Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 23.1.2008 21:56:33
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Co se týče těhle věčných debat o tom, jestli je lepší dabing nebo titulky, tak to má asi stejnej přínos jako hádat se jestli je lepší modrá nebo červená. Ne málo stran textu se popsalo už v diskusi ohledně dabingu SG1 na Nově a stejně se nic nevyřešilo a pořád se tam opakovalo to samý. Každej máme svůj názor. Já sám českýmu dabingu nijak neholduju, sice můžete řikat jak je kvalitní ale osobně nerad bych zase viděl něco jako Grace ... Ale to by bylo na delší povídání. Pokud se dabing někomu líbí, tak ať si ho klidně pouští od rána do večera. Já si zase v klidu můžu pustit svůj "originál" :lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 23.1.2008 21:57:55
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

e-malovka existuje: volejte.novu@nova.cz nebo napsat do programového oddělení ale tam tu e-mail neznám. A kdo první vysílal stargate u nás bylo na Nově 2. května 2000. Nebojím, můžeme zavolat a číslo je 267 076 707
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 23.1.2008 22:00:27
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jo, ale vy to berete... já zažil taky takovou situaci henzis, ale to je asi tak 10 let zpátky... to u nás pomale ještě nebyl net, televiza byla ještě černobílá :lol: (toto berte s nadhledem), ale ted jsou média uplně všude, každej má přístup na internet, každej má šanci se o tom dozvědět... a to, že tady místo 300 fandů bude 500 vůbec nic nezmění... SGA a SG se točí kolem amerických/kanadských diváků u TV... my to tady akorát taháme z netu a děláme jim "ztrátu" :lol:

Heroes jsou nový, tak to moc lidí nezná, ale SG už je 11 let a to znaj prostě všichni, i ty naše ženský, který se zajímaj furt o svůj make-up ví, že něco jako SG-1 existuje :roll: , takže komu se to líbí se snaží sehnat o tom víc a víc informací a Atlantis k tomu musí znat taky...

Darth Revan: aspon někdo, kdo sdílí můj názor :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 22:06:25
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

JUR@ Každej má přístup na net ale ne každej si může dovolit takovej LUXUS jako je každej týden si stahnout novej díl(nebo si stahnout cele serie). Ano točí se to kolem kanady a usa ale nemyslíš si že kdyby to dávali v desitkách zemí že by jim to neřeklo ("Hele ten náš seriál je fakt dobrej". nebo "Natočíme ještě kvalitnější díli nebo novou serii.") A Mnoho lidí možno zná SG, ale sejde z očí sejde s mysli :!:
Naposledy upravil henzis dne 23.1.2008 22:07:25, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.1.2008 22:06:59
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jur@: No jo, když tobě jde taky jenom o těch pár fanoušků, co si to doma můžou pouštět. Já mluvím o SG na conech. O Gateconu. ST na pár let z conů vymizel, dokud to pár lidí zase neoživilo. Jenže tohle tebe nezajímá, což je sice pochopitelné, že o tom nevíš, ale bez fanoušků, kteří by o SG dělali stránky, se stejně lidi dovědí prdlajs, i kdyby chtěli. SG stránky dělají hlavně lidi, co jezdí na cony a o SG už vědí dávno. Já rozhodně nehodlám psát ještě za třicet let o tom, co dělá Joe Flanigan a že se chystá 15. řada 4. spin-offu.
A ne, "běžní" lidé opravdu SG1 neznají, jenom tuší, že jde o nějaký seriál. Pokud jim to nenaservíruješ pod nos, tak je to zajímat nebude. Natož aby věděli o nějaké SGA.
(černobílá televize není sranda, my ji měli ještě když mi bylo 10)
Naposledy upravil Klenotka dne 23.1.2008 22:13:48, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.1.2008 22:10:14
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To je právě to, že to servíruju jen lidem, kteří o tom něco ví a chcou vědět víc...

Když jsou cony atd. tak fanoušci jsou a třeba pár lidí z mýho okolí, co to sledují a celkem se jim to líbí, tak o conu moc nevědí, ale hlavní je to, že by tam ani nejeli :wink:

Ale to se ví, že SG je vysílanej seriál v několika zemích... ale proč se zrušila SG-1 ? Proč ? Protože to nedávali v Íráku? Ne, protože se na to nikdo v USA nedíval...

Příspěvek 23.1.2008 22:12:05
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ: Tak souhlasím, že Grace byla hrůza. Ale spolu s Evolution 1 a 2 to považuju za jediné epizody, které by se dali označit za hrozné a to jen díky překladu. Ale u ostatních to bylo naprosto standartní a byli tam asi stejné překladatelské odchylky, jako u prvních šesti řad. Ale líbí se mi, že ti nevadí, že má někdo raději dabing. Zvlášť po dnešku to musím ocenit. :)

Jur@'s: Žij si v tom svém snu či nějaké fiktivní paralelní realitě jak je libo, hádat se s tebou nemíním, protože to očividně nemá cenu... :wink:

Důležité!!!
Neposílejte maily na adresu volejte.novu@nova.cz , ale na adresu dopisove@nova.cz Tam si mailů určitě všimnou. Pokud si nejste jistí informacemi, tak si jen stačí zhruba pročíst web Prosby o bránu. Odkaz je v novince. Z Volejte novu mi nikdy neodpověděli, takže bůh ví, jestli to registrují. Ale z dopisového mi odpověděli vždy hned a několikrát, takže tam to určitě zaregistrují.

Příspěvek 23.1.2008 22:13:10
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nj, to že pár tvých kamarádů má internet znamená, že ho má každý, to že tvoje okolí zná SG znamená, že ji zná každý.

Asi tě to překvapí, ale v Česku nemá internet ani polovina obyvatel. Má ho zhruba 4,5 milionu lidí a to ještě velká částo ho bude mít jenom v práci, nebo takový, že stahovat nemůžou. A to pominu, že tak 10% z nich si ten seriál umí stáhnout.

Nejde jen o tebto web, ale o český fandom. Jenže o tom psát nebudu, protože stejně nevíš co to je :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 23.1.2008 22:13:33
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Konečně konstruktivní příspěvek... o tom, že tamta mailovka snad ani nefunguje :wink:

Mý okolí právě o SG ani nece slyšet, jak to odsuzují... hold anti-scifi kraj :lol:

Příspěvek 23.1.2008 22:17:31
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Re Markus:
Mě z VOLEJTE NOVU zatím vždy odpověděli a poděkovali za zájem o sledovanost jejich televize :-)
Vždy to byla nějaká ženská :wink:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 22:23:15
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ouha. Tak to je divné, mě neodpověděli nikdy. No možná někdy dávno. Ale v poslední době jen z dopisového, ale to může být náhoda. No nejjistější bude vzít útokem oba maily nebo ať si to každý pošle kam je libo. :)

Příspěvek 23.1.2008 22:55:16
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Původně jsem vám to tady už chtěl nechat napospas ale což Juráší donutils reagovat ... again :roll:

Jur@'s píše:
Jo rejpnite si... aby jste se neposrali... Rolling Eyes

Tak tohle by slo sna i bez vulgarismu ne?

Jur@'s píše:
Mluvil jsem jen za svoje okolí ne za žádný čórky někde v prdeli republiky :Evil or Very Mad:

No opět ty vulgarismy, ale o toto tu nejde? Jak se ty dozvěděl o SGA? že jsi viděl SG-1 a pak si kouknul na net a hele ono je i SGA .... já bych se o ní bez televize nedozvěděl, na SG-1 jsem koukal už od jejího prvního vysílání (ani nevim jakej to byl rok) na NOVĚ a pokaždý jsem se těšil na novou sérii, až to najednou po šesté sérii utli, a dál jsem nehledal, nestal ze mě fanoušek, nehledal jsem na netu všechny možné informace o SG (stejně je na tom asi většina lidí, co si to nestahuje z netu) a pak jsem se podíval na německou televizi, jmenovitě RTL II, protože jsem náhodou v programu zahlíd že dávaj SG, ale byla nějaká divná, nebyl tam Jack ani Sam, ale nejakej John a Elizabeth (byl to dil 1x09 Home) a až pak jsem začal hledat informace.

Jur@'s píše:
Nevím, jak vy, ale já mám za to, že Prima to začala vysílat první a tam jsem to taky poprví viděl... a kdo v dnešním světě zná SG-1 a trochu víc se o to zajímá, tak Atlantis musí znat URČITĚ!!

Nn, Prima byla až druhá v pořadí začala Nova

Jur@'s píše:
Myslím, že na nějakou ČR to studio kašle s právama, jinak by nám to nutili jako tu základnu :Laughing:

Ty si pletes pojmy a dojmy kamarade. Politický nátlak a serial jsou dve naprosto rozdilne veci, hlavne v sile rozdilne. Nevím jak myslis ze na nas kasle. Mozna se vysvetli dale.

Jur@'s píše:
Ten seriál už je nějakej pátek a furt to není, což bude asi značit, že to ty studia ani nijak nenutí a televize si o to musí říct sama...

No ano, ty sis važně myslel že MGM obchází televize a ptá se jestli nechtějí jejich seriály? Copak tvoje trafikářka chodí k tobe domu a pta se te jestli nechces noviny? Tohle volny trh kamarade nikdo nikomu nic nenuti. Nabidka a poptavka, ty si o ten serial musis rict, oni ti reknou cenu a ty na bud mas nebo nemas, tak bylo, je a bude. Ten serial je primarne delanej pro SciFi, to ze ho kupujou i jiny stanice uz je vydelek nad ramec.

Jur@'s píše:
Víc fandů... ale to budou takový ti fandi, kterým se to prostě jen LÍBÍ... takový jako my, že jsme na foru, že plánujeme srazy, že to stahujem hned v sobotu atd. to už se asi nikdo moc nenajde, protože takový lidi se do toho zapojujou aktivně jako tady my všichni :Razz:

Ty lidi o tom treba jeste nevi, tak se nemuzou zapojovat, ale treba se z nich stanou silenci, stejne jako my.

Jur@'s píše:
Jo, ale ti lidi, co se na to dívaj, protože je to v TV a protože na to kouká soused... to jsou největší idioti, kteří se akorát opičí... Rolling Eyes

jak to můžeš vědět já takhle začal číst Harryho Pottera, a ted o sobe muzu rict ze jsem pomerne velkej fanousek ty knizni serie. A kdo rika ze clovek kterej na to zacne koukat protoze "je to v TV a kouká na to soused" se casem nemuze stat velkej fanousek?

Jur@'s píše:
Jo, ale vy to berete... já zažil taky takovou situaci henzis, ale to je asi tak 10 let zpátky... to u nás pomale ještě nebyl net, televiza byla ještě černobílá Laughing (toto berte s nadhledem), ale ted jsou média uplně všude, každej má přístup na internet, každej má šanci se o tom dozvědět... a to, že tady místo 300 fandů bude 500 vůbec nic nezmění... SGA a SG se točí kolem amerických/kanadských diváků u TV... my to tady akorát taháme z netu a děláme jim "ztrátu" Laughing

Pred deseti lety jsi ani nevedel co to SG je, protoze u nas na Nove zacali davat prvni serii, na Prime to slo asi 4 roky po tom (Nova byla zhruba u treti nebo ctvrte serie). Skoro kazdy ma net? viz. Quinixova reakce. Já nevim ale tady na fóru je asi 6 000 uživatelů, vetšina z nich sem chodí jen proto že si stahuje nové díly. A fanoušci tu ale nejsou kvůli televizím nebo ratingům, tady jde o cony, o tu skvělou atmosféru na nich, a o to podělit se o ní s ostatními lidmi, jak můžeš vědět kolik lidí co uvidí SGA poprvé v televizi se stane "fanatickymi" fandy?

Jura@'s píše:
Heroes jsou nový, tak to moc lidí nezná, ale SG už je 11 let a to znaj prostě všichni, i ty naše ženský, který se zajímaj furt o svůj make-up ví, že něco jako SG-1 existuje Rolling Eyes , takže komu se to líbí se snaží sehnat o tom víc a víc informací a Atlantis k tomu musí znat taky...

Ehm SG-1 uz bude 12 :) Takže když teďla přijde devítiletej kluk k TV a náhodou tam budou dávat SGA klidně se z něj může stát fanda (mě taky bylo 9 když u nás začali dávat SG). Hledaní informací: viz. story of my life výše.

Howgh, domluvil jsem, a Juráši doufám že tu už nebudeš pořád dokola opakovat ty samé argumenty...

Edit: To že email neexistuje si muzes zjistit naprosto jednoduse, napises na nej nejakou zpravu, kdyz ti nic neprijde mail existuje, ale nikdo nereaguje, ale pokud neexistuje mail server na serveru nova.cz se ti ozve ze mail nelze dorucit a to behem cca 10 minut...
Naposledy upravil šAshrak dne 23.1.2008 23:10:12, celkově upraveno 1
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 23:08:14

Odpovědět s citací

Jsem proti SGA na nově dabingem by stratilo zelenkovy hlašky kouzlo navíc Nova by tam byla schopná nacpat 50X reklamu a kokat jak nova na SGA chce vytřískat prachy bych asi neskousnul

Příspěvek 23.1.2008 23:16:50
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Co je to to: howgh ??

A neříkej mi Juráší, tohle opravdu nesnáším... nechápu, jak někdo toto může zkomolit... jsem na to upa háklivej... :evil:

Dobře, tak to bylo 8 let zpátky... když poprví vysílali SG-1 a to jsem věděl o co jde, když jsem se na to díval :roll:

Omg... děláš jako kdyby to co tu píšu a tak, že kdyby si to napsal taky, třeba vulgarismus nebo takové podobné věci byli proti všemu, že za toto by tě upálili (jako čarodejnice dříve), ale přitom je to jen druh vyjadřování... nemluvím tak v každým příspěvku... jen v těch, ve kterých jsem už opravdu naštvaný a nevím, jak to napsat slušně...ale vy to musíte hned řešit, jak kdyby se porušilo nejsvatější pravidlo Antiků, ještě svatější než to co měli :roll:

Sry za OT...

Tak, přeju vám GL, že... pak mi řeknite, kolik lidí se stalo těma fanouškama :wink: , když se k vám přikloním, tak bych řekl, že to bude takovej nějakej milion lidí :wink:

Příspěvek 23.1.2008 23:32:01
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Rotmistr V.Bartak píše:
Jsem proti SGA na nově dabingem by stratilo zelenkovy hlašky kouzlo navíc Nova by tam byla schopná nacpat 50X reklamu a kokat jak nova na SGA chce vytřískat prachy bych asi neskousnul

Ehm v Americe je tech raklam mnohem vic a mnohem delsi... a ano ze z toho chtej vytriskat prachy oni za to zaplatili a zivi se tim tak je jejich umysl naprosto jasny.

Juráš: @ se čte jako at (potřebuješ vysvětlit proč, nebo to víš?) cili by to bylo Jurat's coz se cte blbe tak jsem si to t vynechal a jmeno trochu pocestil ....

na vulgarismy jsem te pouze upozornoval ze je to proti slusnemu chovani a vlastne i pravidlum :wink: jinak jsem se ti snazil jen vysvetlit proc nemas pravdu

ad fanousci: kazdy jedinec je dulezity a neni to o penezich protoze na to koukaji i lide ne fanousci a z tech jsou taky penize, tkze kazda osoba, jedinec kterej jezdi na cony, nebo se nejak nagazuje je dulezity.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 24.1.2008 00:08:33
ententeak Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no.. nevim přesně kdy, ale já se SG fanda stal díky Nově a PRVNÍMU vysílání filmu...
když jsem se pak v TV programu dočetl, že konečně po letech budou dávat bránu (ale co to je za herce?? kde je Kurt Russel??), měl jsem smíšený pocity... asi jako teď vy SGA a dabingem... pokud ten dabing nez***věj jako třeba Naruta na Jetixu, tak se těšim... přinejmenším se na pár epizod podívám.... ale rozhodně hlasuju pro a jsem na seznamu dobrovolníků, co budou psát mejlík(y)...
Jen mě mrzí, že to "NOVÁky" nepadlo samotný, že jim to musí někdo připomenout...

BTW: (narážka na Jur@'se)
...jsou lidi, kterejm vadí všechno nový (konzervativci)..
...jsou lidi, kterejm vaděj jiný lidi (Xenofobové, rasisti)..
...a jsou lidi, kteří jsou neznalí a někdo jim musí ukázat pravdu (převor, Nova, my)...
"Neodsuzujte onanii, je to sex s tím, koho máte nejraději!"

Příspěvek 24.1.2008 00:40:58
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rotmistr V.Bartak píše:

Kdyby z toho nechtěli vytřískat prachy ,tak neuvidíš denně např.: ve zprávách v 20:00 Borhyovou,protože ta musí brát slušnej honorář ,aby stíhala vyměňovat prasklé "podprdy" :)
Poplatky za TV se plstí jen teplý Český Televizi ,... NOVA žije jen z reklam (když to chci hodně zjednodušit) :wink:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 24.1.2008 06:48:23
PEPAc1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale pokud tam nechají ty hlášky a bude jiný dabér Radka Zelenky, tak David Nykl bude v tom seriálu mluvit dvěma hlasy stejným jazykem, což si neumím představit. Takže by to chtělo, aby se David Nykl nadaboval sám.

Rád bych se také zeptal na jakou adresu tem e-mail mám poslat a v jaký přesný čas a den se to má uskutečnit.

Příspěvek 24.1.2008 09:00:10
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No pokud ho nebude dabovat David Nykl tak to asi udělaj jako němci, předabujou ho komplet (on v nemecku mluvi takovou nemeckou cestinou, ten daber se to naucil foneticky a pokousi se mluvit cesky)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 24.1.2008 09:12:41
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já se k Prosbě určitě připojím. :wink:
Ano, dabing to může i zkazit, ano Zelenky je škoda a já osobně mám rozhodně radši originál, ale souhlasím s Markusem, Ashrakem a tisíckrát omílanejma argumentama, proč je potřeba, aby se Atlantis vysílala s dabingem na Nově.

btw. Po přečtení Jur@'sovejch příspěvků jsem měla nekolikrát tendenci na ně reagovat, ale nakonec jsem došla k závěru, že to vážně nemá cenu, jelikož asi vážně žije v jinym světě :roll:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 24.1.2008 15:30:01
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Jo, ale vy to berete... já zažil taky takovou situaci henzis, ale to je asi tak 10 let zpátky... to u nás pomale ještě nebyl net, televiza byla ještě černobílá :lol: (toto berte s nadhledem), ale ted jsou média uplně všude, každej má přístup na internet, každej má šanci se o tom dozvědět... a to, že tady místo 300 fandů bude 500 vůbec nic nezmění... SGA a SG se točí kolem amerických/kanadských diváků u TV... my to tady akorát taháme z netu a děláme jim "ztrátu" :lol:

Heroes jsou nový, tak to moc lidí nezná, ale SG už je 11 let a to znaj prostě všichni, i ty naše ženský, který se zajímaj furt o svůj make-up ví, že něco jako SG-1 existuje :roll: , takže komu se to líbí se snaží sehnat o tom víc a víc informací a Atlantis k tomu musí znat taky...

No, tak tady s tebou snačně nesouhlasím! Zaprvé, každý k netu přístup nemá (a znám dost takových lidí).
Za druhé, spoustu lidí o SG neslyšela, takže se asi nedozví ani o Atlantis...
Za třetí, není pravda, že když se to někomu líbí, shání o tom informace... prostě když to běží v telce, pustí si to a rád se na to dívá. Na netu už nic vyhledávat nemusí... Například mě se líbí seriál Útěk z vězení, ale že bych musela chodit na fóra a weby o tomhle seriálu... ale to je OT...

Já se určitě přidám :)
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 24.1.2008 16:33:15
V Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlas !!!
Osobně jsem poznal spousty lidí, kteří se až ode mě dozvěděli, že existuje SG-1 i série 7 a výše - když tenkrát na nově odvysílali jen 6 sérií...

Spousta lidí na seriály kouká, ale nehledá je, neví o nich.. neví, že se točí další série...
Hodně z těch o nich mluvím, byť vidělo všech 10 sérií, neví, že je SGA !!! - Nikdy o tom neslyšeli, a ten jeden díl - Mise Pegasus - byla pro takové lidi spíš zmatečná.

SGA se odehrává současně s SG1- a vysílat česky by to měli za každou cenu.

Na český překlad bude vždycky někdo nadávat. Překladatele nezajímá skutečnost, ti pitomci jedou snad jen podle Translatorů :) ale hlavně že tam dabing je.
Kdo chce angličtinu, může využít duální verze :)

Příspěvek 24.1.2008 17:06:03
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

SGA by na nove malo bezat. Komu vadia 4 vety za seriu, toho fakt nema zmysel komentovat. Ja som sa o SG-1 dozvedel z telky a SGA som zacal stahovat po casti Pegasus project na nove lebo som chcel vedet "co su ti prizraci zac". A treba to brat pozitivne: ked pokazia dabing aspon o mame o com 10 stran spamovat.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 24.1.2008 18:10:52
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Ještě je tu jedno plus, které myslím nikdo nejmenoval: To jestli bude SGA pokračovat závisí na sledovanosti a pokud se bude koukat dost lidí na více kanálech, tak to má větší šanci než je Sci-fi Chanel. Stahované díly SGA nepomůžou, protože z toho nemajá žádný zisk, když ale bude na více kanálech SGA, tak to už něco udělá, ne? 8)

Příspěvek 24.1.2008 18:53:33
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

*Jack*: Eee, nepomuze protoze se ten serial plati z penez americkejch sponzorů, a to pouze v premiere, a navic pokud u nas odvysilaji prvni kdyz v americe uz pobezi pata a bude se rozhodovat o seste tak to nema moc smysl, protoze v tomhle hraji vzdycky role sledovanosti poslednich na stanicich na americkem kontinentu (ani SkyOne se nepocita), ktere maji ty dily do te doby odvysilane, takze sledovanost v cechach pet let po premiere jim je u *****, ta obtezuje jen Novu a ta se podle toho rozhodne jestli nakoupí další serii nebo ne...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM