Tak když už mám dneska zase takovej ukecanej den a zaujala mě i tahleta diskuse, tak proč nepřispět, že?
Já osobně si myslim, že FF07 a FFS07 nebyly zase tak špatný, ale vzhledem k tomu, že to byly první Cony, na kterejch jsem byla, tak to nemůžu porovnat s těma staršíma.
Je pravda, že promítání bylo vždycky ráno a večer - prostě, když se nikomu nechtělo přednášet, ale tak jako odpočinek u toho byl fajnovej.
Mimochodem na FFS07 byly nový díly Atlantisu. Ne v programu, ale v tý místnosti jo...Ve pátek jsme si to sami pustili! Lifeline, Reunion a Doppelganger a pak ještě v sobotu jsme si místo Full Circle pustili Tao Of Rodney (to sice neni nový, ale zato zatraceně dobrý!

). I když to taky bylo o domluvě a o tom furt někde oxidovat.
Navíc FFS07 nemohlo bejt lepší než FF07, protože většina přednášek bylo opakování, takže kdo byl už o velkejch prázkách, na podzimních se nudil. A nebo šel na něco jinýho.
Jinak, jak tu Ashrak píše (nebo prostě někdo), že udělá ten úvod - SGA-Project uvádí - nebo jak to chce...mno, když ti nebude vadit, že když se náhodou dostavim na nějakou tvojí přednášku a začnu se tam nehorázně chlámat, tak proč ne
Mimochodem, Klenotko...jakže je to s tim přihlašováním? Nejdřív Johnymu a pak normálně na stránkách FF?...nebo ještě někomu?
Jo a ještě - pro promítání ADB jsem teda určitě! Ale někdo mi bude muset koupit něco do pusy, abych to tam nezačala odřikávat (myslim, že to, že jsem to viděla cca.20× už mluví za vše...hlavně za to, že jsem děsnej blázen!)