Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 01.2.2008 17:44:31
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

já sem taky poslal 3 maily. ale bez té skryté kopie
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 01.2.2008 20:36:29
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já poslala 2 maily hned ráno...jsem zvědavá, kolik mailů jim za dnešek zaplnilo schránku :wink:

Příspěvek 01.2.2008 20:43:32
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já poslal někdy "ráno" 3 maily... u dvou jsem ale zapomněl na tu skrytou kopii :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 02.2.2008 18:43:12
Paulos Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem taky svůj mail odeslal, jen jsem místo skryté kopie na prosba@email.cz dal jen kopii. Asi mám problém, že? :roll:

Příspěvek 02.2.2008 19:14:28
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

poslal jsem 2 maily kolem poledne, ale na tu kopii jsem taky zapomněl :roll: , snad to napraví můj telefonát co byl navíc :wink:

Příspěvek 02.2.2008 19:43:35
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já taky poslala email ... Mno doufám, že nad tm aspoň zapřemýšlí :lol:

Příspěvek 02.2.2008 20:17:58
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

poslal jsem ale na kopii na prosbu jsem zapomnel. Jejda :shock: :oops:

Příspěvek 02.2.2008 20:59:28
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak kolik Vám přišlo skrytých kopií :?:

Odpověděli někomu :?: Mně ne.

Příspěvek 02.2.2008 21:05:52
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mne tiež nie. Ale ani sa nečudujem. Určite nebudú odpisovať na každý mail, veď do projektu bolo prihlásených 1910 ľudí (tééda to som nečakala také číslo) - je to uvedené v zozname účastníkov :).
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 21:23:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jasně všem asi neodpoví ale prvním deseti možná JO. 1910 lidí bylo přihlášeno ale někteří poslali 1 mail a někteří i 8 mailů. Tak mně zajímalo kolik jim přišlo kopii i když to asi nebude přesné číslo protože někteří vynechali skrytou kopii poslat.
A třeba odpoví hromadně.
Jinak jsem jeden meil poslal i PRIMĚ a čekám na jejich odpověď.

Příspěvek 02.2.2008 21:45:50
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak kopií přišlo jen něco málo pod 400. :( Je to docela zarážející, když jen za posledních pár týdnů se přihlásilo dalších 800 lidí. Takže jsou dvě možnosti. Buď si spousta lidí dělala srandu a přihlašovali se jen tak, protože SGA na Nově nechtějí a nebo prostě jen spousta lidí neposílala ty kopie. V tomto případě jsem docela optimista, nevěřím, že by skoro ze dvou tisíc poslalo mail jen čtyři sta lidí. Takže se spíš kloním k tomu, že spousta lidí neposlala tu kopii. Tedy aspoň v to doufám... :?

Příspěvek 02.2.2008 21:57:51
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je trochu mrzuté že jich přišlo jenom kolem 400 a pokud si vezmeš to že většina poslala dva maily a někteří jako já jich poslalo více (8mailů).

Doufám že to fakt jen zapoměli poslat skrytě.

Příspěvek 02.2.2008 22:54:28
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Heh tak na kopii sem zapoměla , ješště jednou kam ty kopie posíláte já to mám v rozepsaných ještě uložený .... :oops: na tohle sem jaksi pozapoměla ,ale taky si myslím že nás nebylo jen tak málo ... že se spíš zapomělo na ty kopie ... mno co důležité je že sme spojili síli a na něčem se domluvily a dokázali sme to nějak udělat, a tím to děkuji organizátorům ....

Příspěvek 02.2.2008 23:24:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Spíš bych se přikláněla k těm zapomenutým kopiím. Já jsem taky poslala mail a neposlala kopii :oops: Běžně to nedělám, takže mi to absolutně vypadlo. :oops: Takže já jsem taky optimistka :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 10:43:35
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Také jsem na tu kopii zapomněl... došlo mi to hned po odeslání, tak jsem ten mail na PoB poslal znova :)

Jinak moc nečekám, že mi odpoví... mail jsem sice myslím poslal docela pěkný, ale pokud jim jich přišlo třeba přes 1000, tak buď všem rozešlou něco přednastaveného nebo nic...

EDIT:

Odpověď přišla...

Dobrý den!

Vaším zájmem o vysílání TV Nova jsme samozřejmě moc potěšeni. Jsme rádi, že Vás naše pořady zajímají a patříte mezi naše diváky. Podle informací, které nám poskytlo naše programové oddělení, se příznivci seriálu Hvězdná brána mohou přibližně od června těšit na reprízu všech deseti řad tohoto seriálu. Můžeme odvysílat to, na co máme vysílací práva. Příjemně prožité chvíle u obrazovky. Informace ,o tom co se bude vysílat po tomto seriálu nejsou zatím dostupné.
Příjemně prožité chvíle u televizní obrazovky
Vám přeje

Linda Oudová
Executive PR TV NOVA

To je fakt příšerná odpověď. Hlavně že jsou rádi a dvakrát mi přejou příjemně prožité chvíle. Přišlo to takhle všem?
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 05.2.2008 10:37:57
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tahle odpověď je ještě hloupější než ta na PoB loni... Nic konkrétního akorát se zmíní o opakování SG-1 :roll:
Obrázek

Příspěvek 05.2.2008 10:41:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě nic nepřišlo :lol:

Příspěvek 05.2.2008 10:41:03
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, bohužel to chodí všem. Naneštěstí se stalo to, čeho jsem se obával. Odpověď přišla příliš brzy. :( Navíc je z reakce jisté, že si asi nepřečetli jediný mail, protože odpovídají úplně na něco jiného. Nejvíc mě pobavila věta "Můžeme odvysílat to, na co máme vysílací práva." To je opravdu objevné. Kdyby si přečetli pár mailů, tak by jim možná došlo, že nám jde právě o to, aby zakoupili práva. :roll: No nic. Možná je opravdu na čase, zauvažovat nad Primou či nějakou jinou stanicí... :?

Příspěvek 05.2.2008 10:55:44
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

lol...tohle je opravdu směšné...s tou primou bych docela souhlasil...pokud si dobře vzpomínám tak SG tam už jednou vysílali....
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 05.2.2008 11:08:03
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj vysílali. Navíc prý teď chtějí vysílat pro mladé a SGA by snad do té jejich škatulky zapadala.

Hned jak mi dojde mail z Novy na můj gmail, tak paní Oudové něco napíšu, protože tuto stupiditu nemůžu nechat bez odpovědi. :roll: Oni si asi neuvědomili, že nám nejde o to, aby do dvou dnů odpověděli nějakou takovouhle hovadinu. Že nám jde o to, aby si uvědomili, že existuje nemalá základna fandů SGA, která by ráda svůj oblíbený seriál viděla v televizi a aby nad tím pouvažovali. Ale to by asi museli myslet hlavou a ne ... :?

Příspěvek 05.2.2008 11:30:39
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Mně taky nic nepřišlo... :)

Já nevím, ale podle mě odpovědí všechny celoplošné tv stejně... Nemáme práva, bla bla bla :( Z mých zkušeností - Nova odpovídá PR kecy, ze kterých se nic nedovíte.
Prima odpovídá stručně a jasně (Ano/Ne), většinou "nemáme práva"
ČT odpovídá různě, ale aspoň k věci
AXN odpovídá stručně a jasně :)

Byl bych pro to, zkusit postupně všechny. Pokud by se stal zázrak a koupila to ČT, byl by alespoň kvalitní dabing :)
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 05.2.2008 11:34:04
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no nevim...s ČT bych asi moc nepočital ... to by musela byt velka haluz (i když Startrek tam davali taky :lol: ), ale tu Primu a AXN - do toho bych určitě šel...za zkoušku nic nedame...

BTW...s Novou to jde teďka pěkně z kopce...pomalu se na ty jejich pořady neda ani divat..akorat teda CSIčka jsou good.

sr za OT....
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*World of Warcraft

Příspěvek 05.2.2008 12:30:45
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No mě ta jejich odpověď opravdu naštvala, protože většinu věcí z toho celoplošného blábolu, co poslali, jsem sám zmínil. Hodím to sem ještě jednou a celé, posuďte sami, jestli to má nějakou logiku.

Dobrý den,

jako fanoušek seriálu Hvězdná brána, který Vaše televize začala poprvé vysílat na konci devadesátých let a postupně úspěšně odvysílala všech jeho deset řad, se na Vás, tak jako mnoho dalších fanoušků, obracím s otázkou a zároveň prosbou, zda-li koupíte práva a budete vysílat i seriál Stargate Atlantis, který vznikl jako odnož seriálu Stargate SG-1 (Hvězdná brána) a získal si po světě mnoho fanoušků a velmi dobrou sledovanost. I u nás si, ačkoli nebyl ještě nikdy vysílán, získal tisíce příznivců. Ti jsou však podle mého názoru jen špičkou ledovce a vysíláním v televizi by se jejich počet ještě mnohonásobně zvýšil. Dokonce si myslím, že vysílání tohoto v seriálu v Čechách je skoro povinností, protože jednou z postav vyskytujících se zhruba ve dvou třetinách episod, je český herec David Nykl hrající českého vědce s českou vlajkou na uniformě a nezapomenutelnými českými hláškami.

Když se dívám do programu všech ceslostátních televizí, vidím, jak málo je v něm zastoupen žánr science fiction. V dnešní době už se u nás žádné vědeckofantastické seriály nenatáčejí asi především proto, že jsou drahé (bez efektů to skoro nejde) a tudíž by se natočené v našich finančních možnostech těm zahraničním těžko vyrovnávaly. Proto by podle mého názoru mohlo být i pro Vaši televizi výhodné takto vykrýt prázdné místo na trhu. Zvláště pak pokud se chystáte reprízovat všechny řady Hvězdné brány, bylo by moc pěkné navázat na její slávu jejím neméně úspěšným spin-off seriálem.

Děkuji a s pozdravem

Marek V.

odpověď:
Dobrý den!

Vaším zájmem o vysílání TV Nova jsme samozřejmě moc potěšeni. Jsme rádi, že Vás naše pořady zajímají a patříte mezi naše diváky. Podle informací, které nám poskytlo naše programové oddělení, se příznivci seriálu Hvězdná brána mohou přibližně od června těšit na reprízu všech deseti řad tohoto seriálu. Můžeme odvysílat to, na co máme vysílací práva. Příjemně prožité chvíle u obrazovky. Informace ,o tom co se bude vysílat po tomto seriálu nejsou zatím dostupné.
Příjemně prožité chvíle u televizní obrazovky
Vám přeje

Linda Oudová
Executive PR TV NOVA

Doporučoval bych paní Oudové, aby se naučila základy písemného vyjadřování, než se bude vydávat za "Executive PR"
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 05.2.2008 12:39:42
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

stalker: Jedním slovem - nemá :-D

Problém je v tom, že to nečtou. Moc bych se nedivil, kdyby to byla automatická odpověď, pokud se v mailu někde vyskytne "Hvězdná brána" :roll: Nechápu proč na zprávy na dopisovém odpovídají lidi z marketingu, navíc ani neumí číst :) :?

Příspěvek 05.2.2008 12:44:13
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tohle je prostě univerzální e-mail...akorát změnili o jakej film/seriál se jedná...podle mě to posilaj všem,kteří jim napíšou...docela mazec :roll: ... myslím že nás berou jako spam :evil:
*World of Warcraft

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM