Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 19.10.2005 - David Hewlett režisérem

19.10.2005 - David Hewlett režisérem

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

Příspěvek 19.10.2005 20:08:30
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, poslal krásný dlouhý dopis na http://www.david-hewlett.co.uk/
Holky na foru lovingdavidhewlett málem kleplo, když většinu vyjmenoval a osobně poděkoval.

Jsem zvědavá na ten jeho film. David má smysl pro humor, takže si myslím, že by to nemuselo být špatné. A Paula McGilliona jsem ještě v jiné roli neviděla a tahle má být prý velmi ne-beckettovská, takže jsem zvědavá, co se z toho vyklube.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.10.2005 22:04:26
Návštěvník

Odpovědět s citací

huh, film? komedie? černá? proč ne.... ať to bude brak či "trhák" tak to skouknu
ale opravdu jsem zvědav, co tam chce vykutit

Příspěvek 23.10.2005 13:41:45
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
huh, film? komedie? černá? proč ne.... ať to bude brak či "trhák" tak to skouknu
ale opravdu jsem zvědav, co tam chce vykutit

Je vidět, že má dost velký smysl pro humor, takže by to zase nemuselo být tak špatné. Určitě nemá nijak velký rozpočet, ale to jsme viděli třeba i u Kostky a všichni víme, jak to dopadlo. Tyhle malé filmečky mívají velký potenciál, když na nich pracují schopní lidé.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Zpět na SGA-PROJECT.COM