Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 09.12.2007 15:06:39
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ahoj, lifi. Noc mě mrzí, že jsem nemohla být na posledním srazu, ale jak jsem psala Tar-aře, měla jsem vážnej úraz. Vlastně se nebudu moct nikde ukázat až do konce února, takže si ode mě trochu odpočinete. :D A patrně si ode mě odpočinete trochu i na foru, poněvadž nesmím sedět, ale pouze ležet nebo popocházet, což mi značně stěžuje ovládání počítače. Což klávesnice na břiše a myš po ruce, to ještě zvládám, ale s výhledem na monitor už je to horší. Tím se vlastně i omlouvám za chyby v příspěvku, ale nevidím na písmena, abych to po sobě přečetla.
No, tak se všichni mějte dobře. Já se mezi vámi objevím, hned jak se dám zase pořádně dohromady 8)

Příspěvek 13.12.2007 00:12:40
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A nikdo si nestěžuje a nestěžuje a já na to nemyslím a nemyslím...
Prosím...hmm, asi Ashraka, aby dal fotky ze srazu do galerie, pak je okomentuju.
http://tar-ara.sg1.cz/Srazy/Stargate/SGAP07-12-01/SGA-Psraz07-12-01fot.zip

A tady máte natočená videa. Doslova to tam lítá ;-).
http://tar-ara.sg1.cz/Srazy/Stargate/SGAP07-12-01/SGA-Psraz07-12-01vid.zip

A pokud jde o Eleiru, přeji brzké uzdravení :? :sunny:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.12.2007 23:19:27
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ah, dnes byl hezký den. Měli jsme (já, Sopdet, Blanca, Eleni (z Malströemu, měla hezkou přednášu na FFS o Mayích a děkuje Klenotce, že jí za to chválí) a Hynek (můj spolužák, kterého jsem dostával do inteligentní společnosti)) srázek spojený s návštěvou kina. Byli jsme na Zlatém kompasu, což se ukázalo býti chybou. Byl to film humorně stupidní, naštěstí narozdíl od smutně stupidního Spidermana 3. Sraz byl ale skvělý, krásně jsme si pokecali, ikdyž Eleni musela odejít dřív a Blanca přijít později, tak se nesetkaly. Inu... díky za hezký večer...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 23.12.2007 23:28:03
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zdarec, 27. a 28. budu v našem milovaném hlavním městě, a bohužel se tam budu hlavně flákat :lol: 8)
Nešel by někdo na pivko pokecat o Stargate svete :wink: :idea: ?
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 01.2.2008 21:23:31
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jsem zpět z narychlo organizovaného srazu (Tillion neměl na co koukat :D) a bylo to samozřejmě super. Optimální počet 8-10 lidí, a sranda jako vždy. Jen ty časové teorie jsou trochu...drsné :)
Naposledy upravil Klenotka dne 01.2.2008 22:32:00, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.2.2008 22:04:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Téže jsme se s Martinou vrátili domů. Sraz byl úžasný a teorie o pižlání důležitých součástí Tar-ařina dědečka mi asi zůstane v paměti do konce věků. Velmi dobře jsem se pobavil.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.2.2008 22:43:01
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ano, sraz byl skvělý :) Příště už snad budou i ty přívěšky :D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 01.2.2008 23:04:43
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz jsem si skvěle užila, bylo super vás zase vidět a poslouchat o zážitcích z P3, přes teorie cestování časem a rozebírání všemožných seriálů až po dědu Keře :D

Příspěvek 01.2.2008 23:49:50
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jj, moc hezký sraz... co dodat?

Snad jen, že si po tom výskání a juchotu pořádně rozmyslím, jestli dodržím svůj dlouhodobý plán, vydat se též do Londýna na nějaký ten Px... tady výskaly 2... představa, že to samé slyším všude okolo zhruba ze 400 hrdel je úděsná...

I když zase bych chtěl vidět, jak bude příští rok, možná až za pár let vypadat kostým Hive Ship... :wink: :lol:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.2.2008 16:34:23
Džejn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já se taktéž přidávám a děkuji za další super odpoledne! Hlavně Tillionovi a Tar-aře za opravdu nezapomenutelnou teorii cestování časem, která mě bude strašit asi až do smrti.. :D Klenotce a Blance za "stereo" zážitky z P3 a ostatním hlavně za to že dorazili.. :wink:

Tillione, doufám, že brzo zase nebudeš mít na co koukat, už se těším na další srázek.. Bylo to fakt super! :)

Příspěvek 02.2.2008 19:59:03
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díky všem za skvěle strávené odpoledne...omlouvám se všem, které moje squeekání připravilo o sluch, nebo o chuť navštívit příští londýnský con :-D Nemáte ani ponětí, jaké to je, mít konečně možnost podělit se o zážitky s někým, kdo to dokáže pořádně ocenit :-D Tillione, jestli nebudeš mít alespoň trailer k první sérii hotový do konce února, tak mi nechoď na oči... 8)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 02.2.2008 20:33:19
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hlavně chudák Tillion sedící mezi námi :) Nejdřív sloužil jako figurína pro mě a pak pro Blancu :D Naše svorné "squeee" a výbuchy smíchu ostatní poněkud vyváděly z míry :D

Shial: Jelikož má Chuck jenom 13 epizod, tak nebude mít na co koukat hodně brzo :D Nezapomeňte mi říct, jaké to je, abych mohla začít agitovat za něco dalšího :D (i když teď je Chuck v tom seriálovém suchu v top 10 a momentálně už nemám co dalšího nabídnout :wink: )
Leda The Lost Room, ale to je minisérie... :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 21:01:39
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jj, Tillion to měl nejhorší... musel hrát Kavana i Paula, ještě málem ohluchnul... ten se očistci vyhne, i kdyby někoho zabil :lol:

Blanca: Přehodnocování plánů neznamená, že je hodlám kompletně zrušit :wink: Při nejhoršim si s sebou vezmu ucpávky do uší :D

Klenotka:Moje menší sbírka seriálů a filmů to když tak jistí ;-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.2.2008 23:38:53
Major
Major

Odpovědět s citací

Kdyže bude sraz? Jsem u šestého dílu... a je to parádní seriál.

Se sluchem na tom nejsem tak špatně, ale asi hodina vykřikování "Když upižláš dědovi koule, vznikne paradox!" neudělala dobře mým hlasivkám. A stát se na chvíli Kavanem či Paulem taky není tak špatná zkušenost.

Blanca: Neboj... myslím že si vyprojektuju spoustu skvělých dílů, na které Tar-ara nikdy nesmí přijít, že existují, protože jinak zažiju peklo, očistec a hromadu dalších věcí zahrnujících bolest, muka a mlčení o mnoho dříve, než někoho zabiju.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.2.2008 23:47:10
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

6. díl? Děláš si legraci? :D To to budeš mít zítra shlédnuté a já si nemůžu dovolit příští týden kvůli zkouškám další sraz :)
Jinak jestli tě můžu upozornit, tak to nejlepší máš v Chuckovi ještě před sebou...připrav se na pár zvratů :wink:

Příspěvek 03.2.2008 04:38:34
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak teď už je to dvanáctý díl... vidím to na brzký srázek ;-) Ikdyž teď budu mít taky perný týden... tak snad potom. Uff... dobrou noc
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 03.2.2008 11:23:50
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teda tohleto je teda děsně výpečkovská diskuse! :lol:

Na začátku koukám -> sraz v Praze...hmmm...to by nemuselo bejt špatný...pak místo...fajn to mám pár minut...a tak to tu pročítám, až mě náhodou napadlo kouknout na rok :D
A pak jdu teda na poslední stránku a tam to vypadá, jakoby jste se zase sešli...

Ehm...cože jsem to vlastně chtěla říct?...Jooo nebudete se někdy zase scházet? A nevadilo by, kdybych se přidala? Pže, když to bude v Praze, tak to mám v pohodě :)

A stačí mi říct -NE! nemůžeš a nepříjdu...snad :lol:

Příspěvek 03.2.2008 16:01:15
Major
Major

Odpovědět s citací

Otázka na ty, kdo fotili: Mohli byste dát fotky do galerie? Rád bych se na ně kouknul. Byl to parádní sraz. Btw: Chucka mám dokoukaného. ;-)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 19.2.2008 10:46:46
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ahojky, už jsme se dlouho neviděli. Nechtěli byste zase dát nějaký sraz? Většina z nás už má po zkouškách a má relativně víc času. Co říkáte? Napadl mě pátek 29.2. 8)
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 19.2.2008 14:20:41
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

prosim vikendy .... a jinak to je blby 1.3. je sraz na severu a to bych nestihal oba dva :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 19.2.2008 15:36:23
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

McBeck.C: Všichni z nás nechodí na ještě ne vysokou :)

Jinak já mám docela plno... viděl bych to až na Sconu...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 19.2.2008 16:10:48
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já bych moc ráda, dokonce bych i měla čas, ale vidím to možná až někdy v dubnu nebo květnu, ale mě si nevšímejte :D

Příspěvek 19.2.2008 16:30:48
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

a co třeba tenhle týden někdy

Příspěvek 19.2.2008 17:09:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

1.3. máme severočeský sraz a obojí bych asi nezvládla a já navíc v pátek nemůžu :( Mám školu až do čtyř, vychází mi tam seminář Práva, který máme jednou za 14 dní. :(
Do Prahy jedině o víkendu. Jediný volný všední den mám čtvrtky, a to asi nebude moct nikdo.
Na severočeský sraz můžou i Pražáci, je to v Mostě...:wink:

Motr: Neříkal jsi už minule, že dorazíš na severočeský sraz?

Příspěvek 19.2.2008 18:02:35
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mi jsme si srazík udělali dneska v matičce praze, přijel jsem se podívat s pár kámíkama na ČVUt a pak jsme zamířil na srazík s Gloriusem, McBeck.C jsem zavolal a připojila se Šárka, moje jediná spolužačka, btw jedna z 8 holek na celé škole a udělali si takovou párty, kde sem opět "nechtěně" zaspoileroval Mc zprávy z sg, jež viděla naposled 5 díl na FFS..... když uděláte termín na sraz v rozumný čas, pátek, sobota, mohl bych se taky dostavit............
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony