Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 23.1.2008 16:14:10
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 16:18:39
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

...jí dopllnit plánovanou...
Jedno "L" je tam navíc :wink:
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 16:26:58
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Už není :wink:
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 16:38:45
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak vám nevím lidi, opravdu chceme SGA vidět na Nově a nadávat na zprasený dabing a překlad? Opravdu nám tak vadí, že Atlantis na Nově neběží? Stejně jí známe a že jí neznají jiní, kteří si jí nestahují, co je nám po tom? Říká se, co oči nevidí, to srdce nebolí.
Jiak ale akci neodsuzuji. Je dobře, že ti z fanoušků, kteří by SGA rádi viděli v češtině se umí ozvat.

Příspěvek 23.1.2008 16:43:57
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Eleira: Kromě uspokojení některých, co mají radši dabing než titulky, by to taky mohlo pomoct rozšíření řad fanoušků ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 23.1.2008 16:48:17
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hlavně s dabingem při tom člověk může uklízet, nebo se věnovat jiným věcem než sledovat titulky... Ale to už se zase dostáváme k věčnému dohadování jestli je dabing dobrý nebo není dobrý nápad.
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 16:53:44
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nadabujte Atlantis a ztratíte jednu z nehlavnějších věcí, které se nám na tom seriálu líbí. A myslím tím Zelenkovy české hlášky. Už to tam prostě nevvyzní a nebude to ono. Proto já ten projekt nepodpořím, ale chápu, že někteří mají radši dabing, a taky jim to neberu.

Příspěvek 23.1.2008 16:53:58
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja bych do toho zapojil i PRIMU. Jinak proč ne aspon zase uvidíme jak lepší jsou titulky než Dabing.

Ehm

Příspěvek 23.1.2008 16:55:55
Malo13 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ono pridam trochu seba do diskusie ...

Aby malo SGA uspech na Nove, museli by zaroven vysielat SG-1 tak ako to urobilo Sci-Fi ked bezala 8-9-10 seria, aby to na seba nadvazovalo .

Dost ludi poznam, co sa ma vypytovalo ze co to je Atlantis a kedy tam SG-1 bola, po tom cideli 8-9-10. sezonu SG-1 ...

Dalsia vec, dabing ... Zelenka sa tam strati, jedina Ceska / Cesko-Slovenska hrdost v projekte SG sa strati :idea:

Ja TV NOVA nechytam, a dalsia vec, ak by to mali vysielat 1x do tyzdna ... tak to rovno SGA pochovaju, tak ako PRIMA pochovala Heroes. 1 cast za tyzdne, to sa neda ... Heroes som mal pozreet za dva tyzdne, kedze pracujem ...

cakat vzdy na novy diel, to je na samorazdu :shock: :lol:
O`Neill : A poznáme toho blba s ktorým tu musíme byť ?
Elizabeth Wier : Ano. Brigadny General Jack O`Neill
O`Neill : Vyborne. To bolo na mojom zozname

Příspěvek 23.1.2008 16:56:44
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Malas91 píše:
Nadabujte Atlantis a ztratíte jednu z nehlavnějších věcí, které se nám na tom seriálu líbí. A myslím tím Zelenkovy české hlášky. Už to tam prostě nevvyzní a nebude to ono. Proto já ten projekt nepodpořím, ale chápu, že někteří mají radši dabing, a taky jim to neberu.

jak už někdo na fóru napsal: K vůli 3 větám v češtině bys to radši nedaboval :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 23.1.2008 16:57:26
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ona nova bude vysílat reprízu SG1.

Příspěvek 23.1.2008 17:02:22
Captain
Captain

Odpovědět s citací

henzis: Hoho to je objev století...

To se Zelenkou aby vaše česká hrdost nespadla do septiku by mohli udělat tak, že ho nechají mluvit slovensky... I když to by zase odporovalo vlajce.
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 17:04:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud to tak cítíš tak nemám nic proti. JInak jse reagoval na přísvěk o dva výše. :arrow:

Příspěvek 23.1.2008 17:13:18
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No a už je to zase tady.

Nedabujete SGA, originál rulezz. Nedabujete SGA, Zelenka ztratí kouzlo. Nedabujte SGA, já jí mám a ostatní, ať si huknou. Super, tolerance opět jede... :roll:

Myslel jsem si, že jsou fandové sci-fi tolerantnější. Opakuju to pořád dokola a i když jsem si říkal, že už to opakovat nebudu, tak tentokrát udělám výjimku. Mamka viděla z SGA dvě řady, ale pak se kvůli titulkům přestala dívat, protože jí z nich bolí hlava. Brácha má poruchu čtení a neviděl ani jeden díl a já prostě a jednoduše dávám přednost dabingu. Ale hádám, že je to spoustě lidí jedno. Hlavně, že jim nikdo nebude prznit originál.

Zelenka sice přijde o své hlášky, ale pořád je to čech v Atlantis a na tom se nic nezmění. Ve dvou větších českých vsuvkách vyplyne z kontextu, že mluví česky. A v ostatních případech nějakému tomu "Doprdele" či "Tohle je na hovno" opravdu dabing neublíží.

Já vím, že to asi nevíte, ale mám pro vás šokující novinku. Až Nova SGA nadabuje a ona jí nadabuje, tak se vám nesmaže váš originál!! Já vím je to šok. :shock: Pokuste se to všichni vydýchat. Pořád si budete moct pustit svůj originál se Zelenkou. :lol: Ale ti co mají raději a nebo potřebují ke sledování dabing se k němu prostě nedostanou i kdyby prosurfovali internet křížem krážem. :wink: Zkuste pro jednou zapomenout na své ego a zapojit se kvůli ostatním. Třeba když uděláte radost někomu jinému, tak to ve výsledku udělá radost i vám. 8)

Příspěvek 23.1.2008 17:19:54
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus plně souhlasí a tu akci podpořím (i když má raději originál). Ale taky bych to chtěl vidět s dabingem. Podpořte ty co to chcou vidět ať s jakehokoliv důvodu nemají možnost sledovat v originálu :!: :!: :!:

Příspěvek 23.1.2008 17:22:24
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Malo13 píše:
Ja TV NOVA nechytam, a dalsia vec, ak by to mali vysielat 1x do tyzdna ... tak to rovno SGA pochovaju, tak ako PRIMA pochovala Heroes. 1 cast za tyzdne, to sa neda ... Heroes som mal pozreet za dva tyzdne, kedze pracujem ...

cakat vzdy na novy diel, to je na samorazdu :shock: :lol:

SG-1 běžela na Nově vždy každé všední odpoledne, tak jak jsi přišel na to, že u SGA to bude jinak? Sci-fi taky vysílá epizodu SGA jednou za týden, ty na něj taky čekáš týden, aby sis ho mohl stáhnout, tak radši prověď svoji samovraždu... :roll:

Já se na SGA teda nedívám kvůli Zelenkovi... Ano, česká hláška potěší, ale pokud bych se na to díval jen kvůli nim, kterých je pár za sezonu, tak si radši najdu lepší způsob trávení času :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 23.1.2008 17:30:44
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Markus: tim poslednim odstavcem jsi mi sebral moje argumenty proti tem co nechtej dabing :-D presne to jsem chtel napsat :)

Vsichni co jsou proti dabingu: Kdyz to Nova odvysila, tak kdo vas nuti na to na ty Nove koukat, klikdne si to muze pustit z disku v originalnim zneni s titulky a nikdo vam to prznit nebude ...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 17:33:47
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Hmm, tak na sprasenej dabing (což je můj názor) bych se vůbec nedíval... Zelenku by určitě uplně zkazili a to nechci...

Řady fanoušků by to nerozšířilo :lol: nebo aspon né tady, kde žiju... bud to znaj a dívaj se na to, nebo to jen znaj, ale nebaví je to nebo to vůbec neznaj, ale takovýhle seriály je vůbec nezajímaj... takže by je to ještě víc naštvalo :lol:

Co můžu, tak to rozšiřuju všem... protože o tom furt kecám... takže na té Nově... bych řekl, že by to tomu seriálu ještě ublížilo :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 17:41:11
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Máš pak celkem malé okolí, ja znám spoustu lidí kteří mají ráději dabing než titulky, a kdyby to dávali v TV tak na to kouknout raději než na ostatní pochybné seriály co všude davají. A tím by se určitě základna rozšírila i kdyby to byl 1 ze 100

Příspěvek 23.1.2008 17:43:23
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

takže když o tom mluvíš se svými kámošitak tím řady fanoušků rozšíříš víc než kdyby to dávala Nova? :roll:
a ještě mi řekni jak si se k Stargate dostal prvně? stáhl sis to už někdy v roce 98 nebo kdy v původním znění s titulky? :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 23.1.2008 17:43:34
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s: Chlape, ty nikdy nezklameš. :wink: To mi ani pomalu nestojí za reakci. Ale jednu si neodpustím. Ty už jsi ten dabing slyšel, že víš, že bude "sprasenej"? Když se k tomu fanouškům podaří dostat včas a režisér bude rozumný, tak to naopak může být hodně dobrý dabing. Pokud však nepovažuješ za "sprasenej" dabing úplně každý. Pak je škoda mluvit. A neublíží mu to ani omylem, naopak, ale to je fuk...

Ashrak_22: No jo, kéž by to tak viděli všichni. Opravdu tenhle "já, já a jen já" přístup nechápu. :(

Příspěvek 23.1.2008 17:47:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
ti jak si se k Stargate dostal prvně? stáhl sis to už někdy v roce 98 nebo kdy v původním znění s titulky? :roll:
Taky by mně zajímala jeho odpověď :?:

Příspěvek 23.1.2008 17:58:37
Dr.Snak Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

K té české hrdosti: mně teda těší mnohem víc to, že je v seriálu vidět naše vlajka na uniformě, než to, že je občas slyšet české nadávání....
[img][http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpg]http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpghttp://[/img]
http://www.farscape-world.cz

Příspěvek 23.1.2008 18:18:44
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo, viděl jsem to v TV... ale v té době se teprv rozbíhali televizní stanice a my byli v plenkách... ten seriál byl vydanej v té době, co začala Nova omg... :lol: tedka SG každej zná, kdo se zajímá o tyhle věci a Atlantis, jak bys smet :wink:

Ano mám hodně malý okolí, co se týče fandů SG...

Markus: já neříkám, že bude určitě sprasený, ale kdyby bylo, tak je to uplně k ničemu a ten seriál to zkazí... :roll:

Sgt.Hoot: nevím, jak u tebe... ale tady kamoši atd. lítaj celej den po venku atd. a na nějakou televizu háží šit, takže tím, že je potkám a začnu jim o tom vykládat, tak jim to vnutím a půjčím DVD a oni se na to ve volným čase kouknou :wink:

:arrow: já to říkám furt, že tu nejsou žádní pořádní fanoušci!! :cry:
z Blanska jsem tu jen já :cry:
Sry za OT
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 18:24:17
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dr. Snak: Přesně tak. Lidi ze začátku mysleli, že Zelenka je Rus, protože jim slovanské jazyky přijdou stejné. Já radši uvidím tu vlajku, než aby si mysleli, že jsme nejsprostší národ světa.

Jur@: :biglol: Řeknu ti, náramně si mě pobavil. To si snad už musíš dělat srandu, protože tohle snad nemůže myslet nikdo vážně. Když to dají na Nově, budou se na to dívat tisíce, TISÍCE lidí, kteří dosud neměli o Atlantis ani páru. Ty znáš tisíce lidí? Já osobně znám opravdu hodně lidí, ale tisíce jich rozhodně nejsou. Nechci, aby SG přežívala jenom díky pár zaprášeným DVD, která má někdo v poličce a občas je dá kamarádovi. Fandom potřebuje nové lidi (a o fandomu něco vím, stačí občas vyrazit na con). A nevím, jak ty, ale já osobně jsem se na SG1 začala dívat v 98 na Nově, s dabingem, a ještě v době vysílání 1. série Atlantis jsem o stahování neměla ani páru. V době sledování SG1 jsem pro změnu neměla tušení ani o tom, že existují skupiny lidí, které se schází a jezdí na cony, resp na cony jsem jezdila, ale že je tam SG jsem netušila. Když jsem začala koukat na SG1, šla jsem na net=dozvěděla jsem se to. Mám pro tebe radu, nekoukej na to! Tenhle topic ignoruj. Když nechceš pomoct, fajn, ale nekaž to ostatním.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM