Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 11.1.2008 18:34:31
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Eleira:
Já se v tom za čas snad zorientuji, ale jména si jen tak nezapamatuji… :oops: já si totiž takovéhle věci špatně pamatuji (divný je že fyziku, matiku a podobný si pamatuji oproti tomu celkem dobře)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.1.2008 18:40:43
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Co si chceš na matiku pamatovat :roll: :lol: to je pudová záležitost, bud to pude nebo to nepude :lol: :arrow: OT

Peter
Toto je spoiler!!!:
umí přejímat schopnosti od Hrdinů ve svém okolí a následně si ty schopnosti uchová a může je pak používat... jenže než se to naučí ovládat... :wink:

Eleira: Ten, co dabuje Petera daboval i Mitchela v SG-1 co byla na nově... jako to je dospělák, kterej MÁ dětskej hlas, takže ten by měl dabovat Micaha... :roll:

EDIT: našel jsem v našem TV magazínu článek o Heroes... naskenoval jsem ho a upnul:

1.strana:
http://www.indeed.estranky.cz/fotoalbum/obr-pro-weby/ruzne-obrazky/original/38

2.strana:
http://www.indeed.estranky.cz/fotoalbum/obr-pro-weby/ruzne-obrazky/original/39

Kdyžtak omluvte případnou špatnou kvalitu naskenování... časopis se vzpouzel :lol:

EDIT: No tak, to je přece spoiler. Nemusíš to kazit lidem, kteří to ještě neviděli. Tuhle informaci se dozví až v dalších dílech. Klenotka.
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.1.2008 23:04:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Díky za scany. Co to tam píšou za kraviny? :roll: Tedy, kraviny...spoilují tam a to dost. Hlavně v popisu postav. Kdy už se naučí u nás psát bez spoilerů? Sakra, vsadím se, že kdybych řekla tomu redaktorovi termín spoiler, bude na mě koukat jako puk. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.1.2008 23:42:52
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ale tak, on mu taky něco prozradil...

Tímto jsem nic velkýho neudělal... přeci se na to nepřestane dívat, když ví tohle...

Většině lidí spoilery nevadí a rádi si přečtou/poslechnou o co tam jde atd. a pak se na to dívají a vidí, jak moc to ten dotyčný od koho to četli/slyšeli vidí :wink:

Za ty scany není zač... Dosti mě to překvapilo (jestli to je teda pravda), jak si Heroes vedli ve sledovanosti atd. :wink: Ale ten konec... to je napsaný tak, jako kdyby žádná 2.sezona nebyla a těch 11 dílů bylo jen nějakej odpad :lol: to mě zamrzelo, protože jinak ten článek byl celkem fajn a bylo vidět, že to nepsal žádnej zelenáč, kterej to ani nezná a dostal to za úkol na 5 minut... :roll:

Jinak, je tento seriál uplně nej, ale jak jsou teď všude ty reklamy atd. kam se hnu, tak tam je reklama na Heroes (pořád to samý logo), tak už mě to začíná štvát :lol: sice je to hit, ale tohle už je fakt moc...
Jako, že běží furt upoutávky v Tv, že jsou o tom články v novinách, to ještě chápu, ale že zapnu po dlouhé době ICQ 5.1 a vyskočí na mě reklama s Heroes... to už je trochu přehnaný :lol:

Příspěvek 12.1.2008 00:21:13
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já si taky čtu spoilery, hlavně právě kvůli...ehm, no víme komu :D Ale je doré, když si člověk může vybrat, jestli si je přečte nebo ne a proto jsou tu ty spoiler tagy. :wink:

Mám zkušenosti s kamarádkou, co to teprve sleduje. Poslední dva díly 2. série jsem jí nestihla donést a už ze mě tahala, jak to skončí.

Jinak to o té 2. sérii mě v tom článku taky dost zarazilo. Navíc, když už to opravdu vypadá, že bude mít jenom 11 epizod a navážou pak až 3. sérií.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.1.2008 11:23:20
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Asi se ten redaktor nebo kdo to psal, ptal malýho synka, který to sleduje :lol: a jak to bývá, tak malé děti nechápou, co je ta stávka a jak to bude dál :lol: :lol:

Příspěvek 19.1.2008 13:37:31
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak jsem se na to včera kouknul a musím říci že to byl velmi povedený díl :P a hlavně ten konec. To v tý márnici mě dostalo. :)

PS: kolik to má dílů? Popřípadě epizod? :?:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.1.2008 13:44:03
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak série to má dejme tomu jednu a půl, poněvač druhou sérii přerušila stávka scénáristů po jedenáctém dílu. První série má dílů 23. Na Primě podle mě dají jenom první sérii. :wink:

Příspěvek 19.1.2008 14:06:09
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takže jsem na TV rozkoukal seriál, kterej asi nedokukám :cry: :( . **** stávka :evil:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.1.2008 14:46:32
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Stávka snad jednou skončí a Heroes budou pokračovat... aspoň to pořád slibují :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 19.1.2008 17:04:44
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mohli by... tak ten Kring (nebo jak se jmenuje) přeci má příjmy celý rok, tak by stávkovat nemusel... stejně jako scénáristi z BSG... OT

Příspěvek 19.1.2008 17:09:49
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

NJN, stávka scénáristů nás otravuje všechny. Naštěstí se nedotkla SGA, ale pokračování Heroes mi docela chybí. Je to děsně návykový seriál.
Bohužel ve stávce většinou nejde o to "Jdu stávkovat, protože nemám na nájem", nýbrž jde o princip, a tak scénáristé drži pospolu :(

Příspěvek 19.1.2008 17:30:47
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Eleira má pravdu je to návykový seriál. Sakra už aby ten štrajk skončil a objavili sa nejaké dobré správy o ďalšej sérii lebo ma trafí.

Vďaka všetkým falošným bohom, že ten štrajk obišiel našu SGA, inak by som už dnes bola v akomsi abstinenčnom tranze. :)

Ja som vraj večná optimistka :), takže nezúfajme, na konci druhej série nám predsa rozpracovali volume 3, takže pokračovania Heroes sa určite dočkáme...............jedného dňa. :wink:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 18:42:03
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak režiséři se dohodli i bez stávky. To by mohl být impuls i pro scénáristy.
Ale zase bude mít Tim Kring dost času na promýšlení příběhu a taky mu to určitě pomůže zjistit, že bez Nathana Petrelliho to nejde :)

Příspěvek 21.1.2008 00:19:26
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poradte my. Mám si stahnout raději Heroes z netu. Hlavně tím myslím překlad jestli je podle Vás dobrý v TV? :arrow:

Příspěvek 21.1.2008 11:36:10
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jako imo je seriál v originále lepší než nadabovej, ale to je opravdu otázku vskusu, jestli jsi na tu angličtinu nebo ne :wink:

Vím, že tam jde o ten princip, ale kdyby to nikam nevedlo... tak těch pár scénáristů řeci může pracovat dál :P

Příspěvek 21.1.2008 11:39:24
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Oni můžou pracovat... ale nechtějí... :lol: O tom přece ta stávka je.
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 21.1.2008 12:47:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

henzis: Pokud chceš seriál vidět komplet, tak si ho stáhni z netu, protože Prima nesjpíš druhou sérii dávat nebude.
Co se překladu týká, tak něco je přeloženo dobře, něco už hůř. Když neporovnáváš s originálem, tak si myslím, že ten dabing není taková hrůza. Mně v porovnání s originálem nesedí pár hlasů, ale i tak se to s trochou vůle dá.

Příspěvek 28.1.2008 17:28:02
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já zase naopak dabing nemusím vůbec. Pouze u SG1 se dabing povedl, u mnohých postav jsou hlasy s originálem téměř totožné a dabing Hammonda se mi dokonce líbí víc...Heroes, Lost, Prison Break raději v originálním znění s titulky. I když chápu, že na druhou stranu angličtinou neposkvrnění lidé dají možná přednost dabingu.
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 28.1.2008 17:48:39
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja na heroes koukam jen v originale s titulkama, jednou jsem zahlíd ten CZ dab. na primně,...
..., no nebilo to ono, hlasi mi k nim taknějak neseděj

Příspěvek 28.1.2008 18:54:57
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To já si nestěžuji :D (pravda vidím to poprvé v životě a to rovnou s dabingem :lol: ), ale i tak jsem za dabing rád.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.1.2008 22:29:29
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Teď mě tak napadl jeden nesmysl v Heroes. Jak může mít Peter v budoucnosti přes obličej jizvu, když má schopnost regenerace?
Divný.

Příspěvek 31.1.2008 22:32:13
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lebo, neviem či sa nemýlim, ale v tej budúcnosti Clair zabil Sylar. Takže sa s ňou pravdepodobne nestihol stretnúť.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 31.1.2008 22:34:16
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No já jsem teď zahlíd na Primě kousek mezi Peterem a Mohinderem v metru a ty hlasy jsou hrozně divný :) první dojem no :-D

Eleira: Třeba se zranění od Sylara nehojí úplně... a nebo je to bug :)

Příspěvek 31.1.2008 23:14:39
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tipnul bych si, že Peter měl jizvu, protože vypadal drsněji a protože to je cool, mít přes obličej jizvu od boje (teda, ne cool jako Porsche, spíše cool jako Hummer). Určitě by se to dalo vysvětlit nějakým bioblábolem, nebo že bojoval s někým, jehož schopností bylo dělat superjizvy, nebo že mu to vláda udělala, když ho nadrogovala a snažila se mu dát ocelovou kostru, jak chcete. ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Heroes