Klenotko, klobouk dolů, ten report je fakt skvělej

jen doplním pár drobnůstek:
1) Torri tam měla obrovskou základnu fanynek z klubu "Save Elizabeth", které se poznaly na dálku podle červených triček. Některé z nich vyrobily transparent s nápisem: It takes a minute to know you a second to love you, Torri! A Torri to moc dojalo a fotila si je tam mobilem.
2) Pokud si správně pamatuju, tak Paul řekl: Joe-hair, because he cares most about it; Torri-classy, because she is; Rachel-sexy, 'cause you can see that; Jason-tall, because he is a huge guy, David-creepy, because he kissed me - pak to opravil na funny, because he is, a pak dodal, že David je asi nejvíc ze všech podobný svojí postavě.
3) Příležitostně se mrkněte na Fazulinina videa, abyste viděli Paula, jak svoje spoluherce napodoboval...půlka sálu se válela smíchy po zemi...
(I'm comming to the make-up room and I see Joe(začíná mluvit asi o oktávu výš):
"What is it with my hair? Did you use some new hair-product on it? What kind of hair product was that? - Hi Joe. - Hi, Paul... No seriously, what kind of shampoo was it? ...)
4) U té brány se postupně vystřídaly nápisy: Out of order, waiting for McKay (podepsáno Zelenka); ZPM located, he's working on it. (opět podpis Zelenka) a naposledy Almost ready, warning - unsafe for human use. McKay
5)Při závěrečné ceremonii si před Paula po Torri klekl ještě Kavan...a u toho si tedy už vůbec nikdo nebyl jistý, co tím vlastně myslel
6) Já myslím, že můj nepřítomný výraz se objevil ve chvíli, kdy mě a Fazulině v pátek večer Paul řekl: You look lovely tonight, ladies. A pak už celý víkend nezmizel...
7) Kdy že je to ten další con???