Původně jsem vám to tady už chtěl nechat napospas ale což Juráší donutils reagovat ... again
Jur@'s píše:
Jo rejpnite si... aby jste se neposrali... Rolling Eyes
Tak tohle by slo sna i bez vulgarismu ne?
Jur@'s píše:
Mluvil jsem jen za svoje okolí ne za žádný čórky někde v prdeli republiky :Evil or Very Mad:
No opět ty vulgarismy, ale o toto tu nejde? Jak se ty dozvěděl o SGA? že jsi viděl SG-1 a pak si kouknul na net a hele ono je i SGA .... já bych se o ní bez televize nedozvěděl, na SG-1 jsem koukal už od jejího prvního vysílání (ani nevim jakej to byl rok) na NOVĚ a pokaždý jsem se těšil na novou sérii, až to najednou po šesté sérii utli, a dál jsem nehledal, nestal ze mě fanoušek, nehledal jsem na netu všechny možné informace o SG (stejně je na tom asi většina lidí, co si to nestahuje z netu) a pak jsem se podíval na německou televizi, jmenovitě RTL II, protože jsem náhodou v programu zahlíd že dávaj SG, ale byla nějaká divná, nebyl tam Jack ani Sam, ale nejakej John a Elizabeth (byl to dil 1x09 Home) a až pak jsem začal hledat informace.
Jur@'s píše:
Nevím, jak vy, ale já mám za to, že Prima to začala vysílat první a tam jsem to taky poprví viděl... a kdo v dnešním světě zná SG-1 a trochu víc se o to zajímá, tak Atlantis musí znat URČITĚ!!
Nn, Prima byla až druhá v pořadí začala Nova
Jur@'s píše:
Myslím, že na nějakou ČR to studio kašle s právama, jinak by nám to nutili jako tu základnu :Laughing:
Ty si pletes pojmy a dojmy kamarade. Politický nátlak a serial jsou dve naprosto rozdilne veci, hlavne v sile rozdilne. Nevím jak myslis ze na nas kasle. Mozna se vysvetli dale.
Jur@'s píše:
Ten seriál už je nějakej pátek a furt to není, což bude asi značit, že to ty studia ani nijak nenutí a televize si o to musí říct sama...
No ano, ty sis važně myslel že MGM obchází televize a ptá se jestli nechtějí jejich seriály? Copak tvoje trafikářka chodí k tobe domu a pta se te jestli nechces noviny? Tohle volny trh kamarade nikdo nikomu nic nenuti. Nabidka a poptavka, ty si o ten serial musis rict, oni ti reknou cenu a ty na bud mas nebo nemas, tak bylo, je a bude. Ten serial je primarne delanej pro SciFi, to ze ho kupujou i jiny stanice uz je vydelek nad ramec.
Jur@'s píše:
Víc fandů... ale to budou takový ti fandi, kterým se to prostě jen LÍBÍ... takový jako my, že jsme na foru, že plánujeme srazy, že to stahujem hned v sobotu atd. to už se asi nikdo moc nenajde, protože takový lidi se do toho zapojujou aktivně jako tady my všichni :Razz:
Ty lidi o tom treba jeste nevi, tak se nemuzou zapojovat, ale treba se z nich stanou silenci, stejne jako my.
Jur@'s píše:
Jo, ale ti lidi, co se na to dívaj, protože je to v TV a protože na to kouká soused... to jsou největší idioti, kteří se akorát opičí... Rolling Eyes
jak to můžeš vědět já takhle začal číst Harryho Pottera, a ted o sobe muzu rict ze jsem pomerne velkej fanousek ty knizni serie. A kdo rika ze clovek kterej na to zacne koukat protoze "je to v TV a kouká na to soused" se casem nemuze stat velkej fanousek?
Jur@'s píše:
Jo, ale vy to berete... já zažil taky takovou situaci henzis, ale to je asi tak 10 let zpátky... to u nás pomale ještě nebyl net, televiza byla ještě černobílá Laughing (toto berte s nadhledem), ale ted jsou média uplně všude, každej má přístup na internet, každej má šanci se o tom dozvědět... a to, že tady místo 300 fandů bude 500 vůbec nic nezmění... SGA a SG se točí kolem amerických/kanadských diváků u TV... my to tady akorát taháme z netu a děláme jim "ztrátu" Laughing
Pred deseti lety jsi ani nevedel co to SG je, protoze u nas na Nove zacali davat prvni serii, na Prime to slo asi 4 roky po tom (Nova byla zhruba u treti nebo ctvrte serie). Skoro kazdy ma net? viz. Quinixova reakce. Já nevim ale tady na fóru je asi 6 000 uživatelů, vetšina z nich sem chodí jen proto že si stahuje nové díly. A fanoušci tu ale nejsou kvůli televizím nebo ratingům, tady jde o cony, o tu skvělou atmosféru na nich, a o to podělit se o ní s ostatními lidmi, jak můžeš vědět kolik lidí co uvidí SGA poprvé v televizi se stane "fanatickymi" fandy?
Jura@'s píše:
Heroes jsou nový, tak to moc lidí nezná, ale SG už je 11 let a to znaj prostě všichni, i ty naše ženský, který se zajímaj furt o svůj make-up ví, že něco jako SG-1 existuje Rolling Eyes , takže komu se to líbí se snaží sehnat o tom víc a víc informací a Atlantis k tomu musí znat taky...
Ehm SG-1 uz bude 12

Takže když teďla přijde devítiletej kluk k TV a náhodou tam budou dávat SGA klidně se z něj může stát fanda (mě taky bylo 9 když u nás začali dávat SG). Hledaní informací: viz. story of my life výše.
Howgh, domluvil jsem, a Juráši doufám že tu už nebudeš pořád dokola opakovat ty samé argumenty...
Edit: To že email neexistuje si muzes zjistit naprosto jednoduse, napises na nej nejakou zpravu, kdyz ti nic neprijde mail existuje, ale nikdo nereaguje, ale pokud neexistuje mail server na serveru nova.cz se ti ozve ze mail nelze dorucit a to behem cca 10 minut...