Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 24.10.2005 - SG-1 i Atlantis pokračuje

24.10.2005 - SG-1 i Atlantis pokračuje

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

Příspěvek 25.10.2005 11:36:51
Libor Luštinec

Odpovědět s citací

Tak tahle zpráva mě taky potěšila. Když jsem viděl před deseti lety film Hvězdná Brána s Curtem Russelem jako plk. O'Neilem a Jamesem Spaderem jako doktorem Jacksonem, nikdy bych nevěřil, že seriál, který na tento film "volně" pokračoval, může být vysílán déle než 4 roky - ale jak vidíte, bude to už deset. Za těch 8 a půl zatím odvysílaných sérií sme stihli navštívit přes 250 planet, cestovat časem vpřed i vzad, zničit zařízení za stovky miliard amerických dolarů, a objevit pravdu o našem původu. Právě teď určitě všichni čekáme na příští měsíce, abychom věděli, jak to dopadne s SGC a celou Amerikou, která je právě teď zcela izolována od světa kvůli moru věrozvěstů.

PS: Tenhle web taky není špatnej... :wink: Jen by to tu chtělo nějakou webovou hru... :roll:

Příspěvek 25.10.2005 12:15:32
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Libor Luštinec píše:
Tak tahle zpráva mě taky potěšila. Když jsem viděl před deseti lety film Hvězdná Brána s Curtem Russelem jako plk. O'Neilem a Jamesem Spaderem jako doktorem Jacksonem, nikdy bych nevěřil, že seriál, který na tento film "volně" pokračoval, může být vysílán déle než 4 roky - ale jak vidíte, bude to už deset. Za těch 8 a půl zatím odvysílaných sérií sme stihli navštívit přes 250 planet, cestovat časem vpřed i vzad, zničit zařízení za stovky miliard amerických dolarů, a objevit pravdu o našem původu. Právě teď určitě všichni čekáme na příští měsíce, abychom věděli, jak to dopadne s SGC a celou Amerikou, která je právě teď zcela izolována od světa kvůli moru věrozvěstů.

PS: Tenhle web taky není špatnej... :wink: Jen by to tu chtělo nějakou webovou hru... :roll:

no co se tyka webovych her... tech je na inetu spousta a mnoho se jich prave chysta... bohuzel jako soucast tohoto webu zadnou webovku necekejte protoze provozovatel hostingu to nepovoli z duvodu nadmerneho zatezovani serveru takovouto aplikaci... ale precejen v sekci Extras/flashove hry nejakou tu webovou flashovku pro zahnani nudy mame ;) a chcete-li plnohodnotnou hru tak nezapomente vyplnit soutezni kviz na sg1 projectu o sg alliance ;)

Příspěvek 25.10.2005 13:53:08
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Co dodat :lol:

:afro: InDeed :afro:

Příspěvek 25.10.2005 14:25:36
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Je to skvělý. Nepochybovala jsem, že obnoví SGA. U SG1 už pochybnosti hlodaly, ale to asi podvědomě i u SGA. Doufám že Atlantis má před sebou minimálně tolik sérií. Jen mám trochu strach, co s by se z toho mohlo vyvinout. Mám obavu, že nakonec narazí na živé antiky, jak si vesele plují galxií...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.10.2005 15:34:05
Anubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:D :D :D Tak to konečně daly na papír... by mě zajímalo jesly někdy taky natočí horizon....

Příspěvek 25.10.2005 15:44:01
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm no aby tu nechyběl i můj komentář na věc. Tak se my zdá že válka s Ori jen bude přádná měla, snad to bude stát za to, když jsou povznesení (nebo co to vlastně jsou)a snad tam bude použito něco z velice moc vyspělé Antické technologie.

Příspěvek 25.10.2005 16:43:49
noviluk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

super na atlnatis se moc tesim a na sg-1 taky ale prece jenom nechci sg-1 zatracovat ale prece jenom myslim ze tou desátou radou uz to asi skonci a země s hvězdnou bàanou se bude objevovat jen občas v atlantisu a jinak jak se tu bavite (ne jen tady) porad o tom ze se v atlnatisu nic moc novýho dit nemůze tak se ptám proc by nemohlo sg-1 bojovala s goauldy 8 řad a sice byly spatný díly ael byli i dobrý a to k tomu patři myslim ze kdyby se z sg1 vybrali jen dobày díly tak by to bylo na nejake 4 řady
Jack: "jaký máš z Alara dojem?"
Teal'c: "že před námi něco tají"
Jack: "co asi?"
Teal'c: "to nevím, vždyť to tají"

Příspěvek 25.10.2005 17:26:28
Dr. Berg Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hned je mi líp, tohle mě absolutně jenom potěšilo :) ... už aby to bylo

Příspěvek 25.10.2005 19:37:58
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Dr. Berg píše:
Hned je mi líp, tohle mě absolutně jenom potěšilo :) ... už aby to bylo

no prozatim si pockam na dokonceni soucasnych sezon a az pak se zacnu tesit na dalsi rady ;)

Příspěvek 26.10.2005 14:20:08
Neznámý

Odpovědět s citací

Taky mně samozřejmě těší, že jse dočkáme dalších řad, ale přeněji bych chtěl vidět druhé půlky těch stávajících, a právě počítadlo, které tu na stránkách máte mě trochu mate a zaráží. Pokud se nepletu, taky by se ty zbylé díly měly vysílat někdy koncem listopadu, ale na počítadle se zobrazuje nejakýh 1487 dní...Tak kdy že se to skutečně dočkám dokončení stávajících řad?

Příspěvek 26.10.2005 14:35:33
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Neznámý píše:
Taky mně samozřejmě těší, že jse dočkáme dalších řad, ale přeněji bych chtěl vidět druhé půlky těch stávajících, a právě počítadlo, které tu na stránkách máte mě trochu mate a zaráží. Pokud se nepletu, taky by se ty zbylé díly měly vysílat někdy koncem listopadu, ale na počítadle se zobrazuje nejakýh 1487 dní...Tak kdy že se to skutečně dočkám dokončení stávajících řad?

pocitadlo odpocitava cas do dalsi epizody pomoci aktualniho casu, ktery ziskava ze systemu tveho pocitace... takze jestli se ti tam zobrazuje nejaka nesmyslna hodnota znamena to spatne nastavene hodiny respektive cas v tvem pocitaci...

Příspěvek 26.10.2005 20:08:44
Návštěvník

Odpovědět s citací

STARGATE RULLEZ
Tak to je ReAllY COOL!!!
I když se stoupající kvalitou pochybuji, že SG-1 se nedočká ještě 2-3 řad. A Atlantis jako "rozjíždějící se" seriál, totéž.

SG4EVER

Příspěvek 29.10.2005 21:07:29
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Měto také velmi potěšilo.

Už se těším na nové díly.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik