Tohle budu posílat 20X denne dokud nedostanu smysluplnou odpoved
Snazil jsem se to napsat aby to pochopili i nejvetsi dutoHLOVCI (coz jsou)
Dobrý den,
přestože jsem tento dotaz posílal již několikrát (z jiného e-mailového účtu) nedostal jsem žádné odpovědi, mnoho lidí však
(všichni podotýkám) co se ptali na stejnou věc, dostali odpověď na něco úplně jiného.
Například tento, od jednoho z příjemců podivné "odpovědi".
jako fanoušek seriálu Hvězdná brána, který Vaše televize začala poprvé vysílat na konci devadesátých let a postupně úspěšně odvysílala všech jeho deset řad, se na Vás, tak jako mnoho dalších fanoušků, obracím s otázkou a zároveň prosbou, zda-li koupíte práva a budete vysílat i seriál Stargate Atlantis, který vznikl jako odnož seriálu Stargate SG-1 (Hvězdná brána) a získal si po světě mnoho fanoušků a velmi dobrou sledovanost. I u nás si, ačkoli nebyl ještě nikdy vysílán, získal tisíce příznivců. Ti jsou však podle mého názoru jen špičkou ledovce a vysíláním v televizi by se jejich počet ještě mnohonásobně zvýšil. Dokonce si myslím, že vysílání tohoto v seriálu v Čechách je skoro povinností, protože jednou z postav vyskytujících se zhruba ve dvou třetinách episod, je český herec David Nykl hrající českého vědce s českou vlajkou na uniformě a nezapomenutelnými českými hláškami.
Když se dívám do programu všech ceslostátních televizí, vidím, jak málo je v něm zastoupen žánr science fiction. V dnešní době už se u nás žádné vědeckofantastické seriály nenatáčejí asi především proto, že jsou drahé (bez efektů to skoro nejde) a tudíž by se natočené v našich finančních možnostech těm zahraničním těžko vyrovnávaly. Proto by podle mého názoru mohlo být i pro Vaši televizi výhodné takto vykrýt prázdné místo na trhu. Zvláště pak pokud se chystáte reprízovat všechny řady Hvězdné brány, bylo by moc pěkné navázat na její slávu jejím neméně úspěšným spin-off seriálem.
Děkuji a s pozdravem
Marek V.
jakožto dlouholetý divák sleduji Vaši televizi snad už od úplného počátku vysílání. Královsky jsem se bavil jak v seriálech Ženatý se závazky, tak i M.A.S.H.em, ale především seriálem Hvězdná brána (v originále Stargate SG-1 jak jistě víte). Tehdy jsem byl mile potěšen, že Vaše televize nejen že vysílá telenovely, ale také kvalitní seriály ze žánru science fiction.
A právě proto Vás tímto chci požádat, zda-li by jste mohli uvažovat o vysílání pokračování již zakončeného seriálu SG-1, tedy Vám známý a vysílaný, jménem Hvězdná brána Atlantis (v originále Stargate Atlantis).
V SG-1 8-10. radu je SGA zminovana mnohokrat, predevsim v dile "Projekt Pegasus", čímž chtěli autoři jasně ukázat, že po skončení seriálu Stargate SG-1 je volným pokračováním ( i s herci a postavami z SG-1), Stargate Atlantis, stále vysílaný a natáčený (právě je vysílána v Kanadě 4. rada).
Zmiňuji i to, ze v tomto serialu je jednou z hlavních postav český herec žijící v Kanadě, David Nykl, hrající postavu českého vědce, který již v seriálu řekl mnoho českých vět, nezapomenutelně okořeňujících seriál.
Děkuji za odpověď,
Matěj Š.
Vaším zájmem o vysílání TV Nova jsme samozřejmě moc potěšeni. Jsme rádi, že Vás naše pořady zajímají a patříte mezi naše diváky. Podle informací, které nám poskytlo naše programové oddělení, se příznivci seriálu Hvězdná brána mohou přibližně od června těšit na reprízu všech deseti řad tohoto seriálu. Můžeme odvysílat to, na co máme vysílací práva. Příjemně prožité chvíle u obrazovky. Informace ,o tom co se bude vysílat po tomto seriálu nejsou zatím dostupné.
Příjemně prožité chvíle u televizní obrazovky
Vám přeje
Linda Oudová
Executive PR TV NOVA
Mohli by jste zaslat odpověď na tu, o kterou mě i ostatním tázajícím jde? Samozřejmě jsme rádi, že proběhne repríza Hvězdné brány, ale jde nám o to, zda-li uvažujete o vysílání i Hvězdné brány Atlantis (Stargate Atlantis), což je volné pokračování Vámi několikrát vysílané, původní Hvězdné brány, dokonce i s původními hostujícími herci (ve 4. řadě SGA prémiérově vysílané, je jednou z hlavních postav Amanda Tapping, tedy známá Sam Carterová z Hvězdné brány.
V díle Hvězdné brány "Projekt Pegasus" 10. rada, je primo receno, ze SGA navazuje na SG-1, Vámi vysílaným seriálem, a jak jistě víte, velice úspěšným.
Tímto vás znovu a jasně žádám - nemusíte mi zaslat odpověď, ale pokuste se o našem návrhu uvažovat.
Předem děkuji a nashledanou.
Matěj Š.