Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Aliance ras na ORI kašle aneb NOXOVE jsou línější než já

Aliance ras na ORI kašle aneb NOXOVE jsou línější než já

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

co delaj NOXOVE?

ORI jsou jim ukradeni oni se zneviditelni a zbytek galaxie je jim jedno
39
54%
vedi ze jejich technologie je nedostacujici proti ORI a proto se schovavaji
12
17%
jiny duvod
21
29%

Celkem hlasů : 72

Příspěvek 09.1.2008 17:36:12
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Krásné, dokonce 3, nicneříkající důvody, navíc předchozí příspěvek v krásné češtině. Velmi oduševnělé.

Kdo nechce válčit, je demnt (podle tvého pravopisu).

Pěkné motto.

Příspěvek 09.1.2008 17:43:03
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

trojku si nepochopil , to ma byt ze oni do vseho jdou natvrdo a moc verejnosti nuti to co si mysli

ja chapu globalni problemy , neco by se s tim melo delat , ale greenpeace jsou fakt magori

Btw. ty duvody byli na greenpeace a ne na noxi

Příspěvek 09.1.2008 18:00:38
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Teda fakt zbožňuju, když někdo něco kritizuje tím, že je to ujetý. To se dá říct o všem.
Když už chceš kritizovat, tak napiš, v čem jsou ujetý.
Achjo, kdyby se tak lidi naučili zdůvodnit svoje postoje. Každej blb umí napsat je to ujetý, ale proč jim to připadá ujetý, to už hlavou vymyslet neumí.

Btw. omlouvám se za :offtopic:

Příspěvek 09.1.2008 19:34:02
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tohle je OT, taky ale se slovem "ujety" "blbost to je" a podobne inteligentni vyroky jsou problem snad uplne vsech for.

Napriklad me se nelibi moderni umeni, pripada mi zvrhle a nesmyslne.

Ovsem kdejaky radobykritik jak bych mu to rekl, tak by odpovedel, ze mam drzet hubu, ze on tomu rozumi a ze ja jsem idiot, kdyz se mi nelibi to, o cem rikaji ze se nám ma libit. :roll: :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 10.1.2008 14:39:54
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok , ujety znamena ze se mi nelibi jakej maj postoj k veci , jak se chovaji a ze jsou obleceny v listech , a svuj potencial vyuzivaji spatnym smerem , ok sou pro prirodu , ale proc teda noxove s tim jejich mestem nejdou na nakou neobyvatelnou planetu a ne terraformujou ji na EKO raj , kdyz to maj v povaze ?

Příspěvek 10.1.2008 14:54:37
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ano krása lídé vždy potřebují nějak personifikovat bolest proto říkají "ta zlá válka" apod,válka je prostě další rameno evoluce -" válči nebo zemři" na válce není nic "ujetého" a ani nic dobrého.To ovšem platí pouze při opravdovém nedostatku surovin atp... (ovšem paltí rovnice pro někoho špatné= pro někoho blbé) :lol:

blábol co?
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Předchozí

Zpět na Rasy