Lidi, tak já taky šťastně dorazila do Prahy i k sobě na koleje. Bohužel tam nemám net, a proto se ozývám až teď. Snad to nevadí.
Bylo to naprosto senzační. Když se mě někdo zeptal, jaké to bylo, odpověď "zůstala jsem tam o šest hodin déle" mluvila za vše. Strašně ráda jsem vás všechny poznala a o to radši se s vámi zase uvidím. Takže toho 29.3.?
Han Ellen: Já si tě pamatuju.
Klenotka: Pokud zvládáš jízdu nočním vlakem na první ranní bus, tak tě srdečně zvu do našeho kupéčka.

Tedy mého a Nessiného.
no.7: Super report, super sraz. Fakt za jedna.

Po dlouhé době to bylo velice příjemné někam přijet a nemuset být organizátorem.
Pet Holly a spol. Konečně už to nejsou jen rozmazané tmavé siluety spacáků
ermendil: Ermendil! Ahááá...mno...omlouvám se, ale myslím, že u mě už asi navždy zůstaneš jako Hergotkrucifix.
Jur@´s: Ano, kulečník byl opravdu velice fajn. Kluci vedle fakt solidně váleli a myslím, že holky (Leja a Miniel), které tvrdily, že to nehrály nebo hrály strašně dávno, válely taky. Ano, ano, i ty, Nessie jsi byla úžasná.
Sevca, no.7, Wix, ermendil: Díky kluci, že jste tam s námi počkali až do té půl třetí. Bylo to fakt moc příjemné.
A tobě Wixi, patří dík za Vysočinu i za tu hru kulečníku.

Jsi dobrý.

Kdyby nebylo tebe, tak bychom nejspíš venku někde mrzli nebo skončili u toho krabičáku v parku.
Ness: Ty motorky a autíčka musíme příště zopáknout.
Díky a už se na vás zase těším. Jdu zkontrolovat fotky

Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"