Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 9.2.2008 - Torri Higginson v 5. sérii nebude

9.2.2008 - Torri Higginson v 5. sérii nebude

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 09.2.2008 11:37:13
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nebral bych to tragicky. Treba jí nabídli takové podmínky a plat, které by každého herce jejího formátu urážely. :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 09.2.2008 11:48:10
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já si myslím že to problém není, v SG je tolik otevřených příběhů, že se tento v té kupě jen ztratí.
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 11:51:54
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přiznám se že tohle je pro mě zklamání, po konci BAMSR sem se tešil na pokračování :roll: Na druhé straně je příznačné, že když oni kopli do zadku na konci 3.řady, tak když teď ji zase chtěli tak kopla do zadku ona je... ale je to škoda.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 09.2.2008 12:01:40
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak určitě je škoda, že se Torri neobjeví a je škoda i toho příběhu, který se mohl vyvinout, ale co se dá dělat. Konec konců nebude to první ani poslední slibně vypadající příběh, který bude v SG zazděn :roll:

Příspěvek 09.2.2008 12:14:52
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tak to je Totaly Awesome! :D Nejlepší zpráva od doby co řekli, že v 4 řadě se ukáže jen párkrát :lol: :lol: :lol:

A co se týče té "naťuklé" linie - myslím že to nebude problém.... Prostě jí tam nebudou ukazovat a ty přeživší replikátoři si můžou dělat co chtěj. :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 09.2.2008 12:20:57
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Je to smutné, ale nepřekvapuje mě to.
Ta naťuklá story mohla být hodně zajímavá, jasně, že jí mužou dokončit i bez Liz, ale to už nebude to, na co jsem se v 5. řadě tolik těšila :cry:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 12:49:23
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Můžu říct jen, že mě to mrzí. Torri je úžasná osoba a moc mě mrzí, že už ji neuvidíme. Zase postava, která zmizí bez vysvětlení. Naštvali mě tím, hodně, hodně moc. Kdyby ji vůbec nevyhazovali, tak by udělali nejlíp.
Ale vlastně jim to přeju. Sami si to nadrobili. Dobře Torri. Aspoń ukázala, že se s nimi nechce zdržovat. Kvůli pár štěkům za sérii si nenabourá celý program a dělat to kvůli lidem, kteří ji vyhodili? Nedivím se jí. Torri u mě zase o kus stoupla, tedy jestli to ještě jde. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.2.2008 12:55:45
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ne, to ne... :( :cry: :cry: .
Naděje, že se tam objeví (což bylo po BAMSR "skoro jisté") mi trošku ulehčovala a lehounce tlumila zklamání nad minulostí. Je to jako by mi někdo dal zničehonic ránu pěstí. Ještě tomu nejsem schopna tak docela uvěřit. Jsem naštvaná na tvůrce, že ji vůbec kdy vyhodili, jsem naštvaná na ni, že to teď odmítla. To ne...
Elizabeth... :( :cry: :cry:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.2.2008 12:57:47
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, nedivím se ji.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

:)

Příspěvek 09.2.2008 13:03:56
Cre@tive Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

..........toto je definitívny koniec Atlantisu vážení, lebo každý sa tešil,že v 5.sérii urobí Elizabeth v Atlantise "bordel" a teraz nič + tie otrasné zmeny v hlavných postavách, mám pocit,že 5.séria bude posledná,lebo takto sa seriál nemá už kam posunúť,lebo každý fanúšik bude čakať na návrať Elizabeth,ktorý sa aj tak konať nebude......... :( :( :(

Příspěvek 09.2.2008 13:15:51
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Je to obrovská škoda, že Torri končí, ale dalo se to čekat.
S tím neukončením story bych moc nepospíchal. Klidně se může v nějakém díle střetnout Apollo nebo Deadalus s jejich Aurorou, zničí ji a to bude konec.... Ale je to vážně škoda, ten příběh se mohl velice zajímavě rozvinout.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 09.2.2008 13:59:11
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Každá akcia má aj svoju reakciu a tu ju máme. Vahodili Torri a pritiahli Amandu do SGA, ale objavila sa len v niekoľkých epizódach a nebola tá Sam, ktorú všetci poznáme z SG-1. Je jasné, že nemohla vymýšlať nič svetaborné, lebo na to tam majú Rodneyho, a tak tam vlastne nič moc nespravila.
Elizabeth bola skvelá - jej výstupy mali vždy čosi do seba a tiež bola plnohodnotným členom Atlantisu. Nemali ju vyhodiť a myslím, že aj oni sami si teraz trieskajú hlavy o stenu. Riadne to vedenie SGA posr.... a Torri im to oplatila. Tak im treba aj keď je to škoda. :(
Ja sa však na Atlantis teším aj napriek tomuto všetkému. Veď ešte stále tam je John, Rodney, Ronon, Lorne, Radek atď, postavy, ktoré majú ešte čo ponúknuť. A aj keď sa veliteľom stane Woolsey, tak na druhej strane, vráti sa nám Carson a na to sa oplatí tešiť. :)

Čo sa týka rozbehnutého príbehu, bude tam určitá diera - teda aspoň pre mňa. Ale kto vie, možno jedného dňa v nejakej X-tej sérií (ak sa jej dožijeme) tento príbeh dokončia. ;) - no čo, snívať je dovolené :)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

:)

Příspěvek 09.2.2008 14:00:54
Cre@tive Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

..........celkovo teraz vyznie časť 4x11 absolútne smiešne a oničom, pretože bol načrtnutý dej,s ktorým sa mohlo hýbať zopár sérii,ale takto bez Elizabeth, akože naozaj si neviem dosť dobre predstaviť ukončenie jej postavy, čo tam tak medzi rečou povie Teyla, že jéééjda zabila som Elizabeth?.......neviem no, mne to príde aj dosť podraz od Torri, pretože Atlantis jej priniesol slávu a ona teraz, keď mohla pomôcť seriálu,tak mu dala košom.........no možno jej ponúkli smiešne podmienky zmluvy,tak si povedala,že tak to teda nie.......

Příspěvek 09.2.2008 14:21:30
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Od Torri to podraz nebyl. Podle mě se zachovala správně. *Oni* vyhodili jí, a teď by se jako měla milostivě vrátit, když jí si uvědomili, že tam nějak chybí a chtějí ji zpět na pár epizod? Svět je krutý a ten herecký zvlášť a kdyby se Torri měla objevit jako v BAMSR, totiž 30 vteřin v každé epizodě, tak jí to za to nestojí. A Torri měla kariéru už předtím, jediní, komu SGA něco herecky mohla dát, jsou Rachel a Jason.
Navíc, Torri řekla, že se vrátí za předpokladu, že ta linie bude dobrá a bude dobře napsaná. Prostě nebyla spokojená. Je to obchod, jako všude jinde. To, že je to "náš milovaný svět SG" na tom nic nemění. Taky bych s nevrátila udělat "laskavost" do práce, odkud mě předtím vyhodili.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.2.2008 14:27:00
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: no ono to bude asi ten problém, ta linie vůbec není napsaná :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 09.2.2008 14:32:08
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja súhlasím s Klenotkou. Vedenie ju vykoplo a teraz ju chcú späť. Musela by byť riadne naivná, alebo nahlavu, aby sa vrátila (alebo by ten zatiaľ neexistujúci scenár musel byť riadne dobrý). Mali najskôr rozmýšlať a prehodnotiť všetky možnosti, predtým ako ju vyhodili.
Keď to chce niekto brať ako podraz, tak určite nie zo strany Torri ale zo strany tvorcov. :)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 09.2.2008 14:44:28
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

supr zprava , torri moc nemusim

Příspěvek 09.2.2008 14:58:30
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď můžu říct, ža SGA jde do hnoje... Torri se zachovala jak nejlíp mohla a alespoň těm arogantním scénáristům vmetla do tváře to, čím se nás snaží krmit (skoro) celou S4. Nejprve vyhodí Liz a nastr čí tam naleštěnou Sam, která má v S4 hodnotu menší, než kus nábytku. Pak daj Liz jeden záběr v BAMSR a na tuhle linii celou řadu nenavážou. Jestli budou chtít místo v S5, kde měla bejt Liz zaplácnout Sam, tak asi vyletim z kůže.

Kde jsou ty doby S1, kdy jsme zoufale hledali obranu proti Wraithům, Liz byla duší Atlantis, na Zemi nepobíhali replíci a Sam si nehrála na velitele v Lizině křesle... chjo!
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 09.2.2008 16:07:33
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja mam spis pocit ze ctvrta serie je hodne luxusni

Příspěvek 09.2.2008 16:11:09
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je to škoda, ale v její situaci se jí nedivím...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 09.2.2008 16:19:37
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pokud nema serial pevne napsany pribeh, ktery se musi dodrzet za kazdou cenu, muze dopadnout vselijak :? :wink:

Na čtvrtou řadu rozhodně neplivu, doslo tam k par faux pass, jako byl Missing, ale celkově je tadle řada pořád kvalitní. :wink: Hnidopichové chyby najdou úplně všude. :arrow:

Zkusme byt ohledne Weirove/Higginson trochu optimistictejsi. Jednak se jeste 5. rada nenataci, stavka scenaristu skoncila pred par dny, a "nikdy nerikej nikdy" :lol:
Ekonomové velkých společností zkrátka nemají koule riskovat místo návrhem větších investic a spolehnou se na taktiku "za malo penez hodne muziky" ale premyslet takhle zrovna u SG je capina :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 09.2.2008 16:25:00
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zase by to chtělo znát větší podrobnosti. Může tam být něco, co může ovlivnit celý pohled na věc.

Mno, ono říct "ha, ta jim to nandala" ...mno, tak to bych ani neřekla. Oni to akorát buď přejdou nebo tu linii upraví s tím že někdo nový u replíků řekne "Elizabeth to začala, pak se něco špatného stalo a teď jsem tu já a budu je vést". Mno a je to. Pochybuju, že pro ni plánovali nějakou rozsáhlou linii.
Na jednu stranu Torri chápu, ale na druhou zase...tolik snahy a tolik nadějí od fanoušků...to mi přijde nefér. A je fakt, že si sobecky myslím "A co Elizabeth..?" Protože tu postavu miluju a vědomí, že skončí tak, jak to teď vypadá (nedořešená, ze záběru a taky mrtvá), to mě nesmírně, opravdu nesmírně mrzí. Kdyby alespoň skončila dobře...živá a někde na Zemi. Spokojila bych se s tím, protože by Elizabeth byla v pořádku. Tohle je prostě.... ne, nedokážu se s tím jen tak smířit. :(

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.2.2008 16:31:44
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tohle bych ale zase na Torri neházela. Měla v BAMSR kolik, minutu na konci? Tohle bych velkou rolí nenazývala a pokud na začátku slibovali, že "Elizabeth bude mít svou vlastní, velmi neobvyklou linii", tak jim to s prominutím opět nevyšlo, protože to jen naťukli a dál nic. Torri navíc už před časem na nějakém conu upozornila, že se do SGA vrátit nehodlá a já jí to nemám za zlé a chápu ji.

Příspěvek 09.2.2008 16:42:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já to na ní házim částečně. Nejraději bych vymlátila duši z toho, koho napadlo vystrčit Elizabeth. Ale nedokážu říct..."jo, v poho, Torri úplně chápu a naprosto ji v jejím rozhodnutí podporuju"...protože to není pravda.
Dopr...já mám tak blbou náladu :?

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM