No a už je to zase tady.
Nedabujete SGA, originál rulezz. Nedabujete SGA, Zelenka ztratí kouzlo. Nedabujte SGA, já jí mám a ostatní, ať si huknou. Super, tolerance opět jede...
Myslel jsem si, že jsou fandové sci-fi tolerantnější. Opakuju to pořád dokola a i když jsem si říkal, že už to opakovat nebudu, tak tentokrát udělám výjimku. Mamka viděla z SGA dvě řady, ale pak se kvůli titulkům přestala dívat, protože jí z nich bolí hlava. Brácha má poruchu čtení a neviděl ani jeden díl a já prostě a jednoduše dávám přednost dabingu. Ale hádám, že je to spoustě lidí jedno. Hlavně, že jim nikdo nebude prznit originál.
Zelenka sice přijde o své hlášky, ale pořád je to čech v Atlantis a na tom se nic nezmění. Ve dvou větších českých vsuvkách vyplyne z kontextu, že mluví česky. A v ostatních případech nějakému tomu "Doprdele" či "Tohle je na hovno" opravdu dabing neublíží.
Já vím, že to asi nevíte, ale mám pro vás šokující novinku. Až Nova SGA nadabuje a ona jí nadabuje, tak se vám nesmaže váš originál!! Já vím je to šok.

Pokuste se to všichni vydýchat. Pořád si budete moct pustit svůj originál se Zelenkou.

Ale ti co mají raději a nebo potřebují ke sledování dabing se k němu prostě nedostanou i kdyby prosurfovali internet křížem krážem.

Zkuste pro jednou zapomenout na své ego a zapojit se kvůli ostatním. Třeba když uděláte radost někomu jinému, tak to ve výsledku udělá radost i vám.