Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 07.2.2008 18:55:39
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak podle té odpovědi co dostal Vlad mi připadá, že o Atlantis na Nově slyšeli snad prvně. Jsem si myslel že tam jsou zabržděný a teď se mi to akorát potvrzuje :thumbsdown:

Příspěvek 07.2.2008 20:09:44
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Krásné slovo zabrzděný, dle mého názoru je to řečeno velmi jemně. Jen se podívejte kolik je zajímavých nových seriálů. A oni z toho snad vysílají jen LOST a DR. HAUSE. Ale jinak jejich programová nabídka stojí za dvě věci. Jinak co vím, tak tam nemají žádný scifi seriál. Ze seriály se tam sice roztrhl pytel ale koho zajímá růžová ordinace, Ulice, To je vražda napsala, Lenssen & spol, Walker Texas Rangers. Mně tedy ne. A tyhle seriály dávají každý den a to jsem tam nepsal všechny.

A ta paní Oudovátu našli kde? Ta si podle mně ráno přečte jeden mail napíše resp. vybere jednu odpověď z předem předepsaných a tu kopíruje, kopíruje a kopíruje do všech mailů. :x

Rozhodl jsem se je otravovat do té doby, dokud paní Oudová nevymyslí novou odpověď, která odpoví na můj mail, tak jak jsem to v mailu požadoval. A pokud ji chodí tolik mailů, že nestíhá vymýšlet odpovědi tak ať NOVA přemýšlí nad personálním obsazení oddělení.

STARGATE ZDAR
NAZDAR

Příspěvek 07.2.2008 20:21:34
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

henzis píše:
Vlad Dracul píše:
A vubec, co takhle se domluvit, jestli se nas najde aspon deset, co by ustavicne otravovali telefonaty a mejly? :) :)

:idea:

Ja jdu do toho s tebou, ale myslím si že po týdnu budem v jejich spamovém koši.

Budeme obmenovat nekolik e-mailu a nazvy predmetu co nejvic :)

Uz mam napsano nekolik verzi :D

To mi pripomina film "Osvobozeni z veznice Shawshank", jak kazdy tyden posilal dopis na ministerstvo spravedlnosti, at daji veznum nejake dotace na knihovnu.

Po case dostal nejak sto dolaru a hromadu starych knih a prosbu at uz je neotravuje, a on rekl "No vida a trvalo to jen pet let...ted budu posilat dopis kazdy den." :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 07.2.2008 20:27:36
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

henzis: Vo všetkom s tebou úplne súhlasím, ale mám zlú správu, čo sa týka tých vymenovaných seriálov. Koho to zaujíma? Bohužiaľ existuje príliš veľa ľudí, ktorí sú na ordinácií alebo ulici závislí a my scifisti si potom môžeme pískať :roll: Dôkazom sú napríklad moje spolubývajúce na internáte - ja sa potom radšej vždy odplýžim k PC a pozerám si svoje ;).

Lenssen & spol. - veľmi by ma zaujímalo akú sledovanosť má táto kravina.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 07.2.2008 20:27:38
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uděláme nějaký frontalní útok. Pošli maily na které to posíláš. Já mám momentálně zatím 10 mailů a udělat nový není tak těžký.

ZIZI jo máš pravdu, některé ty seriály zajimají. Ja novu pouštím jen v PO na HAUSE a pak o víkendu na nějaký ten film.
Naposledy upravil henzis dne 07.2.2008 20:29:30, celkově upraveno 1

Příspěvek 07.2.2008 20:27:49
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bezva za pet let budeme mít Atlantidu na Nove. A sakra! filmy nejsou realita....hmm. :cry:

EDIT: Citaci používáme s citem. RomanArts

Příspěvek 07.2.2008 20:30:00
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to Vlad: abys nakonec neřek: No vida trvalo to jen 10 let, ale co jsem to vlastně po nich chtěl? :D :D :D

Příspěvek 07.2.2008 20:32:33
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ono už pak asi nepůjde o seriál StarGate ale pak už je o princip. Už vidím jak Oudová šedivý z fanoušků StarGate kteří ji budou provázet i v jejích nejtemnějších hodinách a snech.

Příspěvek 07.2.2008 20:36:24
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jen si tak říkám jestli nějaká Oudová vůbec existuje (docela divný jméno). Jestli na Nově tak nepojmenovali zařízení na automatické odpovědi otravných dopisovatelů aby se jich zbavili. To ale ještě nepoznali fanoušky SGA :twisted:

Příspěvek 07.2.2008 21:02:29
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Linda Oudo existuje jako osoba ženského pohlaví a startovala na NOVA author CUP 2007. Co tak jít letos a s paní Linda Oudová se seznámit :lol:

Příspěvek 07.2.2008 21:04:21
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Oudová existuje... je to opravdu PR manažerka Novy. Neby myslíte, že jakýsi počítač se účastnil Nove Author Cupu (use google)? :-D

To že SGA vysílat nechtějí, není její vina... dopisové pouze přežvýkává informace od ostatních oddělení...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.2.2008 21:08:50
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No není to její vina ale my chceme plnohodnotné odpovědi na naše konkretní otázky. A jestli nestíha tak to je chyba pesonálního složení a ne naše.

Příspěvek 07.2.2008 21:29:07
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Táto akcia je síce pekná, ale niektorým názorom nie tak celkom rozumiem.

Rozčuľujete sa tu, že Nova vysiela samé hlúpe seriály. Súhlasím, lenže Nova nie je žiadna sociálna ani charitatívna organizácia a bude vysielať seriály a filmy, ktoré jej prinesú čo najväčšiu sledovanosť. A čo si pozrie viac ľudí, "nejakú" Hviezdnu bránu, alebo Ordináciu ?
Tie automatické odpovede, do ktorých sa doplnia údaje na základe prijatého mailu, nie sú ničím nezvyčajným. Určite ste sa s nimi už stretli a zdá sa mi, že len preto, že sa jedná o vašu (našu) milovanú hviezdnu bránu, jednáte pomerne podráždene. Pri počte mailov, ktoré Nova určite každý deň dostáva, je nereálne, aby odpovedali zvlášť na každý email (a obzvlášť, pokiaľ sa jedná o takúto masovú akciu). Čo ste čakali ? Nakoniec ste predsa len dostali jasnú (aj keď zamietavú) odpoveď.
Ďalšia vec, akcia sa volá "Prosba o bránu", ale mne to, súdiac podľa tunajších reakcií, príliš ako prosba nepripadá :)

Na záver by som chcel zdôrazniť, že v Nove určite nepracujú až takí blbci, ako sa tu poniektorí snažia prezentovať. Som si istý, že určite zvažovali aj možnosť vysielania Atlantisu (a iných sci-fi seriálov), no zrejme zistili, že by to nebolo rentabilné. Musíte si uvedomiť, že sci-fi žáner určite nie je nejakou masovou záležitosťou (ako už spomínaná Ordinácia)...
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 07.2.2008 22:22:58
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nezjistíš co má větší sledovanost jestli hvězdná brána nebo ordinace. Dokud je nezačnou vysílat. Ale existují i seriály které by měli větší sledovanost než uvedené seriály. Pokud vím tak NOVA má dva programy takže místa kam by se vešla Hvězdná brána je dost. A ještě myslíš si že 100x (nadneseně řečeno) opakované seriály budou mít větší úspěšnost než nedodvysilaný seriál StarGate Atlantis? Co se týče množství emailů tak to není omluva pokud je to velká organizace tak bude mít příslušný počet pracovníků kteří se budou věnovat otázkám "zákazníků" a pokud nemá tak je k politovaní. Představ si kdyby ti velké firmy odpovídaly na otázku jinou odpovědí než jsi se ptal. To by tě nenaštvalo?? A pokud se jedná o hromadnou akci tak v každém mailu bylo odkázáno že jedná o hromadnou akci a tak stačilo odpovědět jednou hromadnou zprávou která by odpovídala na všechny dotazované otázky a to. Budete vysílat StarGate atlantis? Máte na ní práva? Pokud ne tak plánujete o jejím koupi. Nebo jestli podle očekávané sledovanosti o nich uvažují? Na tyhle otázky stačilo odpovědět a bylo by jasno a ne generovat nějakou odpověď, která nedává smysl.
Prosba to byla na začátku kdy sme prosily ale podle chovaní jsme to my (já a vlado) změnily na naléhaní na televizi NOVA o adekvátní odpověď na naše otázky. Máme snad na to právo když si ji platíme (sice nepřímo ale v každém výrobku, na který je reklama a který si koupíme je část daná na onu reklamu)
A kdyby zvažovali vysílaní Atlantis tak proč nám to nenapíšou? Nebo se za to stydí?
A scifi žánr je masivní tak asi jako telenovely každý má své příznivce a odpůrce.

A v žadném případě se nerozčilujeme ale nad některými věcmi zůstavá rozum stát

STARGATE ZDAR
NAZDAR

Příspěvek 07.2.2008 22:31:23
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Rozum zustava stat nad jejich chovanim z ekonomickeho hlediska. At mi zkusi dokazat, ze se min lidi diva na serial s nazvem Hvezdna Brana, nez na s prominutim blbě hovádske německé seriálové zjevy typu Lenssen a spol. co urazi vetsinu normalne myslicich lidi :roll:

A vsimli jste si, kolik chyb jim korektori hazi u Zprav a jimi tvorenych poradu, jako je prehozeni zaberu, chyby v grafice jak cyp? To se predtim nedelo. Já byt reditel, tak pulku lidi vyrazim, ne par chudaku manazeru co se jeste pokouseli samostatne myslet :?
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 07.2.2008 22:39:53
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

S novou to jde o deseti k pěti. Od té doby co vyhodily programového ředitele a šéfa zpravodajství.

Na zprávy jsem se přestal dívat od doby co začaly komentovat s "aktualního" místa na nějaké střeše. (neuvěřitelné, bobastické, exluzivní, první atd)

A ja tvrdím že PRIMA do roka o do dne bude mít větší podíl na trhu než televize NOVA.

Příspěvek 07.2.2008 22:59:54
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

henzis: Ale zjistíš. Růžovka měla toto úterý sledovanost 2 000 000 diváků. Chceš říct, že i kdyby byla SGA ve stejném čase, bude ji mít větší? Já mysím že ne. Pochopte, že pro Novu je SG seriél pro kategorii, která je ve tři doma ze školy. Ne do prime timu, protože tam by je to neuživilo. Nejde o Novu samotnou, ale o složení obyvatel, kteří Novu sledují.

Odpověď na své otázky jste dostali, tak o co sakra ještě jde? O princip? Tím že je budete pořád bombartovat maily imo ničeho nedosáhnete... :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.2.2008 23:05:55
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja odpověď nedostal respektive to co my poslaly jako odpověď neberu.
StarGate nevím ale jinej seriál by tam určitě uspěl.
IMO dosánhneme. Odpověď.

Příspěvek 07.2.2008 23:11:32
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Quinix píše:
henzis: Ale zjistíš. Růžovka měla toto úterý sledovanost 2 000 000 diváků. Chceš říct, že i kdyby byla SGA ve stejném čase, bude ji mít větší? Já mysím že ne. Pochopte, že pro Novu je SG seriél pro kategorii, která je ve tři doma ze školy. Ne do prime timu, protože tam by je to neuživilo. Nejde o Novu samotnou, ale o složení obyvatel, kteří Novu sledují.

Odpověď na své otázky jste dostali, tak o co sakra ještě jde? O princip? Tím že je budete pořád bombartovat maily imo ničeho nedosáhnete... :roll:

Nebylo to adresovane me ale tobe nedochazi - ano, prava na SGA by nebyla za pakatel, za jaky kupuji nemecke serialy nebo nataceni ceskych telenovel, ale neni pravdou, ze by to nebylo rentabilni.
Zajimave, ze takovou Andromedu koupili, coz taky nebyla nejlevnejsi zalezitost, a pritom kvalitativne vedle SG je k smichu. :wink:

Me co jde? Jsem pro ně hmyz, tak podle toho je budu stipat :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 08.2.2008 07:27:31
Dr.Snak Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím s Quinixem a Lotarem.
Lotar jako by mluvil za mě, něco takového jsem měl na jazyku. :D
Jaktože nemáte odpověď?
Seriál Hvězdná brána Atlantis ( Stargate Atlantis), nemáme zakoupený a v nejbližší době o tom ani neuvažujeme.

Co víc chceš?
Myšlenka této akce se mi líbila, ale teď už mně to teda přijde úplně o něčem jiném.
Já osobně bych tuto samou akci zkusil na Primu.

Hlavně nekamenovat, nenadávat.... :D Je to pouze můj názor. 8)
[img][http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpg]http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpghttp://[/img]
http://www.farscape-world.cz

Příspěvek 08.2.2008 08:53:17
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No vidíš a ja s něma ve všem nesouhlasím.
POkud mluvíš o odpovědi, tak když my přišla tato odpověď ptal jsem se úplně na něco jinýho.

Příspěvek 08.2.2008 09:24:59
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Souhlasím, zkusil bych Primu, možná by to udělali jen z hecu proti Nově. Prima se v poslední době ukázala, dokáže vysílat skvělé seriály.
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 10:36:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja to už na Primě skusil a zatím my neodpověděli.
Ja bych poprosil organizátory jestli by neudělaly další kola, která by tentokrát apelovala na TV PRIMU

Příspěvek 08.2.2008 11:01:06
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja jsem otravoval i ČT :lol: (koneckoncu Red Dwarf i Star Treky vysilali)

Taky nedoslo nic

Invaze - 41. část

Příspěvek 08.2.2008 11:11:01
eromar Airman
Airman

Odpovědět s citací

A co napsat AXN, tahle kabelova stanice dava hodne dobre serialy nekdy i s velkym prestihem napriklad LOST davali tak pul roku pred TV NOVA

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM