Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Aliance 4 ras

Aliance 4 ras

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

Příspěvek 10.11.2006 23:19:31

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

A nebo tam zustane jen jeden jedinej antik a nebo nějaká pěkná antička :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 02.12.2007 15:48:09
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

PHOENiX píše:
Eset píše:
Já myslela, že Aliance čtyř ras bojovala s Goa'uldy, alespoň Daniel něco podobného říkal v The Fifth race

No nevím, že by Aliance namakanejch čtyř ras měla problémy s Goaldama, nevím, nevím.

jj je to pravda a s jaffy ;-)

Příspěvek 02.12.2007 16:11:12
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Nn Daniel se zmínil jen o tom že se celá jejich aliance postavila proti goaldům a ne že s nimi přímo bojovala (taky kdyby s nimi bojovala celá aliance tak by bylo míň pádů meteorů a výbuchů meteorologických balónů:lol: )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.12.2007 19:50:52
Coronius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno tak podle mě v bitvě u Supergate to nebyl O'Neill ale nějaká staší věcička, protože když na Odysseu hodili nejlepší asgardský technologie, tak zničila Ori ship jako nic.
Time is up.. Do you want to experience something new? Come Lantean, come to Atlantis.. Play Stargate Legends -
www.sgl.exweb.cz

Příspěvek 09.12.2007 14:35:20
Metronx Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Eskel píše:
antici umřou jistojistě :D kdo by je chtěl taky v seriálu o anticích... :D:D:D

chtelo b to antickyho chucka norris nebo aspon mckaye

Příspěvek 10.12.2007 19:49:52
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdybych byl Antik, kaslu na vas zvysoka primitivni lidickove :wink: uz takhle jste slohli Atlantis, Antarktickou zakladnu a plno dalsich masinek, tak co by jste chteli, to vam mame jeste delat chuvy?? To vam nestacilo, ze jsme vas vyrobili my, a uz takhle jste od nas hafo veci naciganili?

Tahnete vy lidske socky! :wink:

(priklad mysleni osamoceneho ziveho Antika, co si vali zadek nekde v pohodli)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.12.2007 15:09:07
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lidi s tymy goauldamu to mali rozhodne riesit takto bol v galaxi bordel dost dlho 8)
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 29.12.2007 15:31:22
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Antikove i Goa´uldi jsou v podstate stejne arogantni vyzirky. :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 30.12.2007 14:53:23
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No su ale urcite nie vsetci antici boly arogantny tak ako ludia su kazdy iny aj oni boli
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 09.4.2008 14:31:01
Tocik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

k rozpadu aliance 4-jejich prvotní boje byli kdysi dávno s hakeny ke kterým se časem přidali noxové.Takže noxové byli vlastně přeběhlíci.Sakra teď sem zapoměl jak se tomu říká tý válce.No ale to je jedno.
Na straně Hakenů byli totiž i goauldi kteří jim pomohli v boji o Zemi.Země totiž byla důvodem války. Výsledkem války bylo dosazení Ra na zemi až do doby než dostal na prdel od vzbouřenců a musel prchnout mimo zemi aby ho později sundala SG1 na abydosu.To je ale jinej příběh
Nemožné ihned, zázraky do tří dnů

Příspěvek 09.4.2008 16:06:50
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Antikove i Goa´uldi jsou v podstate stejne arogantni vyzirky. :roll:

Tohle srovnání je absolutně mimo, Goauldi byli maniaci toužící po moci, Antici zkoumali vesmír a vědu a v jako každé civilizaci tam byli příjemější a arogantnější osoby.Takže vyžítrky byli maximálně Goauldi.
U Asgardů jsou jediní "přátelští" dva, Thor a Hemidal. Freyr byl sakra nepříjemnej třeba, nebo Loki, a čerpli také z cizích zdrojů, Antická knihovna (Což o Anticích nevíme, podle všeho je vše co vymysleli originál) Můžu proto říct, že Asgardi jsou arogantní vyžírky?
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 09.4.2008 17:08:48
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ne, nemůžeš, asgardi jsou v poho

Příspěvek 09.4.2008 17:37:17
Tocik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

asgardi jsou úplně v pohodě 8) Ještě aby ne,sice si zavinili vlastní smrt ale co :D

Příspěvek 10.4.2008 12:38:02
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já mám pocit že Antiky vyhladily Goa'uldi a Wraithové a potom se ta aliance rozpadla já si myslím že to tak bylo nebo ne ? :?
Obrázek

Příspěvek 10.4.2008 14:27:44
Tocik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj máš pravdu sokare. V MD je vyhnali goa a v pegasu WR. Tím to vlastně zaniklo to je fakt

Příspěvek 10.4.2008 15:06:24
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Aha tim pádem se ty rasi nemohli dohodnout kdoje bude vést jestli Asgardi nebo Furlingové nebo Noxové. Pořád se dohadovali než se potom všichni rozešli.

Nebyl žádný vůdce nebyl nikdo a tři rasy se vůbec nedokázali dohodnout jako u našich politiku ve vládě. :)
Obrázek

Příspěvek 10.4.2008 15:23:46
Tocik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

vlastně jo až na to že noxové se toho už neúčastnili. Ti už byli vlastně na druhý straně s Hakeny. A tím zbylo z aliance jenom Asgardi a Furlingové který stejně zanedlouho zmizeli takže zbyli prakticky jenom asgardi

Příspěvek 10.4.2008 21:47:15
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tocik píše:
jj máš pravdu sokare. V MD je vyhnali goa a v pegasu WR. Tím to vlastně zaniklo to je fakt

ale prdlajz. V MD je nejdřív vyhnal mor a pak je nevyhnal nikdo, protože se povznesli. Jedinej kdo je vyhnal, byli Wrathi v PG.

nevim, kde si sebral Hakeny :roll: to byla smyšlená rasa ze zrušený hry SG: Alliances. Hakeni byli rasa, kterou Antikové zavřeli do nějakýho vězení, za tto že vyhladili nějakou jinou rasu.

tak mě napadá, byli jste se Sókarem při smyslech, když jste plodili tuhle debatu?

Příspěvek 27.6.2008 18:53:28
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a co když aliance čtyř ras existuje ještě někde v Pegasu, ale atlanťané na ně ještě nenarazili!!!!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 30.6.2008 07:38:11
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no nevim to uz bychom o ich aspon zaslechli pokud to tedi neni jen skomirajici zbytek davne aliace na jedne planete :) navic to by nam asgarde rekli

:offtopic: to merln myrdin:tobe se fakt posledni dobou nejak zasekava tlacitko´´!´´ :wink:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 04.7.2008 10:13:24
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:offtopic: jo mate recht ja sem posledni dobou nejakej happy!!!!!!!!!!!!!!!! :offtopic:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 08.7.2008 11:33:58
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
Tocik píše:

ale prdlajz. V MD je nejdřív vyhnal mor a pak je nevyhnal nikdo, protože se povznesli. Jedinej kdo je vyhnal, byli Wrathi v PG.

nevim, kde si sebral Hakeny :roll: to byla smyšlená rasa ze zrušený hry SG: Alliances. Hakeni byli rasa, kterou Antikové zavřeli do nějakýho vězení, za tto že vyhladili nějakou jinou rasu.

tak mě napadá, byli jste se Sókarem při smyslech, když jste plodili tuhle debatu?

presne tak , kde jste vzali ty Hakeny omdzi co to je za blbost
a navic qoauldi maji svoje techy jen pro to ze nasli zbytky po anticich , kdyz antikove vymreli morem ne ?

Příspěvek 08.7.2008 21:22:56
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Když jsem četl horkou debatu Sokara a Tocika, tak jsem myslel, že mně odvezou (Bohužel už bylo moc pozdě, a tak jsem nechtěl obtěžovat záchranku)Kde jste pro všechny pravé bohy vzali Hakeny a ještě hůř, kde jste pro všechny Orijské bohy (včetně milované Adrie) vzali informaci, že Antiky z MD vyhnali Goauldi?
btw. nemyslím, že by Antikové měli takovej Leadership, že by bez nich nemohlo pokračovat výměna informací (o to přecre v alianci šlo).
podle mého o. názoru se ještě něco podělo s Furlingy a až poté si Asgardi a Noxové řekli, že je to na pytel, že od nich každý zdrhá a řekli si, že vést alianci už nemá smysl
nebo ow. se něco stalo s Furlingama, a pak se začali Noxové a Asgardi dohadovat, koho je to vina a nakonec ukončili Alianci ovšem to je pouze PT(moje teorie)

Na přání cvigiho jsem odstranil deodoranty (Chtěl jsem vyzkoušet kolínskou, ale zavrhl jsem to)
Naposledy upravil rocketman dne 08.7.2008 22:54:38, celkově upraveno 1
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 08.7.2008 21:48:08
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Rocketman: kup si deodorant a nesrmrd tu , neplet do toho deodoranty omdzi :roll: :roll: :roll:

Příspěvek 08.7.2008 23:01:34
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
No, podle některých teorií je společnost dokonale vyspělá teprve tehdy, když rezignuje na veškerou technologii a žije jen v souladu s přírodou a prostředím, ve kterém žije. Což je v případě člověka na Zemi nesmysl, protože: za prvé: tady žádná Země za sto let nebude-člověk ji zničí,
a za druhé: člověk je už od přírody zvídavý tvor a ani sebevětší technologický pokrok ho nezastaví v pátrání po nových objevech.

Dneska jsem v nějaké filozofické náladě :roll:

neměl sem čas číst celou diskuzi, ale k tvému příspěvku - podle toho co řikáš, jsou vlastně Noxové nejvyspělejší možná rasa ... nebo jsou hodně blízko ....

jen by mě zajímalo, jestli jsou mezi povznesenými i Noxové a další rasy .. mělo by to tak bejt ...

nebo jak někdo říkal v jedný povídce - to že se Antikové povznesli nebylo to že byli tak vyspělí, ale spíš tím že se báli smrti a místo toho si zvolili to, být povzneseným .... něco na tom bude, Noxové se podle mě nepovznášejí, ale stejně je z těch ras obdivuju asi nejvíc.Žijí v souladu s přírodou, ale jejich technologie je na obrovské úrovni ....

Antikové zasvětili svůj život technice.A byli moc namyšlení.Zároveň si myslim, že byli bohužel na takový společenský úrovni, že nebyli schopní použít všechny prostředky na zničení Wraithů - viz Asuřani, kteří měli na to je zničit, ale Antici ve svém uvědomnění toho, že stvořili vlastně nový umělý život se radši rozhodli je zničit.Nedocíli ničeho, jen si vytvořili dalšího velice silnýho nepřítele.

Konec Antiků je podle mě způsobenej jejich namyšleností, zároveň jejich morálností(další co mě napadá díl se strojem času v puddle jumperu, kde kdyby chtěli mohli skočit do času, který chtěli a podat svým předkům dostatečný informace - možnosti jsou nepředstavitelný - už jen ty informace o prohraných bitvách, léčkách wraithů atd. .... vůbec nepočítám to, že mohli zahubit wraithy hned v začátku než se vyvinuli z těch pavouků..... na druhou stranu to je těžké rozhodnutí, protože vše v budoucnosti by se tim změnilo kvůli zákonu kauzality.Takže ti co o tom rozhodli by tam už v tom vedení vůbec nemuseli bejt.Což může být dost deprimující pro ty lidi ;) ) ..

závěrem - ten seriál má samozřejmě dost ale - tomu se nedá vyhnout pokud někdo natočí 10 sérií + další 4 série které na to volně navazují.Lidi berte to jako seriál :) ... samozřejmě je zábavný a pro fanoušky dost vzrušující číst to a přemejšlet o tom, ale řešení nikdo z nás stejně neví .. a njespíš nikdy přesně vědět nebude.Tohle neni propracovanej svět jako třeba svět Pána prstenů, tohle píše více lidí a je to už pomalu dost komerční :) .. takže co se líbí lidem, to se tam dá ... ale člověk jim to nemůže mít za zlý, vše je o penězích .. bez toho aby to udělali by tady asi 10 sérií SG1 nebylo ....

užívejte si seriál a neřešte jestli to sedí nebo ne .. peace :)

PředchozíDalší

Zpět na Rasy