Ano, jiste, vy vubec nemelete nesmysly, to s tim Anubisem vs. kralovny to vuuubec neni nesmysl, kdyz jeho nedokaze zabit ani povzneseny (jen s nim bojovat)
To kolik ma Kriznik Dartu si taky cucate z malicku...i u Hivky kolik ma Dartu jeden mele tolik druhy tolik aspon se shodnete.
I to, jak moc se lisi a jsou silne psionicke schopnosti Wraithu a co dokazou...taky puste vymysly vase, a zkuste rict ze ne.
Hoote, taky si cucas pocty, tak pokud nevis sam kolik a co ceho, tak zkus sam trochu argumentovat (500 Lantianskych Auror je capina, tolik jich nemaji beztak ani Asurani, a pritom oni ty Aurory musi produkovat neporovnatelne rychleji)
V dile "There But For the Grace of God" bylo primo receno, ze Ha´taky bombarduji Zemi, ze na vychodni pobrezi jakoby dopadla 200MT hlavice.
Ono proc myslite, ze Klorel vedl jen pouhe dva Ha´taky? Protoze to uplne stacilo.
Naposledy se v dile "Bad Guys" v desate rade objevila goa´uldska naquadahová bomba, ktera se da pouzit i jako nouzovy generator.
Goa´uldi by pouzivali jaderne zbrane jeste casteji nez lide a v mnohem vetsim meritku, jejich citum by neublizilo za cenu vitezstvi zmenit i ctvrtinu planet v Pegasu v zamorene a vybombardovane pustiny (jak Tea´lc i v dile "The Fifth Race rikal, pokud Goa´uld nezvitezi nebo vysledek nestoji za ztraty, aspon zamori/znici planetu)
Vite vy vubec, kolik ma Ha´tak hangarove kapacity? patrne to vite stejne presne jako u Krizniku