Táto akcia je síce pekná, ale niektorým názorom nie tak celkom rozumiem.
Rozčuľujete sa tu, že Nova vysiela samé hlúpe seriály. Súhlasím, lenže Nova nie je žiadna sociálna ani charitatívna organizácia a bude vysielať seriály a filmy, ktoré jej prinesú čo najväčšiu sledovanosť. A čo si pozrie viac ľudí, "nejakú" Hviezdnu bránu, alebo Ordináciu ?
Tie automatické odpovede, do ktorých sa doplnia údaje na základe prijatého mailu, nie sú ničím nezvyčajným. Určite ste sa s nimi už stretli a zdá sa mi, že len preto, že sa jedná o vašu (našu) milovanú hviezdnu bránu, jednáte pomerne podráždene. Pri počte mailov, ktoré Nova určite každý deň dostáva, je nereálne, aby odpovedali zvlášť na každý email (a obzvlášť, pokiaľ sa jedná o takúto masovú akciu). Čo ste čakali ? Nakoniec ste predsa len dostali jasnú (aj keď zamietavú) odpoveď.
Ďalšia vec, akcia sa volá "Prosba o bránu", ale mne to, súdiac podľa tunajších reakcií, príliš ako prosba nepripadá
Na záver by som chcel zdôrazniť, že v Nove určite nepracujú až takí blbci, ako sa tu poniektorí snažia prezentovať. Som si istý, že určite zvažovali aj možnosť vysielania Atlantisu (a iných sci-fi seriálov), no zrejme zistili, že by to nebolo rentabilné. Musíte si uvedomiť, že sci-fi žáner určite nie je nejakou masovou záležitosťou (ako už spomínaná Ordinácia)...