Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 31.1.2008 23:53:58
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Není to nesmysl, už to zní v tom samotném "Save the cheerleader, save the world". Peter v té alternativní linii, před kterou ho Hiro z budoucnosti varoval, Claire nepotkal, protože ji Sylar zabil a převzal její schopnost. Peter se proto nebyl schopný regenerovat. Nejspíš toho Sylar tím pádem spáchal víc a bylo těžké ho zastavit, proto se Hiro vrátil a varoval Petera, aby Claire zachránil. To se stalo a tak se ta budoucnost nestala.

Zní to složitě...:)
Naposledy upravil Klenotka dne 01.2.2008 01:40:11, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.2.2008 00:18:58
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Bylo by to jednoduší, kdyby tam bylo "Peter v té alternativní linii, před kterou ho Hiro " místo "Sylar v té alternativní linii, před kterou ho Hiro..." :lol:

Trochu se ti popletly jména :D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 01.2.2008 01:40:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No jo, to je tak, když člověk něco vysvětluje a zahrnuje to časové paradoxy a alternativní linie :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.2.2008 11:13:36
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, to že nepotkal Claire mě taky napadlo, ale na druhou stranu, když se tam rve se Sylarem, který se vydával za Nathana, tak se mu Sylar vysmívá, že to nebyl on, kdo vybouchnul, nýbrž Peter. No a kdyby Peter vybouchnul a neměl schopnost regenerace, tak by to přece nemohl přežít. A kdyby věděl, že mu Sylar lže, tak proč by se tak blbě tvářil (on se sice divně tváří pořád, ale tady se tvářil extra divně) a taky proč by byl Sylar takovej hňup, že by mu říkal tak očividnou lež?

Příspěvek 13.2.2008 13:10:25
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hele nevíte, jestli už se scénaristi dohodil a přestali se stávkou? Pokud už přestali, kdy budou new dily?

Díky
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 13.2.2008 13:18:10
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dohodli se, takže stávka končí. Ale nemyslím si, že by dotáčeli díly, jako se pokusí dotočit 5 dílů u Lostu a možná nějaké díly dotočí i Prison Breaku.
Spíše si myslím, že budou Heroes pokračovat třetí řadou - četl jsem, že možná na podzim 2008.

Příspěvek 13.2.2008 13:24:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To jako už nebude druhá série, ale až na podzim vyjde třetí? :x A teď mě ještě řekneš že třetí bude poslední ne? :x :x :x :x :cry:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 13.2.2008 13:31:03
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ne, neřeknu ti, že třetí bude poslední, protože to nikdo neví.
Když informace nechceš slyšet, tak se na ně neptej. Nejsem zvědavý na nějaké podivné žluté obličeje.

Příspěvek 13.2.2008 13:36:17
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Oh, opět někdo něco nepochopí. Nevadí, většina lidí to pochopí, že ne ty to je mi líto.

Příspěvek 13.2.2008 14:49:34
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Na doporučení místních uživatelů,a konečně,i vysílání v televizi mě přesvědčilo.A jelikož jsem nedočkavé dítě(duší),tak jsem si "opatřil" všechny díly tohoto seriálu.Je čas na konstruktivní kritiku(nebijte mě):

V prvé řadě:kvalita zpracování,velké plus.Návaznost jednotlivých dílů,také VELKÉ plus.
Ale:Lidé,obdařeni schopnostmi přesahující normální lidské možnosti?Tohle už tu bylo,a nejednou...Namátkou vezměme seriál Mutant X.Podobnost Heroes s tímto seriálem mě trkla již v prvním Heroes díle.Jsou tam mutanti,žijící tajně ve společnosti.Je tam tajná organizace,Společnost(Eckhartova filiálka,později Dominium)A tak by se dalo pokračovat dál...

Postavy v Heroes jsou uvěřitelné, a snad i jediné,co se v seriálu originality týče.Sylara ani 400 letého nezmiňuji,ti jsou doslova archetypy padouchů v podobných projektech.

Přesto se na tento seriál budu dívat dál.Ne jako ně.g.d.o. ,abych věděl,jak to dopadne,ale proto,že je to seriál v dnešní době zasluhující pozornost.Třeba se časem zvýší originalita námětu,a přijdu tomu na chuť...

Závěr?: Další variace oblíbeného námětu,snažící se vařit z vody.Ale kupodivu se mu celkem daří.Prostě Mutant X se desetinásobným rozpočtem...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 13.2.2008 16:13:10
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jack O´Neill píše:
To jako už nebude druhá série, ale až na podzim vyjde třetí? :x A teď mě ještě řekneš že třetí bude poslední ne? :x :x :x :x :cry:

Tak epizoda 2x11 byla dost jasná. "End of Volume Two. Volume Three." Mě se to právě líbí, že to zbytečně neprodlužovali. Když se to vešlo do 11 dílů, proč to protahovat do 21?

Eleira : Vybuchující muž může vybouchnout a zůstat nezraněn. Vždyť ten původní taky v domě Claire málem vybouch a pak byl v pořádku. Další možností je, že Peter přejímá schopnosti druhých, a když bojoval se Sylarem, co už měl schopnost regenerace, tak si ji taky osvojil.

Spíš mě plete jedna věc. Matt ze začátku Sylara postřelil 3 kulkama v centrále FBI, když nutil tu agentku k sebevraždě. A jelikož neměl regenerační schopnost, tak nevím jak to přežil :roll:
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 14.2.2008 09:17:57
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak už je to oficiální. Pokračování druhé řady nebude. Pojede se na podzim třetí řadou.
"Chuck," "Life" and "Heroes" had been picked up for a full season this season. They won't air new original episodes in the spring but will be relaunched in the fall.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 14.2.2008 13:08:20
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

MaKovičák píše:
Eleira : Vybuchující muž může vybouchnout a zůstat nezraněn. Vždyť ten původní taky v domě Claire málem vybouch a pak byl v pořádku. Další možností je, že Peter přejímá schopnosti druhých, a když bojoval se Sylarem, co už měl schopnost regenerace, tak si ji taky osvojil.

To je druhá věc. I kdyby nepotkal Claire, tak by tu schopnost přejal od Sylara, tudíž by se mu ta jizva zahojila dodatečně. Takže asi opravdu má superjizvu, aby vypadal víc drsně, jako "Velkej zlej Petrelli". Pravda, bez tý jizvy vypadá drsně asi jako velikonoční králíček, i když...ono s ní to neni o moc lepší :D

:lol: :D Pokud mi to do léta nepřestane vrtat v hlavě, asi si na FF udělám přednášku s diskusí na téma Peterova jizva, aneb největšízáhada v Heroes :lol: :D

K tomu pokračování až třetí sérií, dalo se to čekat, když ta druhá tak pěkně skončila. Bylo by divný začínat novej příběh v polovině série

Příspěvek 14.2.2008 14:28:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

scream CZE píše:
Tak už je to oficiální. Pokračování druhé řady nebude. Pojede se na podzim třetí řadou.
"Chuck," "Life" and "Heroes" had been picked up for a full season this season. They won't air new original episodes in the spring but will be relaunched in the fall.

Koukala jsem na to včera na stránkách NBC. Psali, že chtějí Chucka zase vysílat po Heroes. A jestli dají Chucka a Heroes v jeden večer, tak yay, to bude nářez! :D

Příspěvek 14.2.2008 14:43:12
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak jsem dokoukal prvné série a je to naprosto dokonalý. Nic tak skvělýho jsem od dob Firefly neviděl.

Příspěvek 28.2.2008 17:35:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže 3. série by měla mít celých 25 epizod a určitě bude 7. září.

First off, the Heroic League of Scribblers wish to thank all our loyal fans for their support during this important milestone in the history of the Writer’s Guild and Hollywood. We could never express our gratitude to hear from all of you and even see you on the picket line. It kept us strong. It kept us proud. And it kept us eager to get back to work on making the best show ever. Which takes me to the matter at hand…

HEROES will be back on the air Monday, September 7th with the start of

Season 3 – Volume 3: Villains. And the great news is that NBC has ordered 25 episodes!

Yes, there is a long time between now and September. But we do believe absence makes the heart grow both fonder and hungrier. And when we start back up we’re going to have 13 new episodes airing straight through September to December!

We, the writers, have been back in the writer’s room for almost two weeks now, but production won’t begin until May. The last time we had that much time to craft our emotional, exciting and aggressive stories was before the start of Season 1. We are ecstatic to have this opportunity to recapture all the energy Heroes had when it first burst through the starting gate!

And we’re going to start the season with adrenaline! A lot is going to happen and it’s going to be a thrill ride. New characters – Old ones you never expected to see again. Villains – Lot’s of them. Throughout all of this, we’ll never lose sight of the greater picture that keeps all of our heroes forever connected and working to save the world!

On behalf of the entire writing staff on Heroes, thank you for standing by our side!

Chris Zatta

Nové postavy :roll: No, nevím, ale copak jim nestačilo to fiasko s Mayou a spol. ve 2. sérii? Jediná nová postava, která se celkem chytla, byla Elle.

Na druhou stranu ty staré postavy, u kterých bychom nečekali návrat...to zní dobře. Snad je to dobře i pro Nathana.

Příspěvek 28.2.2008 18:07:53
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Mazec, takže si jen počkám pár měsíců a pak další Heroes... jupíííí :jump: :cheers:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 01:59:23
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak zatím nepotvrzeně...Adrian Pasdar odpověděl na otázku jedné z našich campaigners na conu, která se ptala, jestli se Nathan vrátí "I promise". a i v Q and A na conu odpověděl, že se vrací na natáčení. Prý 3. série začíná přesně tam, kde 2. série skončila. Což může sice znamenat, že bude jen v pár záběrech, ale prý podle toho, jak o tom Adrian mluvil, to vypadá, že by snad měl být zpátky! Tak držte palce.
A i když umdb není moc důvěryhodný zdroj, zatím ho uvádí i v epizodě 3x01.

Tam je btw. uvedená i Ali Larter. Pokud jsou spoilery správné, tak
Toto je spoiler!!!:
Nikki by měla být mrtvá, ale měla by se objevit natrvalo Jessica.

Ale budeme si muset počkat. Tak snad to dopadne tak, že si tam dobré herce a postavy nechají a nepotřebné (Maya např.) po nějaké době vykopnou :)

Příspěvek 11.3.2008 12:19:53
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=15052&TemplatesDir=dvd

:shock:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.3.2008 15:18:52
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já myslím, že Nathan se vrátí, bez něj by to prostě nešlo. Mno pravda, ta uječená hyspánka by mi vůbec nechyběla. A Nikki/Jessica? Mno, ale jo, nějak tam prostě patří.
Každopádně už se těším na nové díly. :D

Příspěvek 16.3.2008 12:54:31
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

možná to víte, možná ne :)

http://spoilergeeks.blogspot.com/2008/03/heroes-scoop.html

Příspěvek 16.3.2008 13:49:47
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už se nemůžu dočkat dalších dílůů,omg prostě je to skvělej seriál
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 16.3.2008 18:03:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vím o tom :D Četla jsem report od jedné známé, co na tom MegaConu byla :wink: Na youtube jsem dokonce viděla i video. Tak TEĎ se opravdu těším! Petera sice moc nemusím, ale jestli bude s Nathanem...omg, to bude super! :D

Příspěvek 19.3.2008 21:28:09
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ted sem se dodival na konec druhe rady...a proste nemuzu rict nic jinyho nez SUPER :D Konecne poradnej serial...to prolinani s minulosti a moznou budoucnosti je dokonaly...jo a sem tezkej fanousek Sylera...ten chlap proste umi nahnat strach 8) a ted kdyz se bude moct menit na nekoho jinyho lidem ve hlavach (jak ta co ho hlidala po tu dobu co byl zranenej)...jupiiii...chudaci ti ostatni :D
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 03.4.2008 00:03:21
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, seriál prostě super! Ted sem u s02e08 a fakt dobry, velice se mi libilo vysvetleni jak zemrel DL, protoze potom co ho Linderman zastrelil vypadal...no...nechci rict primo vitalne, ale na smrt mi neprisel...

Jinak nemuzu to vydrzet, prosim napiste mi to sem: Umre Noah Benett?!? Jako doufam ze ne, zatim jedna z mych nej postav, spolu s Nikky/Jessicou (predevsim, jak dokaze pri zmene osobnosti, zmenit vyraz v obliceji, no proste LUXUS).

Velice se tesim na podzim na nove dily... proste YA-TA :)

PředchozíDalší

Zpět na Heroes