A teď něco k ději:
Toto je spoiler!!!: |
Mě se to moc líbilo. Plynule navázali na poslední řadu SG1, která se mi taky děsně líbila, takže super. Spojení Ori a replikátorů, to byl vynikající nápad. Místy jsem nevěděla, o koho se mám víc bát, ta bitka Mitchella s RepliMerrickem byla super, bylo to dobře udělaný, jak mu výlézal z těch zad. Jo a jak tady někdo psal, na začátku ta nostalgie s hudebním motivem z původního filmu + ty Pánoprstenovské záběry hor:-).... skvělé. Jo, občas jsem si říkala, že s tou velkolepostí to možná až přehání, jak šel zraněný Teal´c přes ty hory, si říkám, ty jo, záběry jak z Pána prstenů, dramatická zpívaná hudba jak z největšího holywoodského trháku.... no ale jo, mě se to líbilo... (ne, že bych to s Pánem prstenu chtěla srovnávat, to se ani nedá, ale u těch záběrů kolem dokola mě to prostě napadlo:-)) A ten konec, zpomalené záběry, jak otevřeli Ark of Truth. A na konci ta pusa od Sam Mitchellovi, no prostě mě to nezklamalo, moje stará dobrá SG1 je zase tady. Opět nesmrtelný Teal´c, aspoň že to dělají pořád stejně:-). Jo a celková hudba byla super. Opět původní motiv, jak vlétali do superbrány..... |
Jsem docela nadšená, protože jsem se na ty filmy strašně těšila a ještě dneska odpoledne jsem netušila, že jeden za chvíli uvidím. A dá se to v pohodě zvládnout i bez titulků, i když ráda se pak na to mrknu znova i s nimi.
Souhlasím s HAcKem, nemám vůli na to, abych čekala ještě tři měsíce, když vím, že se můžu mrknout hned. A i když to nebyla zase nějak moc super kvalita, přišlo mi to v pohodě jako normálně dokončený film.