadno porážíme, bych prokopnul obrazovku - Goa´uldi (vim ze je vsude cpu, ale kdoví, muzete si dycky vymyslet cokoli, treba ze jsou z jine galaxie plus zahada kde se tam vzali) - Obří mozek čehosi co komanduje armády droidů - Komplet robotická rasa, ale nikoli Replikátoři (spíš něco jako Altairští androidi)
Zapomněl jsem na něco doplňte
Vím že je už asi na to pozdě,ale zrovna sem se zase koukal na úvoďák ke Stargate,a tam bylo jasně řečeno:"Cestoval napříč galaxiemi(Ra),aby našel způsob,jak obejít smrt".Takže je docala možny že přiletěl z Pegasu..no je to jen moje teorie..
Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!“ O’Neill: „Co?!“ Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!!“ O’Neill: „Já jsem právě chtěl říct úplně to samé.“
Tak za prve Ra nemel technologii na cestovani galaxiemi za druhe podle uvodniho filmu jak vyslali poprve sondu skoncila nekde v Kalianske galaxii coz je nemozne protoze Ebidos byla nase nejblizsi planeta z branou. Za treti kdyby se Goa'uldi objevily v Pegasu tak Wraitove by je tam nenechali.