Tak ono jde spíš o to, že oni to dělají s *každou* postavou. Jenom jsem reagovala na to, když mě někdo přímo oslovil v příspěvku. To se snad ještě smí, ne?

Můžu použít roll smajlíka aspoň tady? Opovídala jsem na příspěvek, jako kdekoliv jinde, kde se na to někdo zeptá. Většinou si lidi myslí, že tu postavu slepě miluju a to se mi stalo teď asi třikrát. Proto to vypadá jako přehnaná reakce, když se je snažím vyvést z omylu. Stalo se to teď těsně po sobě, takže chápu, že to vypadá jako přehnaná reakce. Ale OK, nechám toho, budu mlčet. Beztak tohle už není SGA, kterou jsem měla ráda a nikdy už to nebude stejné. Optimismus mě už dávno opustil, a i když si myslím, že by se z té situace z Woosleym dalo vytřískat hodně, tak je to imo dost málo na nějaké zlepšení. Snažila jsem se hledat pozitiva i ve změnách ve 4. sérii, ale mě osobně to zklamalo. A to tak, až to bolí, protože jsem tenhle seriál milovala. Měli to nechat, jak to bylo a především to vůbec neměnit.
Naschvál fandům ne, spíš je vidět, že fanoušky neposlouchají. A neříkej, že je to něco proti scénáristům, když sami autoři tvrdí, že na fóra moc nechodí a dokonce si zakazují číst fan fictions, aby nebyli "negativně" ovlivněni.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.