souhlasim s Raynorem. Čim víc nad tim filmem přemýšlím, tim víc mi to přijde jako hrozná blbost. Polovinu filmu věnujou replikátorům, ksakru měl to bejt film o Ori.
Teal'cův přechod přes hory. K tomu nemám slov, málem jsem se uchechtal k smrti, když jsem to viděl. Soudě podle těch zábvěrů, by to šel několik dní, možná dýl. To by se mezitim Daniel a zbytek v tom vězení unudili k smrti
Když nad tim tak uvažuju, tak jediný pozitivum byla akorát skvělá hudba. Zbytek nestál za nic.
Ty vizuální neefekty mi ani moc nevadily. Přece jenom to je beta verze.
A teď k tomu co mi vadilo:
-replikátoři. Nevim proč tam byli. Asi Cooper nějak potřeboval zaplnit 40 minut. Což mě docela mrzí, protože to on vymyslel Ori a Antiky.
-stupidní Adria. Proč musí bejt tak blbá a naivní? Už mi to vadilo ve Shroudu, ale AoT to vyhnal do extrému.
-prázdný město Celestus. Nikde nikdo, je tam supersilná zbraň a nikdo nezvedne zadek, aby jí hlídal. A vrchol všeho bylo to jak Vala zabavila Adriu(ta je pvznesená a měla by mít vyšší stupeň vnímání (to tvrdil Cooper) ), zatímco Daniel si hrál s archou. To už jsem měl chuť to vypnout.
-nedozvěděli jsme nic o Povznesených. Soudě podle rozhovoru s Cooperem jsem doufal, že se něco dozvíme.
-jak fungovala archa? jen v jedný galaxii, nebo na všechny převory? Co tam vlastně naprogramovali? Nevíme, nebo možná jo, ale já jsem byl tak zhnusenej, že jsem to nevnímal.
-invazní flotila Ori se zastaví někde u Pluta. Proč? Nikdo neví. Možná jim došel benzín. To tam tohle nemuseli vůbec dávat. Celý mi to připomíná takový to "pane, mimochodem na nás útočí nepřátelská flotila a jen tak mimochodem se zastavila."
-závěrečnej souboj, pomohli Antikové Morganě? Nikdo neví. Morgana tvrdí, že je Adria na ní moc silná a po použití archy už najednou ne. Jak teda ta racha funguje? Jak funguje ten transfer energie z nižších sfér k Adrie? Nikdo neví. Člověk by čekal, že se to v tom filmu dozvíme. Nedozvěděli jsme se nic.
-supersilná Odyssea, na výpravu proti nepříteli letí možná tak deset lidí.
-celkově hrozný zklamání