Zdálo se mi to nebo byl pilot na Primě nějaký kratší?
Jinak hlasově mi asi nejvíc sedí Mohinder, ten mluví pěkně a i ty proslovy zvládl skvěle. Ten závěr s Peterem a Nathanem mi přišel ale v podání dabérů trochu neemotivní, tedy hlavně u Písaříka je to divný. Nevím, hlasově mi vůbec nesedí. Vondráčková ke Claire ano, myslím, že byla hodně dobrá, lepší než originál
Ale u koho jsem nadskočila a vstaly mi vlasy hrůzou, byl Micah. Tedy ono sehnat kvalitního dabéra dětského věku je asi problém, ale dát mu hlas, který měla animovaná ryba Nemo, a která k desetiletému klukovi vůbec nesedí...no, nevím. Ale u ostatních si snad zvyknu, i když originál je prostě originál.
Ale máma to celé prospala a vůbec mi tím zíváním a vším tam lezla na nervy, tak se jí pokusím přikovat k televizi i příště
Akorát nám jde prima s nějakými ošklivými pruhy, až z toho bolí oči.
Teď jdu spát, plánovala jsem to už před hodinou. Dneska jsem sebou flákla o zem a praštila se do hlavy, tak asi ani ten názor na dabing nebude úplně jasný s tou bolavou hlavou

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.